- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.581
hic sorma kuzu. hani annem bana demisti ya babanla konus nisan meselesini necoya söyledim. o da dün tutturdu neden konusmadin, benim ailem sizin agziniza bakiyor nisan icin neler yapilcak diye sen cok genis davraniyorsun cok rahatsin bu konuda. kardesim konyadan geldi annem yillik iznini almadi sen türkiye ye gelince almak icin. ben simdiden altin almayi düsünüyorum ama sen böyle yaptigin sürece bende hicbirseyle ilgilenmicem. zamani geldiginde sana diycem 3000 liram var o paraya altin alabilirim sadece. ben seni düsündükce senin üstüne düstükce sen hicbirseyle ilgilenmez oldun vs.neden tartistiniz yine :26:
selcan ben cadinin yeni fotolarini ekledim albume dun cektim en son
iyi yapıyon abla sen nereye o orayaonu bırakırmıyım oda yanımda ben şu anda batmandayım canım
ben nisan meselesini acilen babamla konusmam lazim ama cesaret edemiyorum :18::18: gece necoyla tartistik :18:
hic sorma kuzu. hani annem bana demisti ya babanla konus nisan meselesini necoya söyledim. o da dün tutturdu neden konusmadin, benim ailem sizin agziniza bakiyor nisan icin neler yapilcak diye sen cok genis davraniyorsun cok rahatsin bu konuda. kardesim konyadan geldi annem yillik iznini almadi sen türkiye ye gelince almak icin. ben simdiden altin almayi düsünüyorum ama sen böyle yaptigin sürece bende hicbirseyle ilgilenmicem. zamani geldiginde sana diycem 3000 liram var o paraya altin alabilirim sadece. ben seni düsündükce senin üstüne düstükce sen hicbirseyle ilgilenmez oldun vs.
hakli söylüyor ama annem bana demisti nisan yapmadan önce bohcasi altini konusulur diye.
sonra tutturdu ben annenlerin ne yapmak istedigini biliyorum bizi ayirmak icin. kimseye söylemiyorlar nisan icin geleceginizi türkiyeye geldiginizi. kesin yine plan yapiyorlardir bizi ayirmak icin falan filan.
söyle dogrumu yanlismi? ben sucluyum dimi bu konuda
bakarim simdi cnm
Kızlar yaa çok kıskandımm bu samimiyeti birbirinizle kaynaşmanızı.
Ben yeni aktif olabildim hemen tanımak kendimi tanıtmak istiyorum sizlere.
Bunun için her gün konu takip edip üyeleri çözmek mi gerekir acep :26:
yok cnm isteme olmadi daha iste eylülde türkiyeye gidince olucak ama annemde bana tasi atiyor diyor babana söylemezsen nisan misan yapmicakmis. ama her nezaman konusmaya baslasam bana ikiside soruyor ne düsünüyorsunuz ne yapicaksiniz hayatiniz nasil olucak ?? biktim bu sorulardan her sorularina cvp veriyorum onlari tatmin etmiyoriyi yapıyon abla sen nereye o oraya
hem yazık evde tekbaşına kendi işini nasıl yapacak yemek çamaşır
valla evi çöp eve çevirir verirler
ben hamileliğimin son zamanları annemlerde kalıyodum
haftada 1 gün gidip çamaşırlarını yıkıyodum
bi hafta sen gelme ben akşam yıkadım hepsini dedi
sevindim
1-2 gün sonra eşya almaya eve bi gittim ne göreyim sen kotlarla beyaz çamaşırlarını yıkamış
hepsi mosmor siyah mavi ay dedim bunlar ne ne bileyim aşkım morardılar deterjan iyi değilmiş heralde diyo
hepsini çamaşırsuyuna bastım
karnım burnumda çıkmayanları çöpe attık
dedim karışma sen ben gelince yapıyom
ah ah yardım edeyim derken birsürü iş çıkarmıştı başıma
isteme olmuşmuydu canım
annem benim direk taşı bana atmıştı
babama söyle söyle diyodum bak istemeye gelcekler haber bekliyolar diye
annemde ben işten gelmiştim
nilufer sana bişey söylicekmiş
demezmi bwende söyleyi verdim bir çırpıda oh
rahatladım
babamda kararın kesinmi bak gelir insanlar 2 gün sonra ben seni biliyom sıkılırsın vazgeçersin olmaz dedi
bende ne yüzsüz biz zaten birbirimizi tanıyoz görüşüyoz gelsinler dedim
babamda dur bi soralım kimmiş nemiş dedi
hala der bana senden hiç beklemezdim
ben evlencem lafını diye
valla kuzu cocuk sonuna kadar hakli sonunda patladi iste garibim
Kızlar yaa çok kıskandımm bu samimiyeti birbirinizle kaynaşmanızı.
Ben yeni aktif olabildim hemen tanımak kendimi tanıtmak istiyorum sizlere.
Bunun için her gün konu takip edip üyeleri çözmek mi gerekir acep :26:
yok cnm isteme olmadi daha iste eylülde türkiyeye gidince olucak ama annemde bana tasi atiyor diyor babana söylemezsen nisan misan yapmicakmis. ama her nezaman konusmaya baslasam bana ikiside soruyor ne düsünüyorsunuz ne yapicaksiniz hayatiniz nasil olucak ?? biktim bu sorulardan her sorularina cvp veriyorum onlari tatmin etmiyorsIkIldim artik yaaa sIkIldimm inan agliyorum su an.
hakli zaten kuzu ama neden annem hep benim üstüme atiyor. neden annem babamla konusmuyorda bana gelip söylemiyor??
yok cnm isteme olmadi daha iste eylülde türkiyeye gidince olucak ama annemde bana tasi atiyor diyor babana söylemezsen nisan misan yapmicakmis. ama her nezaman konusmaya baslasam bana ikiside soruyor ne düsünüyorsunuz ne yapicaksiniz hayatiniz nasil olucak ?? biktim bu sorulardan her sorularina cvp veriyorum onlari tatmin etmiyorsIkIldim artik yaaa sIkIldimm inan agliyorum su an.
hakli zaten kuzu ama neden annem hep benim üstüme atiyor. neden annem babamla konusmuyorda bana gelip söylemiyor??
gunaydin bebeemsevgi ablaaaa azerinnnnnnnnn günaydın
aslında prensesim önce anneler konuşur babalarla anlatır bizde kızlar konuşmazki
babamla iliskim normal yani aslinda kardesimle ben bisey söyledigimiz zaman isine gelirse dinler gelmezse dinlemez. bu konuda da hemen bagirmaya baslar. sakin olmaya calisiirim ama sonradan bende sesimi yükseltirim az biseymerhaba canım hoşgeldin
tanışalım zamanla senle de kaynaşırız ben de ilk geldiğimde çok utangaçtım ama şimdi iyice yüzsüzleştim
prensesimm günaydın, üzme sen tatlı canını.
böyle durumlarda annelerin konuşması daha makul olur diye düşünüyorum, ama senin babanla arandaki ilişki nasıl?
ya oyle de selcanim ama sen aileni biliyosun bu isin olmamasi icin firsat kolluyolar o yuzden senin elini cabuk tutman onlara firsat vermemen lazim
aslında prensesim önce anneler konuşur babalarla anlatır bizde kızlar konuşmazki
bende öyle bilirim aslinda ama annem iste illa sen konusucaksin babanla diyor banaee bende utaniyorum bu tür konulari babamla konusmaya sanki koca meraklisiymisim gibi geliyor bana halbuki normal bisey
bende öyle bilirim aslinda ama annem iste illa sen konusucaksin babanla diyor banaee bende utaniyorum bu tür konulari babamla konusmaya sanki koca meraklisiymisim gibi geliyor bana halbuki normal bisey
yani bence annen ilk adımı atsın ikna et annneni canım
unlımmmm hg canım nasılsın
yani bence annen ilk adımı atsın ikna et annneni canım
unlımmmm hg canım nasılsın
babamla iliskim normal yani aslinda kardesimle ben bisey söyledigimiz zaman isine gelirse dinler gelmezse dinlemez. bu konuda da hemen bagirmaya baslar. sakin olmaya calisiirim ama sonradan bende sesimi yükseltirim az biseyannem konusmuyor iste herseyi benim yapmami istiyor.
vermicem zaten bundan sonra kuzu.
aksama konusucam babamla bakalim ne olucak ama cok iyi bir sekilde konusmayi düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?