Erkek İnfertilitesi Azosperm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yaa çok üzüldüm sizin adınıza inşallah dördüncü olur peki hangi şehir banhçeci
Evet Diyarbakır da da banhçeci var zaten ben ilk oraya gitmek istedim ama eşimin üroloji doktoru onu tavsiye etti sonra dedi benim hastam olduğumu söyle indirim de yapar gibisinden bşşy dedi halbuki ilk transferimiz ve 30 bin üstü paramız gitti.

Ben de bu transferimde estrofem, coraspin, progestan, folik asit desteği hap kullandım iğne olarak da proluton kalçaya göbeğe de axeparin kullandım kan sulandırıcı oda beslenmeme de dikkat ettim yasak olan şeyleri yemedim içmedim ama olmadı işte...

Cok güzel yapmışsınız ilaçlarınızda güzel. Bahceci umut istanbuldaki benimki. 30 tuttuysa bahceciye gitseydiniz keske bizim ameliyat içinde ilki 25 tutmuş tu 3 sene önce

Cok güzel yapmışsınız ilaçlarınızda güzel. Bahceci umut istanbuldaki benimki. 30 tuttuysa bahceciye gitseydiniz keske bizim ameliyat içinde ilki 25 tutmuş tu 3 sene önce
Oraya gitsek daha fazla gider diye düşünüyorum orası daha iyi kaliteli daha uzak da oluyor galiba bize
Biz her gidiş gelişimize 600 veriyoruz taksi tutuyoruz oda indirimli diyor adam normalde 1000 tutuyormuş
Herneyse yani bilmiyorum eşimin babasıni ikna edersem oraya gideriz bizimki baba ne derse o sağolsun bütün masrafları o ödedi cebimizden 1 lira çıkmadı

Boşver o zaman parayı veren birisi varsa diğer doktorda devam Benim üç deneme 60 bini buldu simdi sıfırdan baslıcam embriyoda kalmadı genetiğede giderse bi 30 da ordan

Doktorunuz kimdi ? Nerede yaptırdınız teseyi?

Boşver o zaman parayı veren birisi varsa diğer doktorda devam Benim üç deneme 60 bini buldu simdi sıfırdan baslıcam embriyoda kalmadı genetiğede giderse bi 30 da ordan
Ya çok zor gerçekten Allah emeğimizi boşa çıkarmasın bu sefer olur inşallah ikimizin de
(genetik nasıl oluyor yani)

Ya çok zor gerçekten Allah emeğimizi boşa çıkarmasın bu sefer olur inşallah ikimizin de
(genetik nasıl oluyor yani)
Embriyoları dondurmadan genetiğe gönderiyorlar canım Sağlıklı gelen embriyoyu transfer ediyorlar

Biz bahçeci Umut tüp bebekte yaptırdık ozamanlar üroloji doktoru Egecan Şerefoğluydu şu anda bülent erol var orada. Ege bey başka bir merkezde

Embriyoları dondurmadan genetiğe gönderiyorlar canım Sağlıklı gelen embriyoyu transfer ediyorlar
Hm anladım cnm evet tanıyorum Ege yi...

Aynn bizimde öyle oldu zaten embriyolar.

İyi gelen otlar var ama keçiboynuzu azosperm hastalarına önerilmiyor. Bunu söylemek icin geldim

Yaa öyle mi
Siz hangi şehri öneriyorsunuz İstanbul mu (çok zor oraya gelmemiz)
Diyarbakırdaki bahçeci nasıldır acaba
Bahçeci her yerde çok iyi doktorları labaratuvarı tedavi yöntemleri ben çok başarılı buluyorum isterseniz iyice bir araştırın ya da bir gidin görüşün orada deneyin çünkü genetiğie gidip gelen embriyoların tutma olasılığı çok çok yüksek

Bana da tutma olasılığı yüksek dediler ama tutmadı
Bahçeciye gitmeye çalışacam bende..
Peki dosyam nasıl olacak hep orda mı kalacak illaki derler tekrar gel falan diye kayın pederim ikna olmaz inşallah
Eşimin ameliyatıyla ilgili sonuçları falan gideceğim yere göstermem lazım

Zaten ön görüşme olarak giderseniz uzun uzun konuşursunuz tedavi nasıl olacak diye anlatırlar beğenirseniz orada devam edersiniz Ameliyatla ilgili birkaç belge elinizde varsa onları da götürürsünüz yoksa anlatırsınız olan biteni zaten işleyişi bilirler

Hm anladım cnm öyle yaparım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…