• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

sabahiniz xeyir qizlar kechmis bayraminiz mubarek olsun. Qizimla cox gozel vaxt kechirdim evde. Anladim ki ana olmaq chox gozel bir sheydi.
Qizlar cinsiyetden bashiniz chixan var?
Men cinsiyet bolumune resim qoymusam bashiniz chixirsan yazinda :)

sabahiniz xeyir qizlar kechmis bayraminiz mubarek olsun. Qizimla cox gozel vaxt kechirdim evde. Anladim ki ana olmaq chox gozel bir sheydi.

ay ne gözel,darısı menim de başıma,menim de üreyim dehşet bulanır,bilmirem ne edecem.bu cinsiyyet nedi anlamadım ama ,ne cinsiyeti?daha aydın yazarsan,belke kömek ede bilerik quzum.

refigem ucuncu defe hamiledir iki oglu var bilmek isteyirki bu usagin cinsiyeti nedir hekim hecne demeyib men cinsiyyet bolumune shekilini qoymusham. sizde bir tahminde bulunun.

gelirem e,her gün iki üç defe baxıram,ama heçkimi göremmirem çıxıram Zuliş.ne yapıyım yaaaaaaaaaaaa,tekce durum burdaaaaaaaaaaaaaaa???:9::9::9:mene halvanı anamgil getirmişdi,hem de hamiş olduğum üçün heç bişirecek halım yoxdu.ama eminem ki inşallah ki sen bacarmısan.fitre 3kilo buğdanın puludu,deyesen adama 1.50aan düşürdü,menim qaynanam verdi,ama maşına düşeceyini sanmıram .ele şey olar heç???:1::1::1:
bu sefer de pisire bilmedim canim
mamam qoymadi ozum pisirecem sen eziyet cekme deyip durdu:19:
sabahınız xeyır necesız qızlarrr
sagol canim sen necesen??

men yazdim canim:34:

salam kizlar.bakida saat 2nin yarisidir indi.burda tez oldugu ucun yaziram.necesiz ne var ne yox.arad gelib baxiram buralara.ama hec olmursuz.ama cox otura bilmirem.dehset ureyim bulkanir.ele olur qaytariram.nura insallah sen menim kimi olmarsan.mendede tez gecer busefer insallah.adam oz dilinde yazmaga oyresir.o qeder turkce yazdimki.indi cetinlik cekirdim.ne yaxsi bu sehife acildi.insallah sabah mesajimi oxuyarsiz.opdum coxlu.sizi ve bebisleri.ureyimi bosalttimeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52:

salam kizlar.bakida saat 2nin yarisidir indi.burda tez oldugu ucun yaziram.necesiz ne var ne yox.arad gelib baxiram buralara.ama hec olmursuz.ama cox otura bilmirem.dehset ureyim bulkanir.ele olur qaytariram.nura insallah sen menim kimi olmarsan.mendede tez gecer busefer insallah.adam oz dilinde yazmaga oyresir.o qeder turkce yazdimki.indi cetinlik cekirdim.ne yaxsi bu sehife acildi.insallah sabah mesajimi oxuyarsiz.opdum coxlu.sizi ve bebisleri.ureyimi bosalttimeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52:

men sizleri hamile gordum canim ikinci bebek istedi:34:
sen gel bura heftearasi men her gun burdayam)

ay canim senin de ureyn bulanir he
qizinda da bulanirdi?
men sizleri hamile gordum canim ikinci bebek istedi:34:
sen gel bura heftearasi men her gun burdayam)
nergiz gel biz de eyni vaxtda hamile qalaq:1:
sabahiniz xeyir gozel azeri qizlari :nazar:

sabahin xeyir canim:16::16::16:

ay canim senin de ureyn bulanir he
qizinda da bulanirdi?

nergiz gel biz de eyni vaxtda hamile qalaq:1:

sabahin xeyir canim:16::16::16:
qizmda gunde en az 10 dfe qusurdum.2 ay xestexanada yattim.insallah bunda bele olmaz.sen necesen.azerin necedi.tuvaleti oyredin.:42::emir_bebek:sizde hamile qalin meni tek qoymuyun.bir yerde boyusunler,,,,,,,,,,,,:16::16::16:

qizmda gunde en az 10 dfe qusurdum.2 ay xestexanada yattim.insallah bunda bele olmaz.sen necesen.azerin necedi.tuvaleti oyredin.:42::emir_bebek:sizde hamile qalin meni tek qoymuyun.bir yerde boyusunler,,,,,,,,,,,,:16::16::16:
insallah canim gorek de
azerin tualeti hele oyrenmyib amma az qalib:1:
ooo men de cox qaytarmisam hamile olanda:1::1::1:
her vaxtin xeyir canim qizin necedir? cox isteyerdim hamile qalmaq amma gerek bir az gozleyim:))

canim ne vaxt xeyirlidi o vaxt versin Allah:emir_bebek:

refigem ucuncu defe hamiledir iki oglu var bilmek isteyirki bu usagin cinsiyeti nedir hekim hecne demeyib men cinsiyyet bolumune shekilini qoymusham. sizde bir tahminde bulunun.
heeeeee?gec de olsa anladım ama menim hele bele şeylerden başım çıxmır,Allah xeyirli,sağılam övlad versin inşallah....
hamileligin nece kechir?
heleki gündüzler üreyim dehşet bulanır,qusmuram ama,elece üreyim bulanır,ancaq uzanmaq isteyirem,çox pis oluram,ama axşam doğru emelli başlı yüngülleşir,rahat oluram,ne bilim görek nece olacaq da.hele qabaqdadır kritik günler...
bu sefer de pisire bilmedim canim
mamam qoymadi ozum pisirecem sen eziyet cekme deyip durdu:19:

sagol canim sen necesen??

men yazdim canim:34:
yaxşı ki bu mamalar var,Allah onları bize çox görmesin....

hamımız ger gün bir neçe defe baxırıq ama 1-1mize rast gelmirik nedense,men son iki gündür ürek bulantılarıma göre leptopu elime alammıram,gündüz sadece 1defe alıram onda da tez bazar bağlamaq isteyirem,çünki üreyimi çox bulandırır,ama neyseki 1-1mizden xeber ala bilirk....

heeeeee?gec de olsa anladım ama menim hele bele şeylerden başım çıxmır,Allah xeyirli,sağılam övlad versin inşallah....

heleki gündüzler üreyim dehşet bulanır,qusmuram ama,elece üreyim bulanır,ancaq uzanmaq isteyirem,çox pis oluram,ama axşam doğru emelli başlı yüngülleşir,rahat oluram,ne bilim görek nece olacaq da.hele qabaqdadır kritik günler...

yaxşı ki bu mamalar var,Allah onları bize çox görmesin....

hamımız ger gün bir neçe defe baxırıq ama 1-1mize rast gelmirik nedense,men son iki gündür ürek bulantılarıma göre leptopu elime alammıram,gündüz sadece 1defe alıram onda da tez bazar bağlamaq isteyirem,çünki üreyimi çox bulandırır,ama neyseki 1-1mizden xeber ala bilirk....
canim narahat olma urey bulanma cox vaxt 3 ay olur
men de ele olmusdu
insallah sende de ele olar
salamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:
men de bir azeriiiiiiiii.xos geldimmmm
xosgeldin Turkan:16::16:
tanis olaq

Türkan merhaba doktor musun?
ben de Bakü'de yaşıyorum bana önerebileceğin iyi bir hastane var mı?
Bir de Bakü'de Türk polikliniği varmış nerde olduğunu biliyor musun ?

Back
X