Erkek İnfertilitesi Azosperm eşim mucize bebeğim ve Kaan Aydos hoca

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

UMUT2746

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
4
12
88
35
İki buçuk yıllık evliyiz çocuğumuz olmuyordu eşim azosperm.bir sene önce tese ameliyatı oldu ancak canlı yada cansız sperm bulunamadı.tese yapan doktorumuz milyonda bir ihtimal bile vermedi çocuk için. Sonra Kaan hocayı araştırdık ankara gittik bir yıldan beri tedavi görüyoruz geçen ay sperm tahlili verdi eşim 26 milyon canlı sperm çıktı ve üç gün önce hamile oldugumu öğrendik hemde doğal yolla . iyiki varsınız hocam iyiki bulmuşuz sizi.umutsuzluğumuza umut oldunuz. . .

Son düzenleme:
İki buçuk yıllık evliyiz çocuğumuz olmuyordu eşim azosperm.bir sene önce teşekkür ameliyatı oldu ancak canlı yada cansız sperm bulunamadı. teşekkürler yapan doktorumuz milyonda bir ihtimal bile vermedi çocuk için. Sonra Kaan hocayı araştırdık ankara gittik bir yıldan beri tedavi görüyoruz geçen ay sperm tahlili verdi eşim 26 milyon canlı sperm çıktı ve üç gün önce hamile oldugumu öğrendik hemde doğal yolla . iyiki varsınız hocam iyiki bulmuşuz sizi.umutsuzluğumuza umut oldunuz. . .
Maşallah Allah kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin... Nasıl bir tedavi uyguladı kaan hoca,ilaç vitamin vs ne kullandınız,biraz bilgi verirseniz sevinirim

Maşallah Allah kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin... Nasıl bir tedavi uyguladı kaan hoca,ilaç vitamin vs ne kullandınız,biraz bilgi verirseniz sevinirim

İğne verdi bir yıl boyunca ara ara hap ekledi sonuçlara göre sonra hormon hapı kullandık beraberinde nohut,keçiboynuzu tozu ,ısırgan otu ve kuru incir önerdi

merhaba hayırlı olsun çok güzel bir haber bu biz de kaan hocada tedavideyiz ,hangi ilaçları kullandınız yazar mısınız.?

bizim sıkıntımız da hormonlar ile ilgili

İki buçuk yıllık evliyiz çocuğumuz olmuyordu eşim azosperm.bir sene önce tese ameliyatı oldu ancak canlı yada cansız sperm bulunamadı.tese yapan doktorumuz milyonda bir ihtimal bile vermedi çocuk için. Sonra Kaan hocayı araştırdık ankara gittik bir yıldan beri tedavi görüyoruz geçen ay sperm tahlili verdi eşim 26 milyon canlı sperm çıktı ve üç gün önce hamile oldugumu öğrendik hemde doğal yolla . iyiki varsınız hocam iyiki bulmuşuz sizi.umutsuzluğumuza umut oldunuz. . .

ne güzeeelll. ne mutlu size . Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. bizim de durum sizin gibi. problem neydi. süreç nasıl ilerledi. anlatır mısınız?

merhaba hayırlı olsun çok güzel bir haber bu biz de kaan hocada tedavideyiz ,hangi ilaçları kullandınız yazar mısınız.?

bizim sıkıntımız da hormonlar ile ilgili
İlaçlarımız merinonal ovitrelle iğne haftada üç gün kullandık.bir kutu klomen kullandık sonuçlar aynıydiçin hiç değişen birşey olmadı yine olumsuz yine olumsuz du üç ay öncesinde femara adında bir hormon hapı ekledi

Merhaba şuan siz de bize Umut oldunuz benim esimde memorial da mikro tese oldu hic sperm cikmadi doktor 1 yil hic birsey yapmadan bekleyin dedi ama parca dahi almamis malesef murad bey tabi biz alinmasi gerektigini sonradan ögrendik bu ayin sonunda kaan aydos dan randevumuz var gitmeden önce hangi tahlilleri istedi yazabilir misin uzun yoldan gelecegiz de sizden mikro tesede parca alinmis miydi birde sekreteriyle nasil anlasabilmistiniz acaba beni gitmeden delirtmeyi basarabiliyor da kendileri.

Bizde azosperm savaşıyoruz bize de ovitrelle iğne verdi doktor benim de eşimin fsh yüksekti iğne ile düştü doktor hap falan vermedi tese olsun istemiyorum acaba bizde de sperm çıkışı olur mu ki ben incir yediriyorum zeytinyağında bekletip ve Çakşır tozu aldım Bal ile karıştırıp yediriyorum inş biz de anne oluruz hepimize umut oldunuz

Bizde azosperm savaşıyoruz bize de ovitrelle iğne verdi doktor benim de eşimin fsh yüksekti iğne ile düştü doktor hap falan vermedi tese olsun istemiyorum acaba bizde de sperm çıkışı olur mu ki ben incir yediriyorum zeytinyağında bekletip ve Çakşır tozu aldım Bal ile karıştırıp yediriyorum inş biz de anne oluruz hepimize umut oldunuz
benim eşiminde fshı yüksek chormion kullanıyor eşimde inş bizde de işe yarar ve düşer bol bol nohut(ıslattığımız suyla yapılacakmış) ve havuç da yedirebilirsin doktor bunların yanında ısırgan çayı ve inciri de önerdi inş Rabbim bu uğraşlarımızı boşa çıkarmaz ve mucizelerini bize de nasip eder

Mesajınız birçok kişi gibi beni de çok umutlandırdı. Azosperm sebebiniz neydi acaba? Bir de tedaviye başladığınızda fsh olması gerekenden düşük müydü, yüksek miydi?

Back
X