Erkek İnfertilitesi Azospermden kurtulup bebeğine kavuşan ve bebeğini bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım topigin hayırlı olsun rabbim insallah hamilelik sürecinide buraya yazmayı nasip eder insallah .
Bizimde insallah buraya yazacak hikayemiz olurrrrrrrrrrr :)bende sperm cıktı diye buraya yazarım insallah
çok teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun.inşallah canım Allah büyük inşallah o günlerde gelecek umudumuz var olacak inşallah bizim ne kadar umutsuz vaka olduğumuzu hatırlıyorsunuz sanırım şükürler olsun Rabbim eşimde sperm çıkmasına izin verdi evet henüz bebeğim yok ama önümüzdeki engelin kalkması çok güzel Rabbim başka sıkıntı vermesin daha fazla aratmadan meleklerimizi nasip etsin inşallah:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım hayırlı bayramlar ben senin ve eşin için önce 1 tane sonrada 40 tane ayetel kursi okudum toplam 41 adet oldu yani ,inş tamamlamışsındır .ocak anneleri şubat anneleri falan topiğine yazarsan orada çok hamile var hepside seve seve okur Allahım gönlüne göre versin canım inş.herşey bu sefer yolunda gider hayırlısı ile bebeğine kavuşursun .hiçbir kadın çoçuksuz kalmasın ben çok çektim başkaları çekmesin istiyorum hepinizden hayırlı haberler almayı çok istiyorum .Allaha emanet ol canım :16:

merhaba ne güzel bir topik açmışsınız.hayırlı olsun ..bende hikayemi yazmak istedim okuyan aynı dertten muzdarip herkeze umut olsun diye...biz 4 yıllık evliyiz eşimle,eşimin çocuklara olan düşkünlüğü herkes tarafından bilinir ve farkedilir..evlendiğimiz günden beri bebek istedik 3 ay sonra benim kasığımda aniden bir ağrı oluştu ve yapılan muayeneler sonrası çikolata kistim olduğunu öğrendim..hep bana yoğunlaştık tamam sorun bu diye ameliyat önerdiler fakat biz birde büyük bir merkeze gidelim diye ankarada bir tüp bebekmerkezine gittik ve yapılan muayene sonrası tüp bebeğe karar verildi,eşimdende o arada spermtesti istendi memlekete döndük testi yaptırdık bir de ne görelim kocaman bir 0....:43::43::43::43::43:dünya başımıza yıkıldı,eşimi tekrar doktora götüremedim sürekli yenileyerek yaptırdık tetkikleri ama yine sonuç aynı.,hastalığımızın ismini,sonrasında başımmıza gelecekleri,ciddiyetini,gidilebilecek doktorları....hepsini kadınlar kulübünden öğrendim eşimi ikna etmem ve işe başlamamız tam 3,5 yıl sürdü ve bizim henüz hiçbirşeyden haberimiz yoktu....bu işe emre hocayla başlayalım dedik ve şubat ayında muayeneye gittik,eşimi muayene etti hocamız ve senin tek taraflı sperm kanalın doğuştan yok dedi daha bakar bakmaz,diğer testiste aşırı küçük ve varikosel de var dedi yani diğerinden umut yok ama sperm bulabiliriz dedi çok umut verici konuştu,ama aynı zamanda tek taraflı sperm kanalı yokluğu başka hastalıklarında habercisiymiş,tek böbrekli olabilirsin dedi şükürler olsun o problem çıkmadı bir de kistik fibrozis gibi illet, eğer hasta olursan ölümcül bir hastalığın taşıyıcısı olabilirsin dedi taşıyıcılık hiçbir sorun teşkil etmez ama eşindede hastalık taşıyıcılığı çıkarsa hastalıklı bir bebek dünyaya getirebilirsiniz büyük ihtimal dedi ama bu çok nadirmiş yani her ikimizdede taşıyıcı olma hali,yok olmaz dedik ama o da geldi başımıza bende taşıyıcı çıktım işler zorlaştı,dünyalar yıkıldıda altında kaldık sanki.neyse tedavi planımıza göre eşime tese yapılacak aynı gün benden yumurta toplanacak embriyolar oluşturulacak üzerlerinde genetik inceleme yapılıp hasta olup olmadıklarına bakılacak,sağlıklı olanda transfer edilecekti,bu arada benim kist 10 cm ve hala duruyor,sorun teşkil etmezmiş,Allah a şükür plan istenilen doğrultuda ilerledi,eşimde sperm çıktı,donduruldu,benden 18 yumurta toplandı,11i işleme alındı,9 u donduruldu hastalıklı olanlar elendi,1 tane sadece sağlıklı çıktı o transfer edildi mayıs ayında 2 tanede taşıyıcı yani aynı bizler gibi olan embriyo donduruldu,veeeeeee mutlu:52::52::52::52: son şuan 4 aylık hamileyim:49::49::49::49::49::49: Rabbime binlerce şükürler olsun kucağıma almayıda nasib eder inşallah... biz belki hepsini beraber yaşayan ilk çiftiz kk da ama hiçbirşey umutsuz değilmiş hayatta ve Allah herşeyin iyisini biliyor,çünkü bu azosperm derdi bizim başımıza gelmeseydi belki normal yoldan hamile kalacaktık ama hasta çocuklarımız,sürekli ölen çocuklarımız olacaktı Allah sizlerinde herkesinbyardımcısı olsun ne olur umudunuzu kaybetmeyin..

ben ben benn:49: hem azoyu 47 xxy yi hem polikistik overi yendik bebişimiz yolda inş.kucağımıza almakta kısmet olur:49::nazar:

merhabalar
benim eşimde ilk spermiogram yaptırdık sıfır çıktı.
doktor hormon testleri yaptırdı sorunsuz oldu.şimdi üç hafta sonra gel dedi.hiç ilaç vermedi :s Gözle görünür tıkanıklık yok dedi. Tıkanıklık nasıl anlaşılıyor?Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin.dualarınıza benide ekleyin inş.

merhabalar
benim eşimde ilk spermiogram yaptırdık sıfır çıktı.
doktor hormon testleri yaptırdı sorunsuz oldu.şimdi üç hafta sonra gel dedi.hiç ilaç vermedi :s Gözle görünür tıkanıklık yok dedi. Tıkanıklık nasıl anlaşılıyor?Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin.dualarınıza benide ekleyin inş.

sperm kanallarının tıkalı olması demek yumurtalıklarda sperm üretse bile kanallardan geçmemesi demek...sizin kanallarınız açık olduğununa göre ya hiç sperm üretmiyor ya da çok az üretiyordur...ama ilk testiniz belki çıkış olur diğer testlerinizde canım...şimdi tıp çok ilerledi tese ameliyatı falan var allah hepimizin yardımcısı olsun...ilk testle bişey belli olmaz canım o yüzden ilaç vermemiştir...

Son düzenleme:
sperm kanallarının tıkalı olması demek yumurtalıklarda sperm üretse bile kanallardan geçmemesi demek...sizin kanallarınız açık olduğununa göre ya hiç sperm üretmiyor ya da çok az üretiyordur...ama ilk testiniz belki çıkış olur diğer testlerinizde canım...şimdi tıp çok ilerledi tese ameliyatı falan var allah hepimizin yardımcısı olsun...ilk testle bişey belli olmaz canım o yüzden ilaç vermemiştir...

hımm..çok teşekkür ederim. ikincisini bekliyoruz. Rabbiö yardımcımız olsun.:(

gelelim benim hikayeme 10 yıllık evliyim 1.5 yıllık evliyken öğrendik eşimin azosperm olduğunu neyse dedik tüp bebek yaptırırız .hemen araştırma yaptık.bu konuda çok iyi olan bir hastanede tüp bebek denedik ilk önce beni hazırladılar sonra eşime tese yaptılar sonuç 000 sizin çocuğunuz olmaz dediler .o sonuçla nekadar doktora gittiysem evlatlık al dediler. hocalar ,otlar,tozlar,derken olduk 10 yıllık evli tamam dedik olmuyacak bukadar artık kendimiz için yaşayalım tam bütün umudumuzu kaybetmişken Celalettin hocayla tanıştık tekrardan umutlandık 10 aydır tedavi görüyoruz şu anda sperm yok fakat sonuçlarda ilerleme var yalnız ben tüp bebekte olduğu gibi tekrar yıkılmaktan korkuyorum okadarki ilaçlarla destek almaya başladım çocuksuz olmak çok zor. doğum ziyaretlerine gittiğimde ayakta zor duruyorum kimseyle derdimi paylaşamıyorum çünkü kimse beni anlayamaz beni ancak benim durumumdakiler anlar inşallah butedavi sonucunda hüsrana uğramam

Merhaba
Degerli arkadasim
Lutfen asagidaki sorularima cavab verin
Polenli macun-eczanelerde hazirmi satilir yoxsa kendimiz hazirlayiriz?
Üzüm çekirdeği tozu -nasil elde edilir?
akirkarha-ingiliscesi ve ya latincasi ne? hangi bitki?
karanfilin kokumu yoxsa yarpaklarimi?
kishnishin tohumumu?

SABAH:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Zeytinyağında bekletilmiş incir
• Keçiboynuzu pekmezi
• Hüseyin ermişin macunu

TOK KARNINA:
• Arginmax
• Polenli macun

ÖĞLE:

• Arginmax

AKŞAM:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Keçiboynuzu pekmezi
• Üzüm çekirdeği tozu

TOK KARNINA:
• Çörekotlu karışım
• Arginmax
• Balık yağı hapı
• Evicap
• Çinko
• Isırgan çayı
• Türk kahvesi

GECE YATARKEN:
• Hüseyin ermişin macunu
• Polenli macun
• Keçiboynuzu suyu

Tribulus terteris (demirdikeni): Kanallardaki tıkanıklığı açıyor ve sperm çıkışını sağlıyor...
Testosteronu arttırıyor...

Zeytinyağında bekletilmiş kuru incir: 1 inciri dörde bölüp sabahtan kahvaltılık küçük bi kabın içine koyuyorum...
üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyuyorum...
1 gün bekliyor ertesi gün sabah eşim yiyince yerine yenisini koyuyorum...
10 günde bir zeytinyağını değiştiriyorum...

Keçiboynuzu pekmezi: sabah akşam aç karnına 1 kahve fincanı içilecek...

Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
Böğürtlen suyu:
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir.
böğürtlen kökü suyunun hazırlanışı ise; 400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için. Böğürtlen kökü suyunu hem erkek hem bayan kullanabilir.
(macunla böğürtlen suyu beraber kullanılması gerekiyormuş ama ben sadece 1 kere yaptım böğürtlen kürünü başka yapmadım ama macunu bittikçe tekrar yaptım yedirdim)

Arginmax: sperm oluşumu için gerekli olan tüm vitamin ve mineraller var içinde...
GNC - Arginmax Mens bu siteden alabilirsiniz...
proxeed plusta aynı içeriğe sahip o biraz daha pahalı sadece..
biz 4 ay proxeed plus son 4 ay da arginmax kullandık...

bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)

Üzüm çekirdeği tozu:pek sık yapamasakta aklıma gedikçe üzümçekirdeği tozunu 1 tatlı kaşığı alıp küçük bi tabakta yoğurtla karıştırıp yediriyorum...
hücre yenileyici olduğu için kullanmakta yarar var...

bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )

Balık yağı-evicap-çinko:bunlarda sperm oluşumu için gerekli...
hergün kullananlarda var ama eşim evicap ve çinkoyu haftada 1-2 kere kullanıyordu...
balık yağını hergün 1 tane alıyordu...

Isırgan çayı-türk kahvesi:ısırgan çayı hazır poşet çay şeklinde var onlardan kullanıyorduk...
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyor...

NOT: arkadaşlar biz bu şekilde kullandık aksatmadan düzenli kullandı eşim hepsini...
allaha şükür sperm sayımız her geçen gün artmaya devam etti...
inş işinize yarar allah şifa versin kocişlerinize :16::16::16:

iki gun once oyrendim,. oyrendiyim andan yasayib yasamadigimi soylemek bele cetindir...umid verecek tek bir kelmeye bele ehtiyacim var. odur ki forumda yazilan her bir notu dikketle oxuyuram.. odur ki tedavi ucun kim ne bilirse yazmasini rica ederim lutfen

iki gun once oyrendim,. oyrendiyim andan yasayib yasamadigimi soylemek bele cetindir...umid verecek tek bir kelmeye bele ehtiyacim var. odur ki forumda yazilan her bir notu dikketle oxuyuram.. odur ki tedavi ucun kim ne bilirse yazmasini rica ederim lutfen

arkadaşım bizlerde azoluyuz eşi azosperm olanlar topiğine bakarsan daha fazla bilgi edinebilirsin

Back
X