Erkek İnfertilitesi Azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

melissa78

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
616
187
303
Almanya
slm arkadaslar bazilarinin bildigi gibi benim esimde azosperm var yani hic sperm yok birde klienefelder sedromu cikti,keci boynuzu kürünü denedik ama pek faydasi olmadi,simdi eltimler izinde ve aktardan alipda denediginiz karisimlar varmi bana tavsiye edebileceginiz,almanyada yasadigim icin burda öyle seyler alma imkanimiz yok,bilginizi benimle paylasirsaniz sevinirim:uhm:

canım azosperm için nohut suyu iyi geliyomuş..nohutu akşamdan ısladığın suyu yada haşladığın suyu içmesi gerekiyomuş..birde ceviz,fındık,bal ve çörek otu karıştrılıp yenecekmiş..geçen nette araştırırken buldum..birde bende şifalı bitkiler diye iki kitap var orda da okudum geçen gün araştırırken..inşallah faydası olur bitanem..Rabbim tez zamanda kavuştursun yavruna inşallah...amiiiinnn..

slm arkadaslar bazilarinin bildigi gibi benim esimde azosperm var yani hic sperm yok birde klienefelder sedromu cikti,keci boynuzu kürünü denedik ama pek faydasi olmadi,simdi eltimler izinde ve aktardan alipda denediginiz karisimlar varmi bana tavsiye edebileceginiz,almanyada yasadigim icin burda öyle seyler alma imkanimiz yok,bilginizi benimle paylasirsaniz sevinirim:uhm:

cok uzun zaman gecmıs konu uzerınden benım esımde kılınefelter senduromlu bı ılerleme var mı

cok uzun zaman gecmıs konu uzerınden benım esımde kılınefelter senduromlu bı ılerleme var mı[meleklerıne kavusmussun sanırım konularına baktımda allah uzun omur versın aynı durumda oldugumuz ıcın umut olsun dıye soruyorum tese de mı sperm bulundu normal cıkıs mı saglandı ne kadar bekledıniz

Back
X