Merhaba eşim ve ben 29 yaşındayız 2 yıllık evliyiz 1 senedir çocuk düşünüyoruz fakat olmadı ilk başta sorunun kendimden kaynaklığını düşündüm bu süre zarfında 3 defa kadın doğum uzmanıyla görüştüm herhangi bi problem olmadığını söyledi daha sonra eşim spermiogram testi verdi sonuç çıkmadı ve bize perhizle tekrar vermemiz gerektiğini söylediler biz tekrardan verdik yine sonuç çıkmadı yine aynı şeyi söylediler fakat biz perhiz süresine dikkat ediyorduk ben kendimde hemşireyim tüm şartları sağlayıp o şekilde gitmiştik ikisinde de sonra laboratuvarla görüşmek istedim sonucu okuyan kişiyle görüştüm bana meninin sıvılaşmadığını o yüzden sonucu okuyamadığını söyledi 4 gün sonra tekrar verin dedi tekrardan verdiğimizde çok kötü bi sonuçla karşılaştık tüm parametrelerde N.A yazıyordu doktor azospermi olduğunu tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini tese ile sperm bulunabileceğini söyledi fsh 2.52 lh 4.05 prolaktin 9.34 bu durumda bana önereceğiniz bi şey var mı celalettin Peru yu övüyorlar acabaa bize yardımcı olabilir mi