Selam kizlar nasilsiniz?
Ben çok kötüyüm yaa, i$ yerine kaç gündür çikolata pasta falan getiriyorlar bende yiyorum üstelik off, adetime 4 gün var ve i$tahim feci açik!
Morelim çok bozuktu motivasyonumda dü$tü bogazima dur diyemiyorum
o sinirle i$ten çiktim dogru eczaneye, dedimki bana etkili zayiflatan bior $ey ver, oda önce $urup verdi ama dediki neden kilo aliyorsunuz
bende dedimki stresliyim sürekli yiyorum az buzda degil, hmmm o zaman $unu tavsiye ederim dedi, ve hap verdi, %100 bitkisel, ve hiçbir yan
etkisi yok dedi, dünyaca ünlü bir marka bu arada...
hem i$tahimi kesecekmi$ hemde $ekerin yükselmesini engelleyip zayiflatacakmi$, internettende baktim öyle ayda bilmem kaç kilo degil
ortalama 2.5 kilo iki ayda ama en azindan i$tahi düzenliyormu$ in$allah i$e yarar
bu arada hiç pahali hap almazdim ama bu sefer 70 lira verdim ve sadece 15 20 günlükmü$
offf bunaldim artik offff halada yiyorum!
tok karnına tartıldım 86kiloyum hemde tam 86.00 geçen kilo bildirimde sabah kalkarkalmaz tuvalete çıkıp tartılmıştım 86.6çıkmıştım
benim kilo durumum 85.9 hadi bilemedin 85.8 falandır herhalde bide 85i göreydim iyiydi ya86 - 87 üzerime yapıştı pöf oldum
:26::26::26::26:
kızlar kilo bildiri mi yapılıyor mu yapıyorsak geçen haftaki kilo 85,9 bugünkü kilo 85,3 600gr yani
canım tok ac anlamam valla ben :) 86 kılosun işte
umut fakirin ekmeği canım ya 86 oldum
kızlarrrr :) bende 70.05 tim 69.5 kilo cıktım bi kilo gitmiş...
ama 2 hafta boyunca gıttı yanı cok kotu cok[/QUO
olsun sonunda vermişsin ya ona bak tatlım
merhaba tatlımmm...
evet yapılcaktı sözde ama kımse olmadığı ıcın pek bı anlamı kalmadı sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?