Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69

amin cnm sagol. babamla bir kere konustum bagirdi cagirdi annem pek karismadi konustugu zamanda beni destekledi ama gel gelelim annemle yalniz konustugumda kelimeleri agzima tikiyor geciyor öbür tarafa

mecbur aksama konusucam cnm konu acildimi zaten gerisi gelir de nasil acicami bilmiyorum konunun. senin dedigin gibi olur yada söyle düsünüyorum ben

baba nisan isini ne yapicaz eylülde? karsi taraf haber bekliyor

amin cnm sagol. babamla bir kere konustum bagirdi cagirdi annem pek karismadi konustugu zamanda beni destekledi ama gel gelelim annemle yalniz konustugumda kelimeleri agzima tikiyor geciyor öbür tarafa

mecbur aksama konusucam cnm konu acildimi zaten gerisi gelir de nasil acicami bilmiyorum konunun. senin dedigin gibi olur yada söyle düsünüyorum ben

canım o zaman hem anneni hem de babanı karşına alıp konuşmalısın, çünkü sen babanla tartışırken annen seni destekliyormuş.. babanla konuşurken annen de yanında bulunsun yani.

eğer nişan işini napıcaz eylülde? diye sorarsan biraz emrivaki oluyor bence. azerinin dediği cümle daha uygun bak.

yok napcaz falan soyleme o zaman bakariz der
sen direk emrivaki yap ya da soyle de baba neco taraf yuzuk falan bakiyo artik biz de bi seyler yapsak nisan icin

yok napcaz falan soyleme o zaman bakariz der
sen direk emrivaki yap ya da soyle de baba neco taraf yuzuk falan bakiyo artik biz de bi seyler yapsak nisan icin

tamam kuzular bi caresine bakarim aksama

hem emrivaki hemde tatli dille sunu söylesem olurmu?

baba karsi taraf hazirliklara baslamis biz biseyler yapmicakmiyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…