Çok teşekkür ederim...Ellerinize sağlık, gayet açıklayıcı bir tarif yazmışsınız merak etmeyin .Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkürler...çok heycanlıyım...Ellerinize emeğinize sağlık, başarılar dilerim
Çok teşekkürler...canım sen bi şeyler yapacakmısın?düzenlemene ihtiyaç var mı?Ellerinize sağlıkÇok güzel olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim arkadaşımmm...Sakın kendin için deneme bitanem.tam bir karbonhidrat patlaması baksana...Eline saglık kuzum. Acıktırdın beni bu saatte
Degişik bir tarif. Mutlaka deneyecegim
Yok canım gayet iyi olmuşÇok teşekkürler...canım sen bi şeyler yapacakmısın?düzenlemene ihtiyaç var mı?
Evet bitanem,çok nefis bi çorbadır...hele turşu eşliyinde yenirse ımmmm...MaşaALLAH çok değişik çok hoş bir çorba olmus kardeşim..okurken agzım sulandı..çok dikkatimi çekti gun kurusu ve kurumus erık mutlaka misafirlerime denemeliyimn etin girdiği şey kötü olurmu emınım tadıda görüntüsü kadar güzeldir..
Evet, ilk katılım heyecanı çok fazla:)Teşekkürler...çok heycanlıyım...
Teşekkür ederim arkadaşımmm...Sakın kendin için deneme bitanem.tam bir karbonhidrat patlaması baksana...
Teşekkürler canım.ellerine sağlık...Yok canım gayet iyi olmuş
Sadece başlığı düzenledim yarışma eklendi
Zaten bir kaç haftaya hedefdesin gülüm...Hedef kiloma geleyim de, yapar yerim Kaptanım
Teşekkürler...Eline sağlık. Yarışmada başarılar :))
Teşekkürler canım ablam...Damlam emegine saglik , bol ve farkli malzemeli , deniycem canim .
Yarisma icinde basarilar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?