• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azosperm

Amin inşallah... Bize klomen ve 2 tane de multivitamin takviye verdi başka bi sey vermedi kuzum. Siz ne kullanıyorsunuz
Merhaba, yorumunuzu görünce yazmak istedim.
Benim eşim de azosperm ve biz de Bülent hocadayız. Bize de ilk başta böyle başladı, tahmin ediyorum verdiği takviye bile aynıdır. fakat ultrason vs gördükten sonra akışı değiştirip iğneye döndü. Siz tüm istenilenlerle mi gitmiştiniz? Çok uzun soluklu ve yıkımlı bir süreç, eğer yorumlamadığı belgeleriniz vs varsa mutlaka ara kontrol olark gidip gösterin isterseniz, vakit kaybı olmadan.

Merhaba, yorumunuzu görünce yazmak istedim.
Benim eşim de azosperm ve biz de Bülent hocadayız. Bize de ilk başta böyle başladı, tahmin ediyorum verdiği takviye bile aynıdır. fakat ultrason vs gördükten sonra akışı değiştirip iğneye döndü. Siz tüm istenilenlerle mi gitmiştiniz? Çok uzun soluklu ve yıkımlı bir süreç, eğer yorumlamadığı belgeleriniz vs varsa mutlaka ara kontrol olark gidip gösterin isterseniz, vakit kaybı olmadan.
Biz hastaligi ögreneli daha 2 ay oldu. Ultrason istemedi bizden. Bizden sadece hormon ve genetik sonucu istedi. Siz sonradan mı ultrason çektirdiniz ?

Biz hastaligi ögreneli daha 2 ay oldu. Ultrason istemedi bizden. Bizden sadece hormon ve genetik sonucu istedi. Siz sonradan mı ultrason çektirdiniz ?
Hayır, biz de Haziran’da öğrendik ama ultrasonumuz eksikti ilk gittiğimizde. Bize de sizin tedaviyi başladı. Ultrasonu devlette çektirip sonucunu göstermeye gittik, iğneye döndü. Sanırım sizin de hormonlar yüksek, karıştırmıyorsam yorumlarınızda görmüştüm. Bizde de fsh ve lh yüksek, genetik temiz çıktı. Ultrasona göre tedavi değişti ama

Hayır, biz de Haziran’da öğrendik ama ultrasonumuz eksikti ilk gittiğimizde. Bize de sizin tedaviyi başladı. Ultrasonu devlette çektirip sonucunu göstermeye gittik, iğneye döndü. Sanırım sizin de hormonlar yüksek, karıştırmıyorsam yorumlarınızda görmüştüm. Bizde de fsh ve lh yüksek, genetik temiz çıktı. Ultrasona göre tedavi değişti ama
Sizin fsh ve ıh kaç çıkmıştı ? Ultrason da ne çıktı sizin acaba nasıl çektirdiniz devlette ne dediniz ürolojiye mi gittiniz ?

Sizin fsh ve ıh kaç çıkmıştı ? Ultrason da ne çıktı sizin acaba nasıl çektirdiniz devlette ne dediniz ürolojiye mi gittiniz ?
Evet devlette ürolojiden randevu alıp tahlilleri yaptık, ek olarak ultrasona gün aldık( 1 ay sonraya ancak bulabildik)
Bülent hocaya tahlil sonuçları çıktığında gittik, 2 kere de spermiyogram vermiştik biri başka yerde olmak üzere. Azospermdi zaten, fsh lh da 20 küsürlerdeydi ilk testlerimizde.

Evet devlette ürolojiden randevu alıp tahlilleri yaptık, ek olarak ultrasona gün aldık( 1 ay sonraya ancak bulabildik)
Bülent hocaya tahlil sonuçları çıktığında gittik, 2 kere de spermiyogram vermiştik biri başka yerde olmak üzere. Azospermdi zaten, fsh lh da 20 küsürlerdeydi ilk testlerimizde.
Şimdi hangi aşamadasiniz acaba ? Hala bülent erol da mı tedavi görüyorsunuz ?

Evet evet, Haziran’da başladık Eylül’de tekrar gideceğiz işte. Sizin de orada devam ettiğinizi görünce yazmak istedim :)

Evet evet, Haziran’da başladık Eylül’de tekrar gideceğiz işte. Sizin de orada devam ettiğinizi görünce yazmak istedim :)
Bizimde fsh 20 di düşürdü gittiğimiz doktor Bülent bey değil ama hangi ilaçları kullandınız insAllah hepimizin kucakları dolar ☺️

Bizimde fsh 20 di düşürdü gittiğimiz doktor Bülent bey değil ama hangi ilaçları kullandınız insAllah hepimizin kucakları dolar ☺️
Amiin, Bülent Hoca piyasaya yeni girmiş bir vitamin verdi, hap olarak bir de suda çözülen destek verdi. Ek olarak hormon iğneleri kullanıyor eşim. Tedaviye nasıl devam eder bilememekle Eylül ayında tekrar gideceğiz. Sizin de düşmüş, gözünüz aydın. Sonrasında nasıl ilerleyeceksiniz tese mi yoksa tedaviye devam mı?

Merhaba hanimlar benim esimde ani azosperm idi daha sonra ameliyat oldu hucre cikti ikizlerim oldu tup bebek yaptim ikincisi tup bebektutmadi ondan iki ay sonra kendiligimden gebe kaldim insallah sizde basarirsiniz insallah olur
Nasıl yani azosperm olup normal yoldan mı oldu şuan çok şaşkınım maşallah 🧿 Allah yavrunuzu size bağışlasın herhangi birsey kullanmışmıydı eşiniz

Biz özel bi hastanedeydik bu tedavileri çam sakurada da yaptırabilirsiniz dedi doktor çam sakuraya gidiyoruz
1.5 ay sonra tekrar bi test vereceğiz. İnşallah çıkış görürüz. Aksi halde tese düşünülme aşamasına geçilecek. Korkutuyor beni de tese ameliyatı ya sperm çıkmazsa diye o yüzden hem maddi hem manevi olarak hazır değiliz ameliyata zaten. Tese derse de maddi durum kaynaklı olamayacağız hemen zaten

Back
X