- 20 Kasım 2010
- 357
- 28
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aklima takilan sey tese olamaz tekrardan esim iki tarafli bakildi son tesede.esin azosperm degilmiBizim celalettin Hoca da 6 ay oldu canim bizde hucre bile yoktu yok canm sperm hucresi oluştu daha ayrıntılı bakılıyor bnce bi gidin derim
Arkadaslar celalettin peruya giden yokmu azosperm olupta.sadece 1 kisimi.Mrh.arkadaslar 7 yillik evliyim.esim azoserm 3 kez mikrotese oldu.1.5 yildir tedaviyi biraktik.hormonlari surekli ilac kullanmaktan altust oldu simdi celalettin peruyu dusunuyoruz fikrinize ihtiyacim var.
Arkadaşlar fsh ınız kaçtı yani testis yetmezliği mi vardı yoksa fsh düşük müydü bunu merak ediyorum bizim azosperm fakat fsh yüksek bitkiselin işe yaramayacağını söyledi emre bakırcıoğluBen varım, 2013 de eşimin Sperm sonucu sıfır çıktı. Araştırma sonucu bu siteyle tanıştım ve tavsiye üzerine Celalettin Peru hocamıza gittik. Allah ondan ve vesile olandan razi olsun.
Sonra bizi yönlendirdi. Sperm testi yaptırdık, 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz Sperm olduğu ortaya çıktı 11 ay ilaç, iğne ve bitkisel tedavi ile 5 milyona çıktı. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım ve oğlum oldu. Şuan 26. Ayı bitti. Herkese tavsiye ederim. :)
Mrh arkadasim cok sevindim adina.ins hayirli evlat olurlar Rabbim bizelerede her isteyenede nasip etsin ins.esin azosperm miydibirde siz hic tese olmamissinizki.bizim sorunumuz 3 jere tese olunca 4.asla istemiyoruz.Ben varım, 2013 de eşimin Sperm sonucu sıfır çıktı. Araştırma sonucu bu siteyle tanıştım ve tavsiye üzerine Celalettin Peru hocamıza gittik. Allah ondan ve vesile olandan razi olsun.
Sonra bizi yönlendirdi. Sperm testi yaptırdık, 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz Sperm olduğu ortaya çıktı 11 ay ilaç, iğne ve bitkisel tedavi ile 5 milyona çıktı. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım ve oğlum oldu. Şuan 26. Ayı bitti. Herkese tavsiye ederim. :)
Bazilarinin dusuyo ama niye oyle olumsuz dusunmus ki denemekte fayda var bence.bizde bakacaz bakalim bakalimArkadaşlar fsh ınız kaçtı yani testis yetmezliği mi vardı yoksa fsh düşük müydü bunu merak ediyorum bizim azosperm fakat fsh yüksek bitkiselin işe yaramayacağını söyledi emre bakırcıoğlu
Arkadaslar burada hepimizin amaci ortak.cvp yazanlara da tsk ederim.eminim ki daha celalettin peruya giden arkadaslar daha bizlere yardimci olacaklardir fikirleriyle insallah.Mrh.arkadaslar 7 yillik evliyim.esim azoserm 3 kez mikrotese oldu.1.5 yildir tedaviyi biraktik.hormonlari surekli ilac kullanmaktan altust oldu simdi celalettin peruyu dusunuyoruz fikrinize ihtiyacim var.
Merhaba bizim fsh sorunumuz yoktu. Amin Rabbim Her isteyene versin. Kimsenin Kucağı boş kalmasın. Ilk etapta bizede microtese dediler. Zaten doktorunu bulamayınca direk microtese diyorlar. Ben araştırma yapınca eşi azospermi olanlar burada dertleselim topigindeki arkadaşların sakın tese olmasın, Dr Celalettin peruya gidin demeleriyle oldu. Yoksa belki benim esimde tese olacaktı. 2 yerde test yapıldı 0 çıktı. Çocuğunuz olmaz dediler. Sonra Celalettin bey sağolsun, bizi Arif beye yönlendirdi. Orda 8 hareketli sperm, 21 hareketsiz olduğu ortaya çıktı. 11 ay eşime iğneleri ben yaptım. Macundu, caydi, bitkisel haptı 5 milyona çıktı, direk tüp bebeğe yönlendirdi hocamız.Mrh arkadasim cok sevindim adina.ins hayirli evlat olurlar Rabbim bizelerede her isteyenede nasip etsin ins.esin azosperm miydibirde siz hic tese olmamissinizki.bizim sorunumuz 3 jere tese olunca 4.asla istemiyoruz.
Ins hayirlisi olur canim.Merhaba bizim fsh sorunumuz yoktu. Amin Rabbim Her isteyene versin. Kimsenin Kucağı boş kalmasın. Ilk etapta bizede microtese dediler. Zaten doktorunu bulamayınca direk microtese diyorlar. Ben araştırma yapınca eşi azospermi olanlar burada dertleselim topigindeki arkadaşların sakın tese olmasın, Dr Celalettin peruya gidin demeleriyle oldu. Yoksa belki benim esimde tese olacaktı. 2 yerde test yapıldı 0 çıktı. Çocuğunuz olmaz dediler. Sonra Celalettin bey sağolsun, bizi Arif beye yönlendirdi. Orda 8 hareketli sperm, 21 hareketsiz olduğu ortaya çıktı. 11 ay eşime iğneleri ben yaptım. Macundu, caydi, bitkisel haptı 5 milyona çıktı, direk tüp bebeğe yönlendirdi hocamız.
Bizim 2 3 tane cikiyor sayi artmasi icin neler kullandinizBen varım, 2013 de eşimin Sperm sonucu sıfır çıktı. Araştırma sonucu bu siteyle tanıştım ve tavsiye üzerine Celalettin Peru hocamıza gittik. Allah ondan ve vesile olandan razi olsun.