azeri_gelini doğuma gitti lütfen dua edin kızlar...

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Mrb. anneler ve anne adayları , 2013 haziran annesi olmayı planlayan canım arkadaşım azeri_gelini yaklaşık bir saat önce doğuma gitti. Daha öğle saatlerinde forumda yazmış canım arkadaşım. Eşi aradı az önce "dua et, içeri aldılar suyu geldi ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

Haydi anneler dua edelim azeri_gelinine ve bugün doğum yapan tüm annelere....:18::nazar:

allah kurtarsın sag saglim evine dönmeyi nasip etsin neyi olucak burada merak ettim

allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıklıca kucağına alsın bu arada haziran annesi yazmışsın ama mayısın başındayız neden erken doğum oldu acaba bi sıkıntımı vardı ??

allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıklıca kucağına alsın bu arada haziran annesi yazmışsın ama mayısın başındayız neden erken doğum oldu acaba bi sıkıntımı vardı ??

Evet canım erken doğum olmuş ama çok şükür ikisi de iyi :) bebek 45 cm ve 3130 gr olarak dünyaya gelmiş.dün tedbir olarak kuvoze koymuşlar fakat suan annesinin yanındaymis.aksilik çıkmazsa akşama taburcu olacaklar...

ALLAH analı babalı büyütsün.
Bahtı güzel, talihi açık,hayırlı evlat olsun inşallah.
Darısı tüm bebek bekleyenlerin ve isteyenlerin başına inşallah.:nazar:

Son düzenleme:
Sağlıkla, kolaycacık kucağına alsın inşallah bebeğini...
Allah herkese kolay, sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin.

Rabbim bebişine kendisine ailesine sağlık versin.sağlıkla huzurla büyütsün kızını inşallah. erken doğum olmuş ama kilosu çok iyi maşallah. demekki bebiş dünyaya gelmek için sabırsızlanmış...

evlerine gelmişler kızlar maşallah bebişi de getirmişler. Dr demiş ki : " Erken doğum ama zaten daha fazla kalamazmış bu kiloyla içeri de :1: "

Ben gittim gördüm uzun saçlı kapkara bir kız :1: azeri_geliniin anlattığı kadarıyla güzel geçmiş doğum.size en kısa zamanda yazacakmış dua eden herkese teşekkür ediyordu :16:

Back
X