- 13 Mart 2021
- 295
- 172
- 23
Bizde Antep’te Murat Mermerkaya da tedavi oluyoruz yaş 25 benimkacyildir evlisin
Insallah olurBizde Antep’te Murat Mermerkaya da tedavi oluyoruz yaş 25 benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde Antep’te Murat Mermerkaya da tedavi oluyoruz yaş 25 benimkacyildir evlisin
Insallah olurBizde Antep’te Murat Mermerkaya da tedavi oluyoruz yaş 25 benim
Kacyil evlisinBizde Antep’te Murat Mermerkaya da tedavi oluyoruz yaş 25 benim
1 bucukKacyil evlisin
Olur olur insallah hic zaman kaybetmeyin arastur ben cok gec kaldim yinede coksukur 12 yildan sonra meleklerim geldi sizki sorun azosperm demi ama hangi cesit genetikmi animi doktura sordunuzmu1 bucuk
Genetik temiz hormonlar iyi sadece fsh 16 biraz yüksek başka problem yok testisi küçük sanırımOlur olur insallah hic zaman kaybetmeyin arastur ben cok gec kaldim yinede coksukur 12 yildan sonra meleklerim geldi sizki sorun azosperm demi ama hangi cesit genetikmi animi doktura sordunuzmu
Olur insallah rabbim yardimciniz olsun bol bol ilik suya dus alsin bide findik fistuk yesin sende bolbol yesillik de Vitamin alabilcegun kadar al ye ic dinlen insallah olur ben ki olduysa herkeski olurGenetik temiz hormonlar iyi sadece fsh 16 biraz yüksek başka problem yok testisi küçük sanırım
Bitkisel seyler kullanıyor musun canımAmin inşallah... Bize klomen ve 2 tane de multivitamin takviye verdi başka bi sey vermedi kuzum. Siz ne kullanıyorsunuz
Çoban çökerten içiriyorum bi kuzum şuan ilaçlara ek olarak. Her şeyi aynı anda kullanmak da iyi değil. Hiç tese oldunuz mu siz ?Bitkisel seyler kullanıyor musun canım
Yok olmadık canımÇoban çökerten içiriyorum bi kuzum şuan ilaçlara ek olarak. Her şeyi aynı anda kullanmak da iyi değil. Hiç tese oldunuz mu siz ?
Siz oldunuz muÇoban çökerten içiriyorum bi kuzum şuan ilaçlara ek olarak. Her şeyi aynı anda kullanmak da iyi değil. Hiç tese oldunuz mu siz ?
Biz de aynı doktordan 1 aydın tedavi görmeye başladık. İnşallah güzel sonuçlar alırız.Gaziantep’te üroloji doktoru murat Mermerkaya ya siz?
Esiniz azosperm miBiz de aynı doktordan 1 aydın tedavi görmeye başladık. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Bizde bir Aydır tedavi oluyoruzBiz de aynı doktordan 1 aydın tedavi görmeye başladık. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Evet maalesef azospermi. Hormonlarda sorun yok. Tıkanıklıkla ilgili de bir şey demedi doktor. Genetik testinin de sonucunu bekliyoruz. Yani şimdilik sebebi yok. Sizin sebebi belli mi?Bizde bir Aydır tedavi oluyoruz
Belli değil genetik temiz hormon normal sadece fsh yuksek biraz 16 ilaç tedavisi verdi çıkış olursa tüp bebek yapacağız antepte mi yasıyorsunuz biz Mersin’den Murat bey için gittikEvet maalesef azospermi. Hormonlarda sorun yok. Tıkanıklıkla ilgili de bir şey demedi doktor. Genetik testinin de sonucunu bekliyoruz. Yani şimdilik sebebi yok. Sizin sebebi belli mi?
Yok canim olmadık. 3 ay Çıkış olmazsa tese dedi doktorSiz oldunuz mu
AnteplimisinzYok canim olmadık. 3 ay Çıkış olmazsa tese dedi doktor
Yok canım istanbul da yaşıyoruz bizAnteplimisinz