- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
-
cnm topiğn hayırlı olsun inşlh burda hepimiz anılarımızın sonuna hamileyiz demek nasip olurrrrrrrrArkadaşlar bu topiği açmamın sebebi bizim gibi binlerce kişiye umut olmak ve onlara girdikleri bu zorlu yolda yardımcı olmak .bu sıkıntıyı yaşayan herkesin tecrübelerini paylaşmasını diliyorum
teşekkür ederim birtanem inşallah topiğimiz bize uğurlu gelir bizim sevincimizde birilerine umut olur.bir ay sonra ikimizde hamiş olucaz inşallah rabbim bize bu mucizeyi yaşatacak inşallahcnm topiğn hayırlı olsun inşlh burda hepimiz anılarımızın sonuna hamileyiz demek nasip olurrrrrrrr
burda herkes hamiş olacak inşlhhhhhhhhh
inşlhhhhhhhhhhhhhhhh tmm tnıtayımteşekkür ederim birtanem inşallah topiğimiz bize uğurlu gelir bizim sevincimizde birilerine umut olur.bir ay sonra ikimizde hamiş olucaz inşallah rabbim bize bu mucizeyi yaşatacak inşallah
hadi senden başlayalım kendini tanıt ve tedavilerini anlat kısaca canımcım
teşekür ederim güzelimCemrenm çok güzel yazmışsın canım
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
inşallah rabbim yaşadığın sıkıntılarını günahlarına kefaret saysın
inşallah bu tedavinde bebişlerine kavuşacaksın bunu canı gönülden istiyorum
pc can ve pcye ye arkadaş getirmelisin
Arkadaşlar bu topiği açmamın sebebi bizim gibi binlerce kişiye umut olmak ve onlara girdikleri bu zorlu yolda yardımcı olmak .bu sıkıntıyı yaşayan herkesin tecrübelerini paylaşmasını diliyorum
çok teşekkür ederim birtanem bizim topiğimiz bu hepimizin birgün inşallah kucağımızda bebeklerimizle birilerinin sorularını cevaplayacağımız birleşme mekanımız olacaknursimacım topiğin hayırlı olsun canım
bende kendimden bahsedeyim
6 yıllık evliyim evliliğimin 1.yılına yakın eşimin azosperm olduğunu öğrendik çok üzüldük tabiağladık yıkıldık resmen
ama eşimle birbirimize daha çok bağlandık biz birbirimiz için vardık zaten ama bu ikimizin sorunuydu sadece onun değil
daha sonrasın da 2 yıl önce microtese olduk çok şükür 3 tüp sperm bulundu emre bakırcıoğlu idi doktorumuzama
2 başarısız tüp bebek oldu nedeni ise bulunan spermlerin yeterli kalitede olmaması idi.Rabbime şükür ki tüp bebek
deneme fırsatı verdi bana Allah nasip ederse bu eylülde bende sizler gibi tedavi sürecine başlayacağım inşallah burası bebiş kaynayacak
çok teşekkür ederim canım hoşgeldin.inşallah bu topikte hep güzel haberler almayı ve güzel haberler vermeyi nasip eder Rabbimnursimacım topiğin hayırlı olsun canım bende kısaca kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim 1,5 yıllık evliyken öğrendik eşimin azosperm olduğunu yıkıldık resmen eşim inanamadı daha sonra üç aylık tedaviyle eşimi bilinçsizce tese yaptırdık tabi bu arada benide hazırladılar ama sperm bulunamayınca tedavi iptal oldu ben o zaman çok yıpranın ama yılmadım eşime destek olmaya çalıştım ama eşim daha sonra doktora gitmek istemedi nasılsa olmayacak diye umudunu kesti bu arada bizim topiğe gözde arkadadasımız gelmişti bi endokrin bölümü doktorundan bahsetti allah ondan binlerce razı olsun zorla ikna ettim eşimi araştırdım ankarada bi endokrin bölümü doktoru buldum yaklaşık 8 aylık tedaviden sonra ölü spermleri gördük inşallah canlılarıda gelcek allahımın izniyle menegon ve prengli kullanıyoruz şimdi allahım hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder insallah
baharcığım mucizelerin kadını ve sabrın en büyük örneği canım arkadaşım hoşgeldintatlım topiğin hayırlı olsunnnnnnn
umarım buradaki güzel hikayeler umut olur tüm azospermli arkadaşlara
gelelim bizim hikeyemize
eşim 2 kere lenfoma (lenf kanseri) tedavisi gördü...
2. tedavisinde ağır bi tedavi gördüğü için (kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi) eşim azosperm oldu...
tedavisi 1 sene sürdü yaklaşık...
bu 1 sene ve tedavisi sonrasındaki 1,5 senede (toplam 2,5 sene) sperm sayısı hep 0 dı...
sonrasında biz bazı macunlara, kürlere başladık...
kaan aydosda 3 ay ilaç tedavisi gördük...
sonrasında bazı şeylerin yanlış olduğunun farkına varıp tedaviyi sonlandırdık..
kaan aydosla tedavimizin ilk ayında spermigram sonucunda bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
bu diğer 2 ayda da aynı devam etti bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
kaan aydosla tedaviyi sonlandırdıktan (şubat 2012) sonra kendimizce tedavimize devam ettik...
bitkisellere ve vitamin desteklerine devam ettik...
sonra emre bakırcıoğluyla telde görüştüm ve muayene için yanına gittik (nisan 2012)...
emre hoca hormon testlerimizin çok iyi olduğunu söyledi ve spermiogram istedi...
test sonucunda umut tüp bebek merkezinde yaklaşık 100 bin spermimiz donduruldu
havalara uçtuk tabi temmuz gelsin tedaviye başlayalım diye gün saymaya başladık...
tüp bebek için izmirde rapor çıkarmak için başvuru yaptık...
orada yapılan spermiogram sonucunda sperm sayımızın 5,6 milyona yükseldiğini öğrendik (mayıs 2012)
temmuz sonunda tüp bebek tedavisine başladık umut tüp bebek merkezinde...
herşey çok güzel ilerledi...
opu günümde eşimin spermiogram sonucunda sperm sayısının 14 milyona yükseldiğini öğrendik (ağustos2012)
13 tane embriyom oluştu ama transferi ohss riski nedeniyle 1 ay sonraya ertelendi...
embriyolarımdan 5 tanesini çözdüler ve en kaliteli olan 1 tanesini transfer ettiler...
ancak tedavim olumsuz sonuçlandı geriye 8 tane dondurulmuş embriyom kalmıştı...
drum herşey yolunda olmasına rağmen negatif sonuçlandığı için bidahaki tedavinden önce histeroskopi yapalım dedi...
bu ay adetimi bekliyordum sonrasında histeroskopi olup 1 ay sonrada dondurulmuş embriyo tedavime başlayacaktık...
adet olmayı beklerken mucizemin benimle olduğunuöğrendimmmmmmmm
çok şükür rabbim bidaha tedaviyle uğraştırmadan doğal yoldan nasip etti mucizemizi
eşimin şuan ki sperm sayısını bilmiyoruz çünkü geçen sene opu günü yapılan testten sonra bidaha test yaptırmadık...
allah bu yolda mücadele eden herkesin yardımcısı olsun...
inş herkes azospermi yenip bebişine kavuşanlarından olur
hoşgeldin birtanem teşekkür ederim.inşallah herkes güzel haberler verecek hepimiz meleklerimize kavuşucaz ve herkese umut olucazMerhaba canım topiğin hayırlı uğurlu olsun. Dilerim burada bol bol güzel haberler okuruz ve de güzel haberler veririz. Hep birlikte mutlu oluruz......
Benim hikeyem ise; 3 yıllık evliyiz ben 28 eşim ise 31 yaşında. 1,5 yıl önce tanıştık azo ile.Eşimim azo sebebi testis kaynaklı. Eşim 14 yaşında başarısız bir inmemiş testis operasyonu geçirmiş ve o testisi iş görmez durumda. umudumuz diğer testis...
Tabiri caiz ise bir dağ başında yaşadığımız için ne doktor ne hastahane ne de tedavi imkanı var. ne tüp bebek denememiz var ne de mikro tese. en son bu yaz yeter artık dedik bir yerden başlamak lazım. ilk önce eve internet aldık sonra buradaki arkadaşları buldum. tüp bebek merkezi araştırması yaparken buradaki arkadaşlarında yardımıyla acele etmemem gerektiğini anladım. Sonra Celalettin Peru ismiyle çok karşılaşınca sordum soruşturdum en sonunda gitmeye karar verdik eşim işten izin aldı bir ay önce gittik kendisiyle tanıştık ve tedaviya başladık. Şimdi ise sabırla beklemekteyiz. Bayramdan sonra eşim hormon tahlillerini yaptıracak gerekirse spermiogram. Kısaca benim durum bundan ibaret. Dilerim kimsenin emeği boşa gitmez, hayalleri yıkılmaz herkes hayırlısı ile bebeğine kavuşur...
baharcığım mucizelerin kadını ve sabrın en büyük örneği canım arkadaşım hoşgeldin
hikayeni ilk defa duymuş gibi okudum tekrar tekrar mucizeni okumak benim Rabbime binlerce kere şükretmeme vesile oluyor.sen bu mutluluğu çoktan hakettin her günün heranın ve hatta saniyenin tadını çıkar meleğinle inşallah meleğin eşine de şifa olacak Allah'ın izniyle dualarımız seninle
baharcığım senden bir ricam olucak müsait olduğun bir zamanda eşine kullandırdığın kürlerin listesi vardıya onuda bizim topikte yayınlarmısın şimdiden teşekkürler
tatlım topiğin hayırlı olsunnnnnnn
umarım buradaki güzel hikayeler umut olur tüm azospermli arkadaşlara
gelelim bizim hikeyemize
eşim 2 kere lenfoma (lenf kanseri) tedavisi gördü...
2. tedavisinde ağır bi tedavi gördüğü için (kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi) eşim azosperm oldu...
tedavisi 1 sene sürdü yaklaşık...
bu 1 sene ve tedavisi sonrasındaki 1,5 senede (toplam 2,5 sene) sperm sayısı hep 0 dı...
sonrasında biz bazı macunlara, kürlere başladık...
kaan aydosda 3 ay ilaç tedavisi gördük...
sonrasında bazı şeylerin yanlış olduğunun farkına varıp tedaviyi sonlandırdık..
kaan aydosla tedavimizin ilk ayında spermigram sonucunda bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
bu diğer 2 ayda da aynı devam etti bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
kaan aydosla tedaviyi sonlandırdıktan (şubat 2012) sonra kendimizce tedavimize devam ettik...
bitkisellere ve vitamin desteklerine devam ettik...
sonra emre bakırcıoğluyla telde görüştüm ve muayene için yanına gittik (nisan 2012)...
emre hoca hormon testlerimizin çok iyi olduğunu söyledi ve spermiogram istedi...
test sonucunda umut tüp bebek merkezinde yaklaşık 100 bin spermimiz donduruldu
havalara uçtuk tabi temmuz gelsin tedaviye başlayalım diye gün saymaya başladık...
tüp bebek için izmirde rapor çıkarmak için başvuru yaptık...
orada yapılan spermiogram sonucunda sperm sayımızın 5,6 milyona yükseldiğini öğrendik (mayıs 2012)
temmuz sonunda tüp bebek tedavisine başladık umut tüp bebek merkezinde...
herşey çok güzel ilerledi...
opu günümde eşimin spermiogram sonucunda sperm sayısının 14 milyona yükseldiğini öğrendik (ağustos2012)
13 tane embriyom oluştu ama transferi ohss riski nedeniyle 1 ay sonraya ertelendi...
embriyolarımdan 5 tanesini çözdüler ve en kaliteli olan 1 tanesini transfer ettiler...
ancak tedavim olumsuz sonuçlandı geriye 8 tane dondurulmuş embriyom kalmıştı...
drum herşey yolunda olmasına rağmen negatif sonuçlandığı için bidahaki tedavinden önce histeroskopi yapalım dedi...
bu ay adetimi bekliyordum sonrasında histeroskopi olup 1 ay sonrada dondurulmuş embriyo tedavime başlayacaktık...
adet olmayı beklerken mucizemin benimle olduğunuöğrendimmmmmmmm
çok şükür rabbim bidaha tedaviyle uğraştırmadan doğal yoldan nasip etti mucizemizi
eşimin şuan ki sperm sayısını bilmiyoruz çünkü geçen sene opu günü yapılan testten sonra bidaha test yaptırmadık...
allah bu yolda mücadele eden herkesin yardımcısı olsun...
inş herkes azospermi yenip bebişine kavuşanlarından olur
Hakkettiğin sözler canım benimaman da aman negüzel sözler bunlar tatlımmmmm
çok saol canım benim çok şükür sizlerin desteği ve dualarıyla geldik bu günlere
ama ben ayağımız sürekli sürüyorummmm arkamdan hemen gelin diye
aminnnn canım allahın izniyle inş sağlıcakla kucağıma alırım mucizemi
babasına şifa evimize mutluluk getirir minik meleğim inş
tabi yayınlarım canım bizim diğer topikte paylaşmamı istiyorsun değil mi
çok teşekkür ederim tatlım bizim topiğimiz azodan kurtuluşumuzun topiği inşallah hepimiz bebişimizi anlatıcaz birgün bu topiktenurisima topiğin hayırlı olsun canım
tüm eşi rahatsız kişilere umut olacak bu topik
ve umarım azosperm topiğindeki tüm arkadaşlar hamiş kalarak buraya taşınır
bizim bebeğimizin olmamasının sebebi bile belli değil ama bu okuduklarım bana umut oldu yinede
her zaman takip edeceğim konunu tekrar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?