inşlhhhhhhhhhhhhhhhh tmm tnıtayım
ben 7 senelik evliyim benim yaşım 31 eşimin yaşı 39
eşimle evlendikten 3 ay sonra öğrendik eşimin azosperm hastası olduğunu çocukken ateşli kabakulak geçirmiş eşim dr.lar sebebin bu olduğunu söyledi. yıllarca ne bitki ne ilaç neler neler kullandı eşim sonuç hepppp kocaman bi 000
eşim 2006 da tese 2010 da micro tese oldu micro tese olmadan önce ben tüp bebeğe hazırlandım ama ameliyatta bulunamayınca benim tedavim iptal oldu

ve eşim bundan yakaşık 7 ay önce burda bi arkadaşın tanıtmasıyla bi dr. tedaviye başaldık başlamadan önce son bu demiştik oldu oldu olmadı ne yapaılm demiştik dr. gittik dr. eşimde varikosel olduğunu söyledi ve eşim 17 ocak 2013 de varikosel ameliyatı oldu
ardından iğne bitkisel tedavisi gördü varikoselden 3 ay sonra eşimde ilk defa 1 milyon hücre bulundu

havalara uçtum şükür dedim bunu gördük ya sperm çıkmış kadar mutluydum
ve 3 ay daha tedavii sürecine girdik onun ardından 3 ay sonra sperm testtinde eşimde hamdolsun 6 tane sperm çıkışı oldu normal yolla

nasıl bi duygu anlatamam acayip bişey olduk yıllarca testtin üzerinde 00 yazarken ilk defa rakam gördük..
ve şimdi kısmetse eşim bayramdan sonra tekrar test verip duruma göre
tüp bebek denicem..
inş hamileyim yazısını da yazamk nasip olur ylalrın acısı sızıısı silinir hepimizden..