Erkek İnfertilitesi Azoserm olup celalettin peru ya gidenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıl önce eşimin azosperm oldugunu ögrendik hormon değerleri çok düşüktü
23 mart 2017 de fsh 0,1 lh 0,01 testesteron 0,1 di haftada 2 chıromon haftada 1 menopur kullandı 7 temmuz 2017 de fsh 2,19 lh:0,12 oldu testesteron:6,6 oldu bu sefer haftada 3 chıromon haftada 3 menopur kullandı 19 ekim de fsh 3,63 testesteron 9,59 oldu sanırım eşimin rahatsızlıgı hipogonodizim denilen hastalıktan mart ayında celalettin peruya gidecegiz bizim gibi hormonları düşük olup sperm çıkışı olan varmı ?

arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıl önce eşimin azosperm oldugunu ögrendik hormon değerleri çok düşüktü
23 mart 2017 de fsh 0,1 lh 0,01 testesteron 0,1 di haftada 2 chıromon haftada 1 menopur kullandı 7 temmuz 2017 de fsh 2,19 lh:0,12 oldu testesteron:6,6 oldu bu sefer haftada 3 chıromon haftada 3 menopur kullandı 19 ekim de fsh 3,63 testesteron 9,59 oldu sanırım eşimin rahatsızlıgı hipogonodizim denilen hastalıktan mart ayında celalettin peruya gidecegiz bizim gibi hormonları düşük olup sperm çıkışı olan varmı ?
eğer hipogonadizmse korkmanıza gerek yok insallah hormonları yerine koyulduktan sonra sperm cıkacaktır.

eğer hipogonadizmse korkmanıza gerek yok insallah hormonları yerine koyulduktan sonra sperm cıkacaktır.
İşallah öyledir hormonlorı 0 dan bu seviyeye geldi işallah sperm de çıkar en son ekim ayında sperm testi verdi martta celalettin hocaya gideceğiz işallah bir mucize olur ve sperm çıkar testte

hangi doktordaydınızda simdi celalettin hocaya gideceksiniz?
hipo bu azo illetini en kolay atlatan grup. hormonlar dengelendiğinde belki kendiliğindenbile hamile kalma sansın var. insallah oyle olur. esinin kıllanmasında veya boy-kilosunda anormallikler varmı

hangi doktordaydınızda simdi celalettin hocaya gideceksiniz?
hipo bu azo illetini en kolay atlatan grup. hormonlar dengelendiğinde belki kendiliğindenbile hamile kalma sansın var. insallah oyle olur. esinin kıllanmasında veya boy-kilosunda anormallikler varmı
tanıdıgımdan beri boyu uzun 1,80 likosuda 65 di halada öyle testisler küçüktü ama bu ignelerden sonra büyüdü kıllanma normal ama aşırı lıllı diyemem sırt bölgesinde yok gögüs bölgesindede az var doktorumuz antalyada bir üroloji doktoru

Mrh.arkadaslar 7 yillik evliyim.esim azoserm 3 kez mikrotese oldu.1.5 yildir tedaviyi biraktik.hormonlari surekli ilac kullanmaktan altust oldu simdi celalettin peruyu dusunuyoruz fikrinize ihtiyacim var.
Celalettin Peru'dan Allah razı olsun . Eşim Azo spermi bir defa devlet hastanesi nde Tese ameliyatı olmuştu tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı İnternetten araştırdığımda tesadüfen celalettin Peru ismini buldum başarı hikayelerini okudum İlk muayenede çok güvenememiştim ama yine de bir yıl kadar devam ettik iğneler ilaçlar mâcunlar ne dediyse harfiyen uyguladık Celalettin bey bir yıl daha beklememizi söylemişti ancak ben Sabredemedim Şişli memorial da bir tüp bebek denemesi daha yaptık eşim ikinci kez mikro Tese oldu Birinci de 5-6 tane sperm bulunmuşken sadece bir tanesi döllenmişti. Celalettin hocanın tedavisinden sonraki mikro Tese ameliyatında 4-5 tüp sperm toplandı altı tane embriyomuz oldu. Şu anda hamileliğimin 20. Haftası kesinlikle gidin derim. Tabii herşey Allah'tan Allah'a çok şükür. Çok umutsuzken Allah'ım vesile etti. Tüp bebek için gözü kapalı Semra Kahraman hoca derim. Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallah

Celalettin Peru'dan Allah razı olsun . Eşim Azo spermi bir defa devlet hastanesi nde Tese ameliyatı olmuştu tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı İnternetten araştırdığımda tesadüfen celalettin Peru ismini buldum başarı hikayelerini okudum İlk muayenede çok güvenememiştim ama yine de bir yıl kadar devam ettik iğneler ilaçlar mâcunlar ne dediyse harfiyen uyguladık Celalettin bey bir yıl daha beklememizi söylemişti ancak ben Sabredemedim Şişli memorial da bir tüp bebek denemesi daha yaptık eşim ikinci kez mikro Tese oldu Birinci de 5-6 tane sperm bulunmuşken sadece bir tanesi döllenmişti. Celalettin hocanın tedavisinden sonraki mikro Tese ameliyatında 4-5 tüp sperm toplandı altı tane embriyomuz oldu. Şu anda hamileliğimin 20. Haftası kesinlikle gidin derim. Tabii herşey Allah'tan Allah'a çok şükür. Çok umutsuzken Allah'ım vesile etti. Tüp bebek için gözü kapalı Semra Kahraman hoca derim. Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallah
Sizin adiniza cok sevindim..darisi bizim basimiza..Mikro tese ameliyatı olmadan çıkış olmadimi bizde tedavi görüyoruz yeni basladik sayılır..

Sizin adiniza cok sevindim..darisi bizim basimiza..Mikro tese ameliyatı olmadan çıkış olmadimi bizde tedavi görüyoruz yeni basladik sayılır..
Belki bir yıl daha tedaviye devam etseydik çıkış olacaktı.Çünkü Celalettin bey tese ye karşı bir hoca... Ayrıyetten Celalettin Peru son dönemde macunı kesmişti .Biz kendi kendimize Üsküdarda ermiş attar dan azospermi için bir macun aldık. Bu macundan 3 kutu kullanın çıkış olacağı varsa çıkar daha fazla devam etmenize gerek yok demişti aktarcı ve eşime de macunun etkisini görmek istiyorsan sigarayı bırakman gerekiyor demişti sigarayı bıraktı eşim. Belki bunun da etkisi olmuş olabilir.

Arkadaşlar fsh ınız kaçtı yani testis yetmezliği mi vardı yoksa fsh düşük müydü bunu merak ediyorum bizim azosperm fakat fsh yüksek bitkiselin işe yaramayacağını söyledi emre bakırcıoğlu
Celalettin Peru ya gitmeden önce eşimin fsh değeri 33,02 idi. Uyguladığı tedaviyle sıfıra indirdi. Bitkisel işe yaramaz olur mu hiç... Memorial Şişli den önce Acıbadem Fulya ile görüştüğümüzde mikro tese yi karşı bina da kendi muayenehanesinde Emre Bakırcıoğlu nun yaptığını söylediler. Emre bey Bize de aynını söyledi. Ürologlar direk kesme peşinde mikro Teseden sonrada çıkıp çıkmayacağının garantisi yok. Ayrıca sadece bitkisel tedavi yapmıyor iğne ve vitaminler de veriyor Celalettin Bey.

21 MART tarihine randevu aldık eşim muayeneye gidecek celalettin hocaya işallah allah bize bir mucize verir ve sperm testinde azda olsa sperm çıkar

Bizde celalettin Hoca da teDavi görüyoruz hucre çıkışı yoktu bizde şimdi çıkış oldu tavsiye ediyorum uzun bi süreç bizimkide hangi doktorda tedavi gördünüz
Merhaba, bizde uc olumsuz microteseden sonra celalettin beyle tedaviye basladik. Henuz bir hafta oldu ilaclari kullanmaya baslayali. Size hangi ilaclari verdi, kac tane ilac kullaniyorsunuz? Yazarsaniz sevinirim.

Arkadaslar merhaba, celalettin beyle tedaviye basladik. Bir hafta oldu ilaclari kullanmaya baslayali. Sizlere celalettin bey hangi ilaclari verdi ve ciddi yan etkilerini gordunuz mu? Yazarsaniz sevinirim. Cok tesekkur ederim.

Arkadaslar merhaba, celalettin beyle tedaviye basladik. Bir hafta oldu ilaclari kullanmaya baslayali. Sizlere celalettin bey hangi ilaclari verdi ve ciddi yan etkilerini gordunuz mu? Yazarsaniz sevinirim. Cok tesekkur ederim.
Hastalığın durumuna göre muhtemelen herkese farklı ilaçlar veriyordur..bize bir tane igne verdi Ovitrelle prolaktin ve varikosel için iki ilaç vitamin ve macun.sizin azo sebebi neydi. .

Canim MAŞALLAH. Cok sevindim. Benim eşimde OAT var. 1-2 tane sperm cikisi oluyor. Tup bebek denedik daha sonucu almadik ama olumsuz olacak herhalde. Simdiden dojtor bakiiyruz. Biz tese olmadik. Celallettin hocayi cok duyduk ama ustelemedik. Simdi sizin yaziyi okuyunca cok umutlandim. Muayene ucreti ve tahlillerle birlikte ne kadar gudiyor. Esim hemen gidip gorusmek istiyor

Dün eşim celalettin hocaya muayeneye gitti.1 senedir başka bir doktorda tedavi görüyordu ve celalettin hoca tamamen yanlış bir tedavi uygulanmış demiş kafamdan kaynar sular döküldü resmen benim eşim 1 yıldız o kadar igneyi bosuna yemiş o kadar parayı boşuna harcamışız dünkü hormon testi böyle hoca hormonları sıfırlayacagız sonra arttırmak için tedavi yapacagız demiş hormınlar sadece lh hariç normal değilmi 1 yıl önce tüm değerler 0 dı fsh,lh,prolaktin,e2,testesteron şimdi lh hariç artmış ama yine hüsran
upload_2018-3-22_10-6-26-png.2126992

Back
X