Erkek İnfertilitesi Azosperm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Edff

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
131
56
13
24
Arkadaşlar mrb eşi azosperm olup sonradan spermi oluşan var mı yada ilk ameliyatı pozitif olan sonradan 2. ameliyat olan var mı

Tese öncesinde tedavi denendi mi canim
Hayır tedavi filan olmadı mikrotese ameliyatın oldu benim eşim iki tüp bulundu ikisini de kullandık ayrı ayrı, birincisi embriyonun üçüncü günü gelişimi durdu transfer olmadı, ikinci tüpü dondurmuştuk onu da yaptık bu sefer transfer oldu ama tutmadı 3 gün önce negatif sonucu aldım
Şimdi napıcz bilmiyoruz tekrar ameliyat olabilir mi ne zaman olabilir, ya bu sefer pozitif olmazsa falan diye düşünüyorum

İlk tese de sonuç aldık biz. Buyrun yardımcı olayım bilgim kadarıyla
Keçi boynuzu kürü, özü, çakşır suyu filan bşşy diyorlar araştırdığım kadarıyla bunları alsam mı azosperm olan kişilere ne kadar faydalı olur, fiyatı ne kadar, nerde bulabilirim bunları hiç bilmiyorum

Tese öncesinde tedavi denendi mi canim
Biz üç sene önce olduk. Bu konuda bilgisizdik üç aylık vitamin takviyesi sonrası ameliyat oldu şansa çıktı diyorum ben her zaman. ama bizim tek iyi yanımız genetik hormonlar her şey normaldi doktor zaten SPerm çıkar gözüyle bakmıştı

Onlar aktarlarda bulunuyor ama bence kullanmayın. çünkü Sperm çıkışı olmayan bir insanda fayda göstermez dışarıya çıkan hücre yok canlı cansız hareketi zayıf hiçbir şey yok bizlerde. sayısı az olsa tamam keçiboynuzu iyi gelir diyebiliriz ama biz de sıfır olduğu için fayda etmez Allah korusun hormonları bozabilirsiniz.

Yaa ne güzel bizim sadece 10 günlük vitamin vermişti eşime sonra regl olunca gittik başladık tedaviye olumlu oldu ama tutmadı maalesef

Hayır ikinci üçüncü ameliyatın zararı yok emin ellerde olursanız korkmayın. normal olmasını beklemek Rabbimin mucizesinı beklemek oluyor Doktorlar tıbben imkansız diyor ben 5 senedir birkez korunmadım olsa olurdu dimi

Valla bende öyle düşünüyorum zaten normal yolla olmasını beklemiyorum ama en azından ikinci ameliyatı olunca pozitif sonuç gösterir diye alayım diyorum, çünkü azosperm olan kişiler de söyledi bana iyi geldiğini,... Bilmiyorum kararsızım

Yaa ne güzel bizim sadece 10 günlük vitamin vermişti eşime sonra regl olunca gittik başladık tedaviye olumlu oldu ama tutmadı maalesef
Sperm çıkması çok iyi bir şey bir dahaki ameliyatta da çıkacaktır. Tutmamasının elbet bir sebebi var öncelikle tüp bebek merkezinizi değiştirin nereye gidiyorsunuz orayı bilmiyorum gerçi ama. bizim gibi hastalarda laboratuar çok önemli ayrıca neden tutmadı diye araştırılması lazım sizde belki kanpıhtılaşması olabilir genetik bir bozukluk olabilir rahim içi problem olabilir ya da vücut embriyoyu yabancı madde sanıp dışarıya atabilir bagısıklıkla alakalı bir probleminiz de olabilir

Aynn anca mucize olsa olurdu... Zararı yoksa sonuca göre tekrar ameliyat olunuyormuş biz daha doktorla konuşmadık yeni 3 gündür miniklerimin tutunmadığını öğrendim

Kesinlikle inanmayın alakası bile yok bizim üroloji Doktorumuz zaten Ota çöpe inanmayın kullanmayın demişti. biz kullanmadık gittik ameliyatımızı olduk her şey yolunda ilerledi çok şükür. ben de onları kullanıp karaciğer enzimlerini bozan hormonlarını bozan bir çok insanın yazısını okudum

Aynn anca mucize olsa olurdu... Zararı yoksa sonuca göre tekrar ameliyat olunuyormuş biz daha doktorla konuşmadık yeni 3 gündür miniklerimin tutunmadığını öğrendim
Daha çok yeni geçmiş olsun üzülmeyin en azından sperm bulunabiliyor şükredin

Ya niye tutmadı bende bilmiyorum halbuki bende hiçbir sıkıntı yok sadece eşim azosperm
Hormon, rahim perdesi, tüpler yani herşeye bakıldı hiçbir sıkıntı yoktu
Transferde 1 saat dinlendikten sonra 3 saatlik yola çıktım acaba ondan mı oldu
(bu arada ben Bitlis liyim tedavim de Diyarbakır diyarlife hakan çöksüer in yanında oldu) ya siz

Daha çok yeni geçmiş olsun üzülmeyin en azından sperm bulunabiliyor şükredin
Öncelikle teşekkür ederim evet çok yeni

Yaa demek ki kötü o kürler almiyim o zaman ben ikinci ameliyatı deneyelim ama tüp bebek merkezi değiştirmem çok zor o kadar imkanımız yok halbuki hakan hocayı da sevmiştim başarılı da buluyordum birçok kişinin gebe olduğuna kendim şahit oldum 18 yıl getirmeyen 15 yıl getirmeyen kişiler gebe kaldı yanında yüzlerce kişi

Ben bizim hikayemizi anlatayım biz dört senedir tüp bebek tedavisi görüyoruz. üç deneme yaptık ilk denemem negatif oldu doktor çok şaşırdı nasıl olur senden olumlu olmasını bekliyordum diye ama olacak pes etmek yok dedi hemen benim genetik kanlarıma kan pıhtılaşmama baktı Her şey temiz çıkınca histereskopi yapıp rahimin içini daha detaylı göreceğim dedi ve Çizik attı yine her şey temizdi. transfer oldum tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. doktorum hiçbir sıkıntı yokken böyle olması normal değil dedi vücut embriyo yu yabancı madde olarak görüp dışarıya atıyor olabilir bağışıklık serumu uygulayacağız ve her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi. o şekilde denedik üçüncü tutmuştu her şey yolundaydı üç aylık hamileydim ama imtihan dünyası ya işte bitmedi bebeğimin muayene sırasında kafatasının oluşmadığını gördük. prof doktorun dediği tek şey herkesin başına gelebilecek şey senin başına gelmiş bu genetik bir hastalık değil kalıtsal da değil bir gelişim bozukluğu şansızlık olmuş tamamen dedi gebeliği sonlandırdık 1 2 ay sonra dördüncü deneme için başlayacağım. Bu arada bahçeci de tedavi görüyoruz

Olmayınca olmuyor işte bazen doktorunda eksikliği olabiliyor Bir daha deneyin madem o doktorda olmaya kararlıysanız bu sefer embriyoya genetik yaptırırsınız. Ben Diyarbakır’da bahçeci var diye biliyorum sanki bir de orayla görüşseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…