• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermden kurtulup bebeğine kavuşan ve bebeğini bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim esimde azosperm biz tesemi yoksa celaleddin peruya gitmek arasinda kararsiz kaldik

inşlhhhhhhhhhhhhhhhh tmm tnıtayım
ben 7 senelik evliyim benim yaşım 31 eşimin yaşı 39
eşimle evlendikten 3 ay sonra öğrendik eşimin azosperm hastası olduğunu çocukken ateşli kabakulak geçirmiş eşim dr.lar sebebin bu olduğunu söyledi. yıllarca ne bitki ne ilaç neler neler kullandı eşim sonuç hepppp kocaman bi 000
eşim 2006 da tese 2010 da micro tese oldu micro tese olmadan önce ben tüp bebeğe hazırlandım ama ameliyatta bulunamayınca benim tedavim iptal oldu:KK14::KK14:
ve eşim bundan yakaşık 7 ay önce burda bi arkadaşın tanıtmasıyla bi dr. tedaviye başaldık başlamadan önce son bu demiştik oldu oldu olmadı ne yapaılm demiştik dr. gittik dr. eşimde varikosel olduğunu söyledi ve eşim 17 ocak 2013 de varikosel ameliyatı oldu
ardından iğne bitkisel tedavisi gördü varikoselden 3 ay sonra eşimde ilk defa 1 milyon hücre bulundu:KK52::KK52:havalara uçtum şükür dedim bunu gördük ya sperm çıkmış kadar mutluydum
ve 3 ay daha tedavii sürecine girdik onun ardından 3 ay sonra sperm testtinde eşimde hamdolsun 6 tane sperm çıkışı oldu normal yolla:nazar::KK14::KK52: nasıl bi duygu anlatamam acayip bişey olduk yıllarca testtin üzerinde 00 yazarken ilk defa rakam gördük..
ve şimdi kısmetse eşim bayramdan sonra tekrar test verip duruma göre tüp bebek denicem..
inş hamileyim yazısını da yazamk nasip olur ylalrın acısı sızıısı silinir hepimizden..:KK16::KK16:

MERAK ETTİM TEDAVI NASIL GECTI HAMILELIK OLDUMU

merhabalar
benim eşimde ilk spermiogram yaptırdık sıfır çıktı.
doktor hormon testleri yaptırdı sorunsuz oldu.şimdi üç hafta sonra gel dedi.hiç ilaç vermedi :s Gözle görünür tıkanıklık yok dedi. Tıkanıklık nasıl anlaşılıyor?Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin.dualarınıza benide ekleyin inş.
merhabalar konuyu açalı epey olmuş ama malum ben yeni görüyorum şuan bebişiniz mi var mı aceba? ben 1,5 yıllık evliyim bizde de aynı problem var olumlu sonuçları görmek moral oluyor

gelelim benim hikayeme 10 yıllık evliyim 1.5 yıllık evliyken öğrendik eşimin azosperm olduğunu neyse dedik tüp bebek yaptırırız .hemen araştırma yaptık.bu konuda çok iyi olan bir hastanede tüp bebek denedik ilk önce beni hazırladılar sonra eşime tese yaptılar sonuç 000 sizin çocuğunuz olmaz dediler .o sonuçla nekadar doktora gittiysem evlatlık al dediler. hocalar ,otlar,tozlar,derken olduk 10 yıllık evli tamam dedik olmuyacak bukadar artık kendimiz için yaşayalım tam bütün umudumuzu kaybetmişken Celalettin hocayla tanıştık tekrardan umutlandık 10 aydır tedavi görüyoruz şu anda sperm yok fakat sonuçlarda ilerleme var yalnız ben tüp bebekte olduğu gibi tekrar yıkılmaktan korkuyorum okadarki ilaçlarla destek almaya başladım çocuksuz olmak çok zor. doğum ziyaretlerine gittiğimde ayakta zor duruyorum kimseyle derdimi paylaşamıyorum çünkü kimse beni anlayamaz beni ancak benim durumumdakiler anlar inşallah butedavi sonucunda hüsrana uğramam
sonucunuzu paylaşırmısınız rica etsem

merhabalar 1,5 yıllık evliyim azosprem problemimiz var sizin yazılarınıza baktıgımda neredeyse 3 sene geçmiş şuanki durumlarınızı merak ediyorum

yeniden merhabalar benim henüz çocuğum yok olanlar ve bize umut olmak isteyenler lütfen bizimle mutluluğunuzu ve yaşadıklarınızı paylaşınız

Back
X