Azosperm sorunu ve dondurulmuş sperm

thecrown

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
133
117
103
32
Merhaba arkadaşlar kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum koca siteyi taradım benimle aynı sorunları paylaşan var mı diye burada bulacağımı düşünerek yazıyorum. 6 yıllık evliyiz ilk bir yılın ardından normal şekilde evlat sahibi olduk fakat yapılan tetkiklerde eşimde testis kanseri teşhis edildi yumurtalığı alındı. Ameliyat olmadan önce, sperm dolduruldu maalesef ki, kaliteli spermler değildi. En son verdiği testte azosperm olduğu teşhis edildi.Celalettin Peru yakınımız olan bir doktor zaten direk kendisiyle istişare ettik ve spermleri çözelim dedi üzerinden 2 yıl geçti . Sorum şu çözülen spermlerle tüp bebekte başarı elde edeniniz var mı? Yolun çok basındayım burası benim sığınağım olacak.

Merhaba bende sizin gibi burdan bi umut arıyorum. Benim eşimdede azosperm çıktı 1yıl bebeğimiz olmayınca hastaneye gittik ve öğrendik.eşinizde azosperm varken mi normal yoldan bebeğiniz oldu ?

Merhaba bende sizin gibi burdan bi umut arıyorum. Benim eşimdede azosperm çıktı 1yıl bebeğimiz olmayınca hastaneye gittik ve öğrendik.eşinizde azosperm varken mi normal yoldan bebeğiniz oldu ?
Yok bebeğimiz eşimde az da olsa sperm varken oldu sonra yumurtalığı alınınca azosperm teşhisi konuldu.

Yok bebeğimiz eşimde az da olsa sperm varken oldu sonra yumurtalığı alınınca azosperm teşhisi konuldu.
Çok geçmiş olsun. Bol bol şükredin 1tanede olsa bebeğiniz var. Benim hiç yokken teşhis konuldu.bende ne yapacağımı bilmiyorum. Az da olsa ikinci sperm testinde çıkması Allah’ın izniyle.Allah gönlümüze göre versin bence Celalettin hocayla iletişimi bırakmayın ben İstanbul’da değilim o yüzden öyle bi şansım yok ama burdan konuştuğum bi kaç kişi onun sayesinde bebek sahibi olmuş .

Çok geçmiş olsun. Bol bol şükredin 1tanede olsa bebeğiniz var. Benim hiç yokken teşhis konuldu.bende ne yapacağımı bilmiyorum. Az da olsa ikinci sperm testinde çıkması Allah’ın izniyle.Allah gönlümüze göre versin bence Celalettin hocayla iletişimi bırakmayın ben İstanbul’da değilim o yüzden öyle bi şansım yok ama burdan konuştuğum bi kaç kişi onun sayesinde bebek sahibi olmuş .
Rabbim size de en güzel şekilde nasip etsin. Benim ilk çocuğumda da imkansız bu değerlerle olmaz dediler ama nasip oldu elhamdulillah. Celalettin hoca eşimin çalıştığı yerin doktoru bizi çok rahatlattı tüp bebek olmazsa takviyelerle 2 yılda olabilir dedi onunla ilerlersek ümidimiz hep var çaresiz dert yok allahım hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah

Back
X