Erkek İnfertilitesi AZF C mikrodelasyon olupta sperm bulunanlar...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cervan

sabır,kurtuluşun anahtarı
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.902
3
108
39
Elazığ
merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 2 yıl önce öğrendik eşimin azospermi olduğunu.
genetik test yaptırdık ve azfc de mikrodelasyon çıktı.
bayaa raştırdık vede sperm bulunma olasılığının % 50 olduğunu öğrendik.
eşim 2 kez m.tese oldu malesef sperm bulunamadı.
2. m.teseyi kaan hoca yaptı elonge bulduk dedi fakat patoloji sonucu sertoly çıktı.
ilaç tedavisini bıraktık.
şimdi eşim saraçoğlunun kürlerini kullanıyo nekadar faydası olur bilemeyiz tabii inşallah 1 2 tanede olsa sperm görebiliriz tek temennimiz bu.
şimdi arkadaşlar bizim durumumuzda olupta sperm bulunan arkadaşlar varmı?
eğer varsa nasıl bir yol izlediniz neler kulandınız?
paylaşırsanız sevinirim...

canım biz varızda biz hiç mikrotese olmadık...............4 tüp bebek denedik ama hep normal yolla çıkan birkaç spermi kullandılar............bi ara keçiboynuzu kürü yapmıştık o çok iyi gelmişti.....ama tüp sonucunu degiştirmedi...........

canım biz varızda biz hiç mikrotese olmadık...............4 tüp bebek denedik ama hep normal yolla çıkan birkaç spermi kullandılar............bi ara keçiboynuzu kürü yapmıştık o çok iyi gelmişti.....ama tüp sonucunu degiştirmedi...........

canım ne güzel normail yoldan azda olsa çıkış varmış maşallah.
inşallah bizlerde o günleri görürüz vallahi 1 2 tane bile olsa dünyalar bizim olacak.
anladığım kadarıyla tüp bebek sonuçlarınız olumsuz olmuş.
umarım tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz...

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 2 yıl önce öğrendik eşimin azospermi olduğunu.
genetik test yaptırdık ve azfc de mikrodelasyon çıktı.
bayaa raştırdık vede sperm bulunma olasılığının % 50 olduğunu öğrendik.
eşim 2 kez m.tese oldu malesef sperm bulunamadı.
2. m.teseyi kaan hoca yaptı elonge bulduk dedi fakat patoloji sonucu sertoly çıktı.
ilaç tedavisini bıraktık.
şimdi eşim saraçoğlunun kürlerini kullanıyo nekadar faydası olur bilemeyiz tabii inşallah 1 2 tanede olsa sperm görebiliriz tek temennimiz bu.
şimdi arkadaşlar bizim durumumuzda olupta sperm bulunan arkadaşlar varmı?
eğer varsa nasıl bir yol izlediniz neler kulandınız?
paylaşırsanız sevinirim...

cnm bizdede bu delasyondan varmış bende yeni farkettim doktorlar bişey dememişti bana
ama bizde mtese sperm çıkmıştı doktor katmanlardan sonuncusu oluşmamış normalde hiç üretim olmaz sizin gibi hastalarda demişti
bu ne acaba ben yani farlediyorum inanmıyorum Allahım yardım et

cnm bizdede bu delasyondan varmış bende yeni farkettim doktorlar bişey dememişti bana
ama bizde mtese sperm çıkmıştı doktor katmanlardan sonuncusu oluşmamış normalde hiç üretim olmaz sizin gibi hastalarda demişti
bu ne acaba ben yani farlediyorum inanmıyorum Allahım yardım et

canım bizde azoyu ilk öğrendiğimizde genetik test yaptırdık.
genetik problem çıktı.
bizde baya bir panik yaptık öğrendiğimizde.
azfc mikrodelasyonunda sperm bulunma olasılığı %50 dediler.
eşim 2 kez m.tese oldu fakat sperm bulunamadı.
birdahada amelyt.olmayacak siz yine şanslıymışsınız canım sperm bulunmuş.
inşallah spermler tüm aşamalarını tamamlar da bebişleriniz olur.

Canım sizde ne kadar sperm çıkışı var ?

Back
X