Erkek İnfertilitesi Azoserm olup celalettin peru ya gidenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meraba arkadaşlar celalettin hocayla bugün vatsaptan görüştüm durumuzu anlattim. Klinige cağirdi bende cok uzaktayim adiyamandayim şimdi gelemeyiz dedim. Gelene kadar G5 plus diye bi macun önerdi. Almayi düşünuyorum. Kullanan var mi

Canim MAŞALLAH. Cok sevindim. Benim eşimde OAT var. 1-2 tane sperm cikisi oluyor. Tup bebek denedik daha sonucu almadik ama olumsuz olacak herhalde. Simdiden dojtor bakiiyruz. Biz tese olmadik. Celallettin hocayi cok duyduk ama ustelemedik. Simdi sizin yaziyi okuyunca cok umutlandim. Muayene ucreti ve tahlillerle birlikte ne kadar gudiyor. Esim hemen gidip gorusmek istiyor
Sperm testini kendi labaratuvarında istiyor hoca 200 liraydı muayene ücreti de 200 liraydı biz giderken

kizlar instagramdan takib ediyorum celalettin hocayi ama orda bi sey dikkatimi cekdi sonuclari paylasiyor ama kagitlar kime ait hic bilinmiyor ve bir kisi azosperm den normal cixisla cocuk sahibi olucak yazmis ama hasta sikayet etmis ben azo diyilimki celalettin beyede gidince azo diyildim hoca yalnis haber yapiyo yazmis simdi cok uzuldum bunu okuyub guzel haberler umudu artiriyo ama boyle olunca insan caresiz kaliyo ne olur iyi sonuclar alanlar paylassin lutfen
Celalettin Peru'dan Allah razı olsun . Eşim Azo spermi bir defa devlet hastanesi nde Tese ameliyatı olmuştu tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı İnternetten araştırdığımda tesadüfen celalettin Peru ismini buldum başarı hikayelerini okudum İlk muayenede çok güvenememiştim ama yine de bir yıl kadar devam ettik iğneler ilaçlar mâcunlar ne dediyse harfiyen uyguladık Celalettin bey bir yıl daha beklememizi söylemişti ancak ben Sabredemedim Şişli memorial da bir tüp bebek denemesi daha yaptık eşim ikinci kez mikro Tese oldu Birinci de 5-6 tane sperm bulunmuşken sadece bir tanesi döllenmişti. Celalettin hocanın tedavisinden sonraki mikro Tese ameliyatında 4-5 tüp sperm toplandı altı tane embriyomuz oldu. Şu anda hamileliğimin 20. Haftası kesinlikle gidin derim. Tabii herşey Allah'tan Allah'a çok şükür. Çok umutsuzken Allah'ım vesile etti. Tüp bebek için gözü kapalı Semra Kahraman hoca derim. Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallah

Celalettin Peru'dan Allah razı olsun . Eşim Azo spermi bir defa devlet hastanesi nde Tese ameliyatı olmuştu tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı İnternetten araştırdığımda tesadüfen celalettin Peru ismini buldum başarı hikayelerini okudum İlk muayenede çok güvenememiştim ama yine de bir yıl kadar devam ettik iğneler ilaçlar mâcunlar ne dediyse harfiyen uyguladık Celalettin bey bir yıl daha beklememizi söylemişti ancak ben Sabredemedim Şişli memorial da bir tüp bebek denemesi daha yaptık eşim ikinci kez mikro Tese oldu Birinci de 5-6 tane sperm bulunmuşken sadece bir tanesi döllenmişti. Celalettin hocanın tedavisinden sonraki mikro Tese ameliyatında 4-5 tüp sperm toplandı altı tane embriyomuz oldu. Şu anda hamileliğimin 20. Haftası kesinlikle gidin derim. Tabii herşey Allah'tan Allah'a çok şükür. Çok umutsuzken Allah'ım vesile etti. Tüp bebek için gözü kapalı Semra Kahraman hoca derim. Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallah
Eşinizdeki sorun neydi ?

arkadaşlar eşi celalettin hocada tedavide olanlar bögürtlen kökü çayı verdimi hoca biz kullanıyoruz ama tadı kokusu aynı toprak gibi acaba yanlış bitki mi aldık odunun küçük parçaları gibi

Eşinizdeki sorun neydi ?
Azospermi eşim, tedavi olmadan önce yapılan tese de 5-6 tane sperm bulundu. Sadece 1 tanesi embriyo olabilmişti o da orta kalite denmişti. Tutmadı,Celalettin hocada 1 yıl tedavi gördükten sonra(hoca aslında bir yıl daha bekleyin demişti, ameliyat a karşı olduğundan sanırım garanti olsun diye, ama ben bekleyemedim) 4 tüp sperm elde edildi sadece bir tüp kullanıldı. 6 tane embriyo donduruldu. Artık eşimin ameliyat olmasına da gerek kalmadı Allah'a şükür..

Celalettin Peru ya gitmeden önce eşimin fsh değeri 33,02 idi. Uyguladığı tedaviyle sıfıra indirdi. Bitkisel işe yaramaz olur mu hiç... Memorial Şişli den önce Acıbadem Fulya ile görüştüğümüzde mikro tese yi karşı bina da kendi muayenehanesinde Emre Bakırcıoğlu nun yaptığını söylediler. Emre bey Bize de aynını söyledi. Ürologlar direk kesme peşinde mikro Teseden sonrada çıkıp çıkmayacağının garantisi yok. Ayrıca sadece bitkisel tedavi yapmıyor iğne ve vitaminler de veriyor Celalettin Bey.
Merhaba bizim de fsh sorunumuz var spermiyogram sonucu 0 fsh i dusurmek icin ne kullandiniz bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba bizim de fsh sorunumuz var spermiyogram sonucu 0 fsh i dusurmek icin ne kullandiniz bilgi verirseniz sevinirim
Kullandığımız ilaç ve macunları yazıyım ama bunlardan hangisi fsh ı düşürdü bilemem
Ovitrelle
Merional
Ace plus selenyum
Nebido
Proxeed plus(bunu Celalettin hoca vermedi İnternetten okuyup buldum)
İlk 3 ay v4-v5 macun (tanıdıkları aktardan kargo ile )iki kavanoz
2. 3ay v2-v3 macun kullandı
Daha sonra aktar dan bu tarz macunların alımının yasaklandığını söyleyerek bunlardan vermedi bize
Ist-rem ve actıvss günde 3 defa birer
DVD-kbrt günde 3 defa 3er tane aç
Karışım da sabah akşam 1 tatlı kaşığı
Ben kendi insiyatifimle ekstra şeylerde hazırlıyordum
Çörekotu-bal-tarçın karıştırıp yedirdim
Polen ,arısütü Aklıma gelenler bunlar valla Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre hayırlısını versin rabbim inşaallah

Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
bizimde böyle bi sorunumuz var hatta belki çoğunuza göre daha da zor bir evre. Eşim azospermi nedeni de genetik 47xxy Klinifelter sendromu. bir çok profesör e gittik hepsinin söylediği tek şansınız micro tese onda da ihtimal çok düşük biz yinede deneyelim dedik. Bahçeci de Tansel bey yaptı micro tese yi ama diğerleri gibi hemen ameliyat demedi altı ay ilaç tedavisi uyguladı fsh çok yüksek bizde 40-50 lerde tedavi sonucu 15 e düştü daha da düşmedi sonra ameliyat oldu sonuç sıfır. Bırakın sperm i gelişmiş hücre bile yok dedi. sonra bıraktık tabi nasip dedik kabullendik bir gün tesadüfen celalettin hocanın bi yazısını okudum bitkisel tedavi filan deyince araştırdım ve görüşmeye gittik verdiği cevap diğer azospermilere göre işimiz daha zor ama tamamen de imkansız değil dedi başladık tedaviye şimdi dokuzuncu aydayız her üç ayda bir kontrole gidiyoruz iğne ve bitkisel ilaçlar veriyor altı haftada bir kan tahlili üç ayda bir spermiogram testi yaptırıyoruz. fsh düştü önce sıfırladı şimdi dışardan hormon takviyesi ile yükseltmeye calışıyoruz. Germ hücreleri de artmaya başladı ama ilerleme yavaş oluyor ne kadar sürer bilinmez dr en az iki sene dedi belki 4 seneyi de bulabilirmiş. sonucu olumlu olsun da varsın sürsün sabırla devam ediyoruz inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz diyorum pes etmeyin. Derdi veren Allah dermanını da verir.. Rabbim bu yolda hepimize yardım etsin zor bir süreç çeken bilir..
canım seninle aynı durumdayız benim de eşim 47xxy klinefelter fsh 35 azosperm 9 nisanda kaan aydosda mikrotese olduk beni tüp bebeğe hazırladılar hayatımın en zor gününü yaşadım.eşimde hiç hücre bulunmadı haploid bile. ben karnımda yumurtalarla kalakaldım yumurta toplamayı iptal ettiler farklı semptolar gelişti hastanelik oldum. daha sonra chroimon 2000 ve 5000 iğnelerler 2 aydır fsh 5 e düştü ancak lim15 testi sıfır çıktı fish testi haploid çıkmadı. bugün kaan aydostan maile cvp bekliyorum muhtemelen umutsuz vaka deyip tedaviyi bırakacak iki gündür perişanım eşim hiç konuşmuyor boşanalım diyor çok çaresizim. durumumuz çok benzer lütfen özelden iletişime geçelim celalettin peruyu biz de düşünüyoruz.

Arkadaşlar merhaba biz 3 gün önce Murad başarda Mikro TESE olduk ancak sperm yok bende hazırlanmıştım ama yumurta toplanamadı çok üzüldük hoca ikinci tese olmayın dedi ve kök hücre önerdi şimdi Celalettin Peru ya gitmek istiyoruz hocaya Mail attım raporlarla birlikte hoca İnanç varsa imkan da vardır yazmış bitkisel tedavi veriyor galiba ilaçların yanında değil mi

Arkadaşlar merhaba biz 3 gün önce Murad başarda Mikro TESE olduk ancak sperm yok bende hazırlanmıştım ama yumurta toplanamadı çok üzüldük hoca ikinci tese olmayın dedi ve kök hücre önerdi şimdi Celalettin Peru ya gitmek istiyoruz hocaya Mail attım raporlarla birlikte hoca İnanç varsa imkan da vardır yazmış bitkisel tedavi veriyor galiba ilaçların yanında değil mi
Hormon değerleriniz onemli canım, bir anormallik varsa önce olan hormonları sıfırlayıp dısardan hormon veriyor iğne olarak, vitamin hapları ile bitkisel macun ve takviyeler veriyor. Celalettin hocaya zaten zor vakalar gidiyor insallah sizde gidersiniz mutlu gelismeler olabir. İnancınızı yitirmeyin

Hormon değerleriniz onemli canım, bir anormallik varsa önce olan hormonları sıfırlayıp dısardan hormon veriyor iğne olarak, vitamin hapları ile bitkisel macun ve takviyeler veriyor. Celalettin hocaya zaten zor vakalar gidiyor insallah sizde gidersiniz mutlu gelismeler olabir. İnancınızı yitirmeyin
Anladım canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba siz celalettin beye tedavi oldunuzmu

Kızlar merhaba Celalettin Peru da tedavideyiz haftada 2 ovitrelle ile 2 ayda FSH ve lh 0 a düştü. Kendisini aradık ama açmadı teli WhatsApp a da cevap vermedi. Sekreteri vasıtasıyla ulaştık kendisine. Aynen devam edin gelince ikinci iğneye geçeriz dedi. Kontrole de daha var. Daha önce bunları yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi verin. Bu aşamada hangi iğne veriyor. Sonra esim gidip test yaptirdiginda birşey çıkma ihtimali varmı, şöyle ki bu hormonlar sperm üretimini uyaran hormonlar biz bunları sifirladik bu durumda nasıl sperm üretecek vücut. Bilenler cevap yazsın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar merhaba Celalettin Peru da tedavideyiz haftada 2 ovitrelle ile 2 ayda FSH ve lh 0 a düştü. Kendisini aradık ama açmadı teli WhatsApp a da cevap vermedi. Sekreteri vasıtasıyla ulaştık kendisine. Aynen devam edin gelince ikinci iğneye geçeriz dedi. Kontrole de daha var. Daha önce bunları yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi verin. Bu aşamada hangi iğne veriyor. Sonra esim gidip test yaptirdiginda birşey çıkma ihtimali varmı, şöyle ki bu hormonlar sperm üretimini uyaran hormonlar biz bunları sifirladik bu durumda nasıl sperm üretecek vücut. Bilenler cevap yazsın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba sizin tedaviniz nasil gidiyor? bizde önümüzdeki hafta icin ilk defa randevu aldik. Memnun kaldiniz mi?

Back
X