Erkek İnfertilitesi Azosperm ve Inmemiş testis

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

deniizkiizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
87
34
88
35
Arkadaşlar aranızda çocukluk çağında İnmemiş testisden ameliyat olmuş nedeniyle azosperm olan var mi? Varsa bi sorum olacak.. Ameliyatla indirilmiş olunduğu halde de mi testis kanser riski var ? Yoksa hala inmemişse mi riski daha fazla? Her araştırmamda çünkü testis kanseri riski çok fazla yazılıyor.

Merhaba arkadaşlar eşim çift taraflı inmemiş testis hastası ve değerleri yüksek Emre bey mikro tese ile çok umut vermedi ve hiç indirmeyin testisleri dedi başka bir doktor da hemen indirmeliyiz dedi.Bu durumda olup testis ameliyatı olup mikro tese ile sperm bulunup hamile kalan var mı

Merhabalar. Bir buçuk yıllık evliyim ve eşim 2017 Ocak ayında inmemiş testis ameliyatı oldu ve karın boşluğundan aşağıya indirildi. kanser olayı ile ilgili şunu söylemeliyim ki her bünyede aynı etki olmuyor ama bildiğimiz kadarıyla inmemiş testis ameliyatı sonrası yada indirme yapılmayıp alındıktan sonra tehlikeli olmuyor. Şuan eşimde sperm hiç bulunamadığından tese olacak tüp bebek tek çaremiz oldu yani. Hayırlısı umarım kimse kötü sonuçlarla karşılaşmaz.

Bizde aynı durumdayız canım bu ay eşim testis ameliyatı olacak yani indirecekler testisleri ancak bize 6 ay sonra mikro tese yapacak ilaç tedavisi uygulayacakmış doktor siz ocak ayından beri ilaç tedavisi oluyormusunuz

Bizde aynı durumdayız canım bu ay eşim testis ameliyatı olacak yani indirecekler testisleri ancak bize 6 ay sonra mikro tese yapacak ilaç tedavisi uygulayacakmış doktor siz ocak ayından beri ilaç tedavisi oluyormusunuz

Ocakta ameliyattan 4ay sonra sperm testi verilmesini istedi doktorumuz ama malesef eşim sperm testini yaptırmaktan hep kaçtı. Bu arada bizde tek testis vardı yukarıda diğeri normal aşağıdaydı. Sonunda ikna edip ağustosta sperm testi yaptırdık sonuçta sperm bulunamadı. Doktor ameliyattan bu yana hiç ilaç vermedi her hangi bir tedavi uygulamadı. Şimdi Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesi ne gidiyoruz üroloji doktoru tese yapacağını söyledi bende aynı anda kadın doğuma gidiyorum Süleymaniye Hastanesinde oda bu arada hsg istedi bu ay regli günümün 3.günü kontrole gideceğim. Çok karmaşık bir süreç çok zorlu, bilemediğim hala anlayamadığım cümleler kuruluyor benim için fazla yorucu oldu.

Canım seni çok iyi anlıyorum rabbim tez zamanda bu günleri atlatmamızı ve bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah ben inanıyorum ki tesede sperm bulunacak çünkü biri aşağıdaymış şanslısınız o yönden ..çok zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…