- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.881
yap yap ye kocisin paralarini
o da mi gitti sizinle yoosam adami evde yalniz mi biraktiniz
yalnız bıraktım tek tabanca takılıyorum
anaaaaaaaaaaam kis korkmuyon mu 1 ay napar heruf evde
ama senin icin iyi olmus bekar bekar dolasirsin
gorusuruz canim yine gelaynen
ben çıkıyorum görüşürüz herkese selam
yok abla burdayyım :))gittin mi pisi
yaw bu seval karisi nerde??
ne düğünü bakallımmmm :)yaaa bana bır bahane bulun dügüne gıdesım yokk hıcc canım sıkkınnn
ne düğünü bakallımmmm :)
hmmmmmmmm .. sevgilin orda bulunmanı istemiyorsa ?? . fazla kalmazsın en fazla 1 saat sonra mutluluklar diyip çık yaniuzaktan akraba, sevgılmde ıstemıyor gıtmemı ıcı rahat etmıyormus yada o da gelcekmıs olmaz dedım gece konustuk sımdıde hastalanmıs askıtom hıc sesı cıkmıyordügüne gıtmesem olmaz mı dıyor bır yandan annem hazırlan artık dıye baskı yapıyor ayıp olur gelmezsen dıyor sasırdımm
hmmmmmmmm .. sevgilin orda bulunmanı istemiyorsa ?? . fazla kalmazsın en fazla 1 saat sonra mutluluklar diyip çık yani
off :26: işte bu kötü oldu . ben senin yerinde olsaydım giderdim daha sonra onun gönlünü alırdım sonuçta anlar o seni durumu anlatrsan gitmek zorunda oldugunu faln bilmiyor mu ?? senin yerinde olsa ne yapardı onu sor . zaten zorunda olmasan gitmezsin kii meraklısı değilsin zaten uzaktan akrabaymış .gidicemiz yer 1bucuk saatlık bır yer aılemle gıdıcem ve 1saat durup cıkamam gıdersem tek araba gıdıyoruz ayrıca annem göndermezve uzaktan akraba yanı o kadar önemsemıyorum ama bır yanda annem üzülüyor obür tarafa bırtanem endıse edıyor ve hasta olmus gıdersem ona kendını degersız hıssetırıcem offfffff ve vakıtde daraldı 1 saate kadar yola cıkılcak ..
bebeeeeeeeeeeemailenle gidecegin icin ici rahat oLSUN SEVGILININ CO
nirdesiniz yaaf:44::44::44::44::44:
herkes havaalanına gitti kaldım bi başıma offf canım sıkıliiiiiiiiiii
ben burdayim deluuuuuuu
kim gitmis kiz havaalanina:26:
kıs kv ler umreye gidiyo ya maaile havaalanına gittiler
ha tamam anladim Allah kabul etsin
sen napiyon nasil zaman buldun kk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?