Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
ne düğünü bakallımmmm :)

uzaktan akraba, sevgılmde ıstemıyor gıtmemı ıcı rahat etmıyormus yada o da gelcekmıs olmaz dedım gece konustuk sımdıde hastalanmıs askıtom hıc sesı cıkmıyor dügüne gıtmesem olmaz mı dıyor bır yandan annem hazırlan artık dıye baskı yapıyor ayıp olur gelmezsen dıyor sasırdımm

hmmmmmmmm .. sevgilin orda bulunmanı istemiyorsa ?? . fazla kalmazsın en fazla 1 saat sonra mutluluklar diyip çık yani

hmmmmmmmm .. sevgilin orda bulunmanı istemiyorsa ?? . fazla kalmazsın en fazla 1 saat sonra mutluluklar diyip çık yani

gidicemiz yer 1bucuk saatlık bır yer aılemle gıdıcem ve 1saat durup cıkamam gıdersem tek araba gıdıyoruz ayrıca annem göndermez ve uzaktan akraba yanı o kadar önemsemıyorum ama bır yanda annem üzülüyor obür tarafa bırtanem endıse edıyor ve hasta olmus gıdersem ona kendını degersız hıssetırıcem offfffff ve vakıtde daraldı 1 saate kadar yola cıkılcak ..

off :26: işte bu kötü oldu . ben senin yerinde olsaydım giderdim daha sonra onun gönlünü alırdım sonuçta anlar o seni durumu anlatrsan gitmek zorunda oldugunu faln bilmiyor mu ?? senin yerinde olsa ne yapardı onu sor . zaten zorunda olmasan gitmezsin kii meraklısı değilsin zaten uzaktan akrabaymış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…