Tüp Bebek Merkezleri Azosperm eşim

senemumit

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
21
20
8
28
Selamın aleyküm arkadaşlar ben 5 buçuk yıllık evliyim ilk bir ay korunduk sonra evlat sahibi olmak istedik ama olmadı ben 2 yılda eşimi ikna ettim doktora gittik bende birşey çıkmadı eşime test verdi 4 5 ay ertelendi yaptırdık hiç olmadığını öğrenince ikimizde yıkıldık sonra araştırdık izmitumuttepe bolu araştırma Hastanesi'ne gittik doktor eşime 1 ilaç verdi orda ilacın etkisiyle birşeyler var deyip bana iğne verdi aşılama yapma gittiğim gün test yaptığımd vardı deyip tüpbebek tedvisi gerekiyor dedi sonra Ankara'ya döndük orda esimde genetik sorun varmı diye test yaptirdi 1.50 ayda çıktı klifenter sendromu çikti genetik hastalık eşime byopsi yapılacaktı var mı yok.mu diye üroloji doktoru%25umut var dedi virüs geçince gideceğiz eşim 1 kere demeyip daha denemem diyor başkent hastanesine gidiyoruz iyi sonuç alabilir miyiz son şansımı güzel değerlendirmek istiyorum önerilerinizi alabilirim

Canım kendini üzme ve strese sokma.. şimdi öyle diyor ama muhtemelen zamanla kabullenir. Hem ne malum 1 kere denendiginde tutmayacağı.. Sen kendini asla üzme.. genelde erkeklerin bu tarz tedavileri kabullenmesi zor oluyor oysa tüm zorluğu kadın çekecekken. Inan ben eşimi uruloga bile zor götürdüm. Bana neler etti. Sen kendi moralini yüksek tut. Ve bol bol dua et.. Allah isterse her şey olur..

Canım kendini üzme ve strese sokma.. şimdi öyle diyor ama muhtemelen zamanla kabullenir. Hem ne malum 1 kere denendiginde tutmayacağı.. Sen kendini asla üzme.. genelde erkeklerin bu tarz tedavileri kabullenmesi zor oluyor oysa tüm zorluğu kadın çekecekken. Inan ben eşimi uruloga bile zor götürdüm. Bana neler etti. Sen kendi moralini yüksek tut. Ve bol bol dua et.. Allah isterse her şey olur..
Allah razı olsun canm çok şükür inancım var rabbim bir yereen kapı açar eşim olmazsa da evlat edinmeyi düşünüyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin herşeyde bir hayır vardır biz Allah'a inancımızı kaybetmemeliyiz

Zor azamanlar geçirdik eşim dayisini babamı halamı kaybw5tik anca toparlaniyoruz rabbim bu dunyadaki sınavımız buymuş sabredip sukretmeliyiz

Selamın aleyküm kizlar
Bwnde adet düzensizliği var takvimim uygulssindsn takip ediyorum 40 gün arası var adetimin ama olmadım yine 23 gün gecikti 17 gün test yaptım çıkmadı jinsi korkuyorum kan testi yapmayı ne yapmalıyım bilmiyorum hastanelerde sıkıntılı su arada bende astım var o yüzden eşimde doktora gundermiyor birşey olcak diye kimseye de söyleyemedim birşey demiyorlar ama bende hefesleniyorum birşey deyince zoruma gidiyor şaşırdım kaldım

Canım merhaba görünce yazmak istedim bi kere durumunuz asla ümitsiz değil sizin şansınız %25değil %60larda eğerki daha once hiç mikrotese ameliyatı olmadıysanız. Bak bizde başlarda bebek istemedik 6 ay sonra denemeye başladık ben ha bire doktora giditordum artık 1 yıl geçti eşime dedim sende bi git gitti ve azospermi oda ne dedik şok olduk eşim mahfoldu resmen. Onu tedaviye ikna etmem 2 ayımı aldımhemen hareket etmeyelim araştıralım falan filan derken kendine yediremedi bitürlü ama ben dirayetli durup durumu kendim yönettim ve doktoru kendim araştırdım bu konuda bi kaç tane iyi doktor var. Kesinlikle tedavisiz asla asla asla ameliyat olmayın bak çok yıkılırsın tedavisiz olmaz asla siz klineferter sendromlu oldugunuz için 6 7 ay tedavi veriyor doktorlar sonra mikrotese Allahın izni ile de inşallah bebiş olacak öyle çok çocugu olan var enseyi karartma kuzum biliyorum çok zor eşim 4 ay tedaviden sonra tese oldu çok şükür bayağı sperm bulundu emnbriyooarımız da oluştu temmuz ayında daha sonrasında ben rahatsızlandığım için iyleşene kadar işi izni ayarlayalım diyene ladar transferim 12. Ayın ilk haftası olacak inşallah. Demem o ki tedavisiz asla yapmayın bu işleri iyi yapan doktorlar var. Yani canım öyle kendiliğinden çıkış beklemeyin ben daha çok bekleme istemedim 2 3 yılda kendiliğinden çıkacakmı diye beklemek bana saçma geldi kendilipinden çıksa da tüp bebek olacak nasılsa. Öyle ağır bir ameliyat değil meran etme çok uzun yazdım ua🙈

Canım merhaba görünce yazmak istedim bi kere durumunuz asla ümitsiz değil sizin şansınız %25değil %60larda eğerki daha once hiç mikrotese ameliyatı olmadıysanız. Bak bizde başlarda bebek istemedik 6 ay sonra denemeye başladık ben ha bire doktora giditordum artık 1 yıl geçti eşime dedim sende bi git gitti ve azospermi oda ne dedik şok olduk eşim mahfoldu resmen. Onu tedaviye ikna etmem 2 ayımı aldımhemen hareket etmeyelim araştıralım falan filan derken kendine yediremedi bitürlü ama ben dirayetli durup durumu kendim yönettim ve doktoru kendim araştırdım bu konuda bi kaç tane iyi doktor var. Kesinlikle tedavisiz asla asla asla ameliyat olmayın bak çok yıkılırsın tedavisiz olmaz asla siz klineferter sendromlu oldugunuz için 6 7 ay tedavi veriyor doktorlar sonra mikrotese Allahın izni ile de inşallah bebiş olacak öyle çok çocugu olan var enseyi karartma kuzum biliyorum çok zor eşim 4 ay tedaviden sonra tese oldu çok şükür bayağı sperm bulundu emnbriyooarımız da oluştu temmuz ayında daha sonrasında ben rahatsızlandığım için iyleşene kadar işi izni ayarlayalım diyene ladar transferim 12. Ayın ilk haftası olacak inşallah. Demem o ki tedavisiz asla yapmayın bu işleri iyi yapan doktorlar var. Yani canım öyle kendiliğinden çıkış beklemeyin ben daha çok bekleme istemedim 2 3 yılda kendiliğinden çıkacakmı diye beklemek bana saçma geldi kendilipinden çıksa da tüp bebek olacak nasılsa. Öyle ağır bir ameliyat değil meran etme çok uzun yazdım ua🙈
Allah razı olsun canım benim içimi çok rahatlattin benim ümidim var çok şükür canm ama dediğin gibi eşler bunu kabullenmek de zorlanıyor ben bir duruyorum eşimin annesi normal olur diye umut ediyor ama ben çok araştırdım normal yolla allah nasip ederse ama tedavi şart bu Ankara'da tedavi olacaktık bizim gibi bir abla vardı onun şuan 2 yaşında kızı var ikna etti ailemi doktoruna gidiyorduk çok iyi ama genetik test yapti onu beklerken krona Türkiye ye geldi doktor gelmeyin dek %25 dedi hala arayacak bu senede ertelendi anlayacağın canm bilmiyorum allah hayırlısıni nasıp etsin inşallah canım Rabbime çok dua ediyorum kim evlat sahibi olmak istiyorsa hayırlısı nasıp etsin inşallah sokağa atanlara da vicdan versin ki sahip çıksınlar

🤲🏻🤲🏻

Aminnn 🤗🤗ankara da da çook iyi doktorlar var ahmet hakan haliloğluda ankarada diye biliyorum ben oda olur bak
Ben Ankara Başkent hastanesinde Hulusi Bülent zeyneloglu na gidiyordum çok iyi biri beni muane etti Düzce'deki doktorlar birşey anlamadi rahim dusuklugu varmış onu sözleri fli.de

Back
X