Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hep o gebelik oluşabilir iyen doktorun suçu.. Ümitlenmiş işte... Neyse bir süre sonra belki kabul eder çok da üstüne gitme ama ite zaman kaybı da çok sıkıntı...

Hep o gebelik oluşabilir iyen doktorun suçu.. Ümitlenmiş işte... Neyse bir süre sonra belki kabul eder çok da üstüne gitme ama ite zaman kaybı da çok sıkıntı...
Tabiki de zaman cok önemli ben üzerine gitmiyorum 1 yildir ogrenmemize rağmen 1 defa tek actim konuyu üzülüyor

Çevre baskısı çok ondan dolayı strese giriyoruz

inşallah durumu kabullenip cidiyetinin farkina varır yoksa benim yapabilecigim bişey yok sizin ne sorununuz vardi
stres yapmayın o daha da berbat ediyor her şeyi.. Zamana bırakın birkaç ay daha baktın ikna olmuyor baskı yapacaksın artık.. Belki kendiliğinden bile kabul eder..

Kuzum senin yasin kücükmüs birak eşin biraz daha beklesin olmadigini anlayinca kendi isteyecektir ameliyati.üstüne gitme daha cok ters teper.

Ne demek ameliyat olmak istemiyor. Bosanirim deyin o sizi ikna etsin motive etsin

Kuzum senin yasin kücükmüs birak eşin biraz daha beklesin olmadigini anlayinca kendi isteyecektir ameliyati.üstüne gitme daha cok ters teper.
Canim ama ne halde olduğumu görsen burdaki baskilar beni benden alıyor doğluyum ben çocuğum olmuyor diye gözümü çıkarıyorlar eşimin azospermi oldugundan da kimsenin haberi yok sadece ikimiz biliyoruz

Sizin yaşınız küçük bu iyi bir durum.toplam sperm sayisi kac ileri hız 0 demissiniz.benim eşimin 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…