- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.601
evet insan kendini öyle hissediyor tatlım çok haklısın
anneni ikna etmeye çalış bence, baktın olmuyor yine topu sana atıyor sen konuş babanla. ama çok yumuşak bir dille, kelimelerini de güzel seç inşallah bağırmaz kızmaz. Allah yardımcın olsun
hoşbuldukk ablacım iyiyim sen nasılsın?
sen aksam ikisini de al karsina soyle basla bence baba bak ben anneme soyledim senle konusmasi icin ama o benim konusmami istedi
biliyosun neco konusunu sen simdi neco deme necdet de
nisani geciktirmek istemiyolar eger sizin de izniniz olursa eylulde yapalim diyolar
de
günaydın kızlar...
hosgeldin canim
yok canim bi topige yazarsin kaynasirsin sonra yavas yavas tanirsin diger topikteki arkadaslari da biz hepimiz oyle yaptik
amin cnm sagol. babamla bir kere konustum bagirdi cagirdi annem pek karismadi konustugu zamanda beni destekledi ama gel gelelim annemle yalniz konustugumda kelimeleri agzima tikiyor geciyor öbür tarafa
mecbur aksama konusucam cnmkonu acildimi zaten gerisi gelir de nasil acicami bilmiyorum konunun. senin dedigin gibi olur yada söyle düsünüyorum ben
baba nisan isini ne yapicaz eylülde? karsi taraf haber bekliyor
mecbur aksama konusucam cnmkonu acildimi zaten gerisi gelir de nasil acicami bilmiyorum konunun. senin dedigin gibi olur yada söyle düsünüyorum ben
baba nisan isini ne yapicaz eylülde? karsi taraf haber bekliyor
hoşbuldumm canımmm biraz sabırsızımdır o yüzden hemen kaynaşmak istedimm :)
ee artık bende günlük takiplerimii yaparımmm :))
günaydın
canım o zaman hem anneni hem de babanı karşına alıp konuşmalısın, çünkü sen babanla tartışırken annen seni destekliyormuş.. babanla konuşurken annen de yanında bulunsun yani.
eğer nişan işini napıcaz eylülde? diye sorarsan biraz emrivaki oluyor bence. azerinin dediği cümle daha uygun bak.
yok napcaz falan soyleme o zaman bakariz der
sen direk emrivaki yap ya da soyle de baba neco taraf yuzuk falan bakiyo artik biz de bi seyler yapsak nisan icin
tamam kuzular bi caresine bakarim aksama
hem emrivaki hemde tatli dille sunu söylesem olurmu?
baba karsi taraf hazirliklara baslamis biz biseyler yapmicakmiyiz?
günaydın
tamam kuzular bi caresine bakarim aksama
hem emrivaki hemde tatli dille sunu söylesem olurmu?
baba karsi taraf hazirliklara baslamis biz biseyler yapmicakmiyiz?
Gunaydin inciiiiiiii
nasilsin yeni topigimi gordun mu
gunaydn vilin viliiiiiiiiiin
nasil gecti haftasonun
günaydın incim
evet canım olur ama bunu söylerken ses tonuna çok dikkat etmelisin mümkün olduğunca yumuşak ve talepkar yap akordunu
tamam kuzu yapicaz
günaydın incim
evet canım olur ama bunu söylerken ses tonuna çok dikkat etmelisin mümkün olduğunca yumuşak ve talepkar yap akordunu
bana niye pas vermiyon prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?