Ben bizim hikayemizi anlatayım biz dört senedir tüp bebek tedavisi görüyoruz. üç deneme yaptık ilk denemem negatif oldu doktor çok şaşırdı nasıl olur senden olumlu olmasını bekliyordum diye ama olacak pes etmek yok dedi hemen benim genetik kanlarıma kan pıhtılaşmama baktı Her şey temiz çıkınca histereskopi yapıp rahimin içini daha detaylı göreceğim dedi ve Çizik attı yine her şey temizdi. transfer oldum tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. doktorum hiçbir sıkıntı yokken böyle olması normal değil dedi vücut embriyo yu yabancı madde olarak görüp dışarıya atıyor olabilir bağışıklık serumu uygulayacağız ve her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi. o şekilde denedik üçüncü tutmuştu her şey yolundaydı üç aylık hamileydim ama imtihan dünyası ya işte bitmedi bebeğimin muayene sırasında kafatasının oluşmadığını gördük. prof doktorun dediği tek şey herkesin başına gelebilecek şey senin başına gelmiş bu genetik bir hastalık değil kalıtsal da değil bir gelişim bozukluğu şansızlık olmuş tamamen dedi gebeliği sonlandırdık 1 2 ay sonra dördüncü deneme için başlayacağım. Bu arada bahçeci de tedavi görüyoruz
Yaa çok üzüldüm sizin adınıza inşallah dördüncü olur peki hangi şehir banhçeciOlmayınca olmuyor işte bazen doktorunda eksikliği olabiliyorBir daha deneyin madem o doktorda olmaya kararlıysanız bu sefer embriyoya genetik yaptırırsınız. Ben Diyarbakır’da bahçeci var diye biliyorum sanki bir de orayla görüşseniz
Cok güzel yapmışsınız ilaçlarınızda güzel. Bahceci umut istanbuldaki benimki. 30 tuttuysa bahceciye gitseydiniz keske bizim ameliyat içinde ilki 25 tutmuş tu 3 sene önceYaa çok üzüldüm sizin adınıza inşallah dördüncü olur peki hangi şehir banhçeci
Evet Diyarbakır da da banhçeci var zaten ben ilk oraya gitmek istedim ama eşimin üroloji doktoru onu tavsiye etti sonra dedi benim hastam olduğumu söyle indirim de yapar gibisinden bşşy dedi halbuki ilk transferimiz ve 30 bin üstü paramız gitti.
Ben de bu transferimde estrofem, coraspin, progestan, folik asit desteği hap kullandım iğne olarak da proluton kalçaya göbeğe de axeparin kullandım kan sulandırıcı oda beslenmeme de dikkat ettim yasak olan şeyleri yemedim içmedim ama olmadı işte...
Oraya gitsek daha fazla gider diye düşünüyorum orası daha iyi kaliteli daha uzak da oluyor galiba bizeCok güzel yapmışsınız ilaçlarınızda güzel. Bahceci umut istanbuldaki benimki. 30 tuttuysa bahceciye gitseydiniz keske bizim ameliyat içinde ilki 25 tutmuş tu 3 sene önce
Boşver o zaman parayı veren birisi varsa diğer doktorda devamOraya gitsek daha fazla gider diye düşünüyorum orası daha iyi kaliteli daha uzak da oluyor galiba bize
Biz her gidiş gelişimize 600 veriyoruz taksi tutuyoruz oda indirimli diyor adam normalde 1000 tutuyormuş
Herneyse yani bilmiyorum eşimin babasıni ikna edersem oraya gideriz bizimki baba ne derse osağolsun bütün masrafları o ödedi cebimizden 1 lira çıkmadı
Biz üç sene önce olduk. Bu konuda bilgisizdik üç aylık vitamin takviyesi sonrası ameliyat oldu şansa çıktı diyorum ben her zaman. ama bizim tek iyi yanımız genetik hormonlar her şey normaldi doktor zaten SPerm çıkar gözüyle bakmıştı
Ya çok zor gerçekten Allah emeğimizi boşa çıkarmasınBoşver o zaman parayı veren birisi varsa diğer doktorda devamBenim üç deneme 60 bini buldu simdi sıfırdan baslıcam embriyoda kalmadı genetiğede giderse bi 30 da ordan
Biz bahçeci Umut tüp bebekte yaptırdık ozamanlar üroloji doktoru Egecan Şerefoğluydu şu anda bülent erol var orada. Ege bey başka bir merkezdeDoktorunuz kimdi ? Nerede yaptırdınız teseyi?
Embriyoları dondurmadan genetiğe gönderiyorlar canım Sağlıklı gelen embriyoyu transfer ediyorlarYa çok zor gerçekten Allah emeğimizi boşa çıkarmasınbu sefer olur inşallah ikimizin de
(genetik nasıl oluyor yani)
Biz bahçeci Umut tüp bebekte yaptırdık ozamanlar üroloji doktoru Egecan Şerefoğluydu şu anda bülent erol var orada. Ege bey başka bir merkezde
Hm anladım cnm evet tanıyorum Ege yi...Embriyoları dondurmadan genetiğe gönderiyorlar canım Sağlıklı gelen embriyoyu transfer ediyorlar
Ona ragmen mi tutmadıHm anladım cnm evet tanıyorum Ege yi...
Aynn bizimde öyle oldu zaten embriyolar.
Evet maalesefOna ragmen mi tutmadı
Yhaa öyle mi bende almicm artık onuİyi gelen otlar var ama keçiboynuzu azosperm hastalarına önerilmiyor. Bunu söylemek icin geldim
Keşke merkezi değiştirebilseniz bir yanlışlık var ortadaEvet maalesef
Yaa öyle miKeşke merkezi değiştirebilseniz bir yanlışlık var ortada
Bahçeci her yerde çok iyi doktorları labaratuvarı tedavi yöntemleri ben çok başarılı buluyorum isterseniz iyice bir araştırın ya da bir gidin görüşün orada deneyin çünkü genetiğie gidip gelen embriyoların tutma olasılığı çok çok yüksekYaa öyle mi
Siz hangi şehri öneriyorsunuz İstanbul mu (çok zor oraya gelmemiz)
Diyarbakırdaki bahçeci nasıldır acaba
Bana da tutma olasılığı yüksek dediler ama tutmadıBahçeci her yerde çok iyi doktorları labaratuvarı tedavi yöntemleri ben çok başarılı buluyorum isterseniz iyice bir araştırın ya da bir gidin görüşün orada deneyin çünkü genetiğie gidip gelen embriyoların tutma olasılığı çok çok yüksek
Zaten ön görüşme olarak giderseniz uzun uzun konuşursunuz tedavi nasıl olacak diye anlatırlar beğenirseniz orada devam edersiniz Ameliyatla ilgili birkaç belge elinizde varsa onları da götürürsünüz yoksa anlatırsınız olan biteni zaten işleyişi bilirlerBana da tutma olasılığı yüksek dediler ama tutmadı
Bahçeciye gitmeye çalışacam bende..
Peki dosyam nasıl olacak hep orda mı kalacak illaki derler tekrar gel falan diye kayın pederim ikna olmaz inşallah
Eşimin ameliyatıyla ilgili sonuçları falan gideceğim yere göstermem lazım
Hm anladım cnm öyle yaparım teşekkür ederimZaten ön görüşme olarak giderseniz uzun uzun konuşursunuz tedavi nasıl olacak diye anlatırlar beğenirseniz orada devam edersiniz Ameliyatla ilgili birkaç belge elinizde varsa onları da götürürsünüz yoksa anlatırsınız olan biteni zaten işleyişi bilirler
Rica ederimHm anladım cnm öyle yaparım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?