Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
iyimis o zaman asil kisiler zati az oluyomus apartmanda eltiden pek zarar gelmez
kiz estos talha nasil oldu?
kizcen napiyo

yaa dün dr götürcek vaktim yoktu inanır mısın
bi de pek acil değildi ya ondan herhel
dün akşam götürecektim unuttum
bu akşam da benim kociş yok
yarına Allah kerim

kızçem de acıktı bacağıma yapışıp duruyo

seninki nööörüyo

sen deyince fark ettim benim kiz oyuncaklariyla oynuyosok yasadim resmen
kesin sinirlenip dagitir simdi

fafenkli konu okuduğunu hissedip de oynayayım da annem de rahat okusun demiştir

tmm cnm görüşürüz sen de öp cadıyı
delu karu
günaydin kizlar

gunaydin selcos kiz ne isin var bu gun burda
kiz senin konu varya dun aksam okudum her kes necoya burnu havada niye Almanyaya gitmiyo demis ben de dayanamdim daldim dedim prenses in ailesi cocugun Almanyaya gelmek icin prensesle evlenmek istedigini dusunuyo o yuzden cocuk da gitmek istemiyo
umarim pot kirmamisimdir
ama napiyim necoda kusur buluyodu her kes

okudum kuzu yazdigini onlar gecmisimi bilmedigi icin pek takmadim kafama hem onlar benim calisacagimi okumadan yorum yapiyorlar. 900 lira neco aliyor e bende 600 lira alsam yetmicekmi?

hem bazilari istanbulda yasicamizi düsünüp yorum yapmis halbuki ben oraya bilerek kirklareli yazdim. Dün necoyla konustum dedim dügüne hazirlik haric kenara bebek icinde para atalim ki ilerde ben calisamadigim zaman zorluk cekmeyelim.tamam olur askim iyi düsünmüsün dedi.

e kizim sen ne diye bir derdim vara konu acarsin ki bilmezmisin ordaki cogu kisi eksin olsun diye neler neler cikariyolar lafin altindan
bos ver sen onlari
evet simdiden bebek icin bi seyler atin kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…