Ben size sadece şunu söyleyebilirim. Bir defa gidip görüşün, tüm olumsuz yorumları kafanizdan silersiniz.biz Kaan hocaya bir defa gittik.olumlu olumsuz herşeyi anlattı.kafamuzda soru işareti kalmadı.biz çok tedirgin dik.ne kadar zamanda olur dedik.hersey yolunda giderse 3 aya kadar eşiniz hamile kalır dedi. Dediği gibi 3 aydan daha kısa sürede hamile kaldim. Size tavsiyem bir defa muayene olun.pişman olmazsınizMerhaba. Cok sevindim.hamile kalmaniza. Ben once kaan beyi düşünüyordum. Ama olumsuz cok yorum duydum kafam karisti.yardimci olur musunuz
istanbulda tansel kaplancan i cok oneriyorlar. biz emre bakirciogluna gittik istanbulda. ama esim.kaan aydos da tedavi olmak istediBenim de eşimde sperm çıkmadı. 2 yıldr korunmuyoruz. İstanbulda önereceğiniz yer var mı ne yapmamız gerekir
Benim de eşimde sperm çıkmadı. 2 yıldr korunmuyoruz. İstanbulda önereceğiniz yer var mı ne yapmamız gerekir
Arkadaşlar mrb 2 yıllık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamadım doktora gittiğimizde sperm sayısı 0 olduğunu öğrendik.çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim Dr eşime proxseed diye bi ilaç verdi bunu kullanıp 1 ay sonra tekrar gelin dedi acaba sperm çıkarmı eşimin 10 yaşında bir kızı var ilk eşinden normal yollardan olmuş sonradan sperm sayısı düşermi yada hiç kalmazmı bilemedim benim durumumda olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var .
Duseer tabi benim esim mesela ilk cocugum dogal oldu 2. Hala olmadiArkadaşlar mrb 2 yıllık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamadım doktora gittiğimizde sperm sayısı 0 olduğunu öğrendik.çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim Dr eşime proxseed diye bi ilaç verdi bunu kullanıp 1 ay sonra tekrar gelin dedi acaba sperm çıkarmı eşimin 10 yaşında bir kızı var ilk eşinden normal yollardan olmuş sonradan sperm sayısı düşermi yada hiç kalmazmı bilemedim benim durumumda olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?