Erkek İnfertilitesi Azoserm olup celalettin peru ya gidenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
Mrh.arkadaslar 7 yillik evliyim.esim azoserm 3 kez mikrotese oldu.1.5 yildir tedaviyi biraktik.hormonlari surekli ilac kullanmaktan altust oldu simdi celalettin peruyu dusunuyoruz fikrinize ihtiyacim var.

Bizde celalettin Hoca da teDavi görüyoruz hucre çıkışı yoktu bizde şimdi çıkış oldu tavsiye ediyorum uzun bi süreç bizimkide hangi doktorda tedavi gördünüz

Kac yildir gidiyorsunuz.cikisi spermiogramdami gorundu.4.teseyi olamayiz cunku.sizinle iletise devam edelim arkadasim.2kere aydos1kerede murad basar yapti.

Bizim celalettin Hoca da 6 ay oldu canim bizde hucre bile yoktu yok canm sperm hucresi oluştu daha ayrıntılı bakılıyor bnce bi gidin derim

Bizim celalettin Hoca da 6 ay oldu canim bizde hucre bile yoktu yok canm sperm hucresi oluştu daha ayrıntılı bakılıyor bnce bi gidin derim
Ya aklima takilan sey tese olamaz tekrardan esim iki tarafli bakildi son tesede.esin azosperm degilmi

Mrh.arkadaslar 7 yillik evliyim.esim azoserm 3 kez mikrotese oldu.1.5 yildir tedaviyi biraktik.hormonlari surekli ilac kullanmaktan altust oldu simdi celalettin peruyu dusunuyoruz fikrinize ihtiyacim var.
Arkadaslar celalettin peruya giden yokmu azosperm olupta.sadece 1 kisimi.

bizde gidiyoruz 5 ay oldu. ondan once gittigimiz doktor tese yapmıstı bisey cıkmadı ve germ hucre aplazisi dendi. yani germ bile yoktu.
Celalettinhocada devam ediyoruz suan oda izole fsh yetmezliği tanısı koydu iğneler bitkiseller verdi 1.5 ay once germlercıkmaya baslamıstı çok sukur spermatosit bile cıkmıs. obur ay tekrar muayeneye gidicez hayırlısı bakalım, bu sefer ne cıkacak.

Bizimki de ayni sizin gibi yeni germ yani hucre çıkışı başladı ilaç bitkisel le biz hiç tese olmadık Hoca iyi ki olmamisiniz dedi

Ben varım, 2013 de eşimin Sperm sonucu sıfır çıktı. Araştırma sonucu bu siteyle tanıştım ve tavsiye üzerine Celalettin Peru hocamıza gittik. Allah ondan ve vesile olandan razi olsun.
Sonra bizi yönlendirdi. Sperm testi yaptırdık, 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz Sperm olduğu ortaya çıktı 11 ay ilaç, iğne ve bitkisel tedavi ile 5 milyona çıktı. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım ve oğlum oldu. Şuan 26. Ayı bitti. Herkese tavsiye ederim. :)

Ben varım, 2013 de eşimin Sperm sonucu sıfır çıktı. Araştırma sonucu bu siteyle tanıştım ve tavsiye üzerine Celalettin Peru hocamıza gittik. Allah ondan ve vesile olandan razi olsun.
Sonra bizi yönlendirdi. Sperm testi yaptırdık, 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz Sperm olduğu ortaya çıktı 11 ay ilaç, iğne ve bitkisel tedavi ile 5 milyona çıktı. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım ve oğlum oldu. Şuan 26. Ayı bitti. Herkese tavsiye ederim. :)
Arkadaşlar fsh ınız kaçtı yani testis yetmezliği mi vardı yoksa fsh düşük müydü bunu merak ediyorum bizim azosperm fakat fsh yüksek bitkiselin işe yaramayacağını söyledi emre bakırcıoğlu

Mrh arkadasim cok sevindim adina.ins hayirli evlat olurlar Rabbim bizelerede her isteyenede nasip etsin ins.esin azosperm miydibirde siz hic tese olmamissinizki.bizim sorunumuz 3 jere tese olunca 4.asla istemiyoruz.

Arkadaşlar fsh ınız kaçtı yani testis yetmezliği mi vardı yoksa fsh düşük müydü bunu merak ediyorum bizim azosperm fakat fsh yüksek bitkiselin işe yaramayacağını söyledi emre bakırcıoğlu
Bazilarinin dusuyo ama niye oyle olumsuz dusunmus ki denemekte fayda var bence.bizde bakacaz bakalim bakalim

Arkadaslar burada hepimizin amaci ortak.cvp yazanlara da tsk ederim.eminim ki daha celalettin peruya giden arkadaslar daha bizlere yardimci olacaklardir fikirleriyle insallah.

Mrh arkadasim cok sevindim adina.ins hayirli evlat olurlar Rabbim bizelerede her isteyenede nasip etsin ins.esin azosperm miydibirde siz hic tese olmamissinizki.bizim sorunumuz 3 jere tese olunca 4.asla istemiyoruz.
Merhaba bizim fsh sorunumuz yoktu. Amin Rabbim Her isteyene versin. Kimsenin Kucağı boş kalmasın. Ilk etapta bizede microtese dediler. Zaten doktorunu bulamayınca direk microtese diyorlar. Ben araştırma yapınca eşi azospermi olanlar burada dertleselim topigindeki arkadaşların sakın tese olmasın, Dr Celalettin peruya gidin demeleriyle oldu. Yoksa belki benim esimde tese olacaktı. 2 yerde test yapıldı 0 çıktı. Çocuğunuz olmaz dediler. Sonra Celalettin bey sağolsun, bizi Arif beye yönlendirdi. Orda 8 hareketli sperm, 21 hareketsiz olduğu ortaya çıktı. 11 ay eşime iğneleri ben yaptım. Macundu, caydi, bitkisel haptı 5 milyona çıktı, direk tüp bebeğe yönlendirdi hocamız.

Merhaba bizim fsh sorunumuz yoktu. Amin Rabbim Her isteyene versin. Kimsenin Kucağı boş kalmasın. Ilk etapta bizede microtese dediler. Zaten doktorunu bulamayınca direk microtese diyorlar. Ben araştırma yapınca eşi azospermi olanlar burada dertleselim topigindeki arkadaşların sakın tese olmasın, Dr Celalettin peruya gidin demeleriyle oldu. Yoksa belki benim esimde tese olacaktı. 2 yerde test yapıldı 0 çıktı. Çocuğunuz olmaz dediler. Sonra Celalettin bey sağolsun, bizi Arif beye yönlendirdi. Orda 8 hareketli sperm, 21 hareketsiz olduğu ortaya çıktı. 11 ay eşime iğneleri ben yaptım. Macundu, caydi, bitkisel haptı 5 milyona çıktı, direk tüp bebeğe yönlendirdi hocamız.
Ins hayirlisi olur canim.

bizimde böyle bi sorunumuz var hatta belki çoğunuza göre daha da zor bir evre. Eşim azospermi nedeni de genetik 47xxy Klinifelter sendromu. bir çok profesör e gittik hepsinin söylediği tek şansınız micro tese onda da ihtimal çok düşük biz yinede deneyelim dedik. Bahçeci de Tansel bey yaptı micro tese yi ama diğerleri gibi hemen ameliyat demedi altı ay ilaç tedavisi uyguladı fsh çok yüksek bizde 40-50 lerde tedavi sonucu 15 e düştü daha da düşmedi sonra ameliyat oldu sonuç sıfır. Bırakın sperm i gelişmiş hücre bile yok dedi. sonra bıraktık tabi nasip dedik kabullendik bir gün tesadüfen celalettin hocanın bi yazısını okudum bitkisel tedavi filan deyince araştırdım ve görüşmeye gittik verdiği cevap diğer azospermilere göre işimiz daha zor ama tamamen de imkansız değil dedi başladık tedaviye şimdi dokuzuncu aydayız her üç ayda bir kontrole gidiyoruz iğne ve bitkisel ilaçlar veriyor altı haftada bir kan tahlili üç ayda bir spermiogram testi yaptırıyoruz. fsh düştü önce sıfırladı şimdi dışardan hormon takviyesi ile yükseltmeye calışıyoruz. Germ hücreleri de artmaya başladı ama ilerleme yavaş oluyor ne kadar sürer bilinmez dr en az iki sene dedi belki 4 seneyi de bulabilirmiş. sonucu olumlu olsun da varsın sürsün sabırla devam ediyoruz inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz diyorum pes etmeyin. Derdi veren Allah dermanını da verir.. Rabbim bu yolda hepimize yardım etsin zor bir süreç çeken bilir..

Bizim 2 3 tane cikiyor sayi artmasi icin neler kullandiniz

Back
X