Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok zor tonlarca şey denedim normal olsun diye.bizede olur dedi doktor olmuyor malesef. Bence bekleme tüp bebeklede hemen olacağı ne garanti canim.
Canim valla bende senle aynı fikirdeyim tamam allah ne zmn uygun görürse ozmn verir de allah insanlara beyin de vermiş bu kadar yöntem varken durumumuz varken yapalım diyorum yok diyor

Rabbim isteyen herkese versin inşallah ben ikna etsem hemen yarın da gidebilirim ama ne yazıkki
Biraz daha bekleyin o zaman erkegin gururuna dokunuyo bazi seyler bayrama ladar bi toparlansin. Ondan sonra baktiniz hala bisi yok ailelerlr oturup konusun. Sonucta bunun tedavisi parada olduktan sonra duselrcek bisey

Biraz daha bekleyin o zaman erkegin gururuna dokunuyo bazi seyler bayrama ladar bi toparlansin. Ondan sonra baktiniz hala bisi yok ailelerlr oturup konusun. Sonucta bunun tedavisi parada olduktan sonra duselrcek bisey
Bende öyle düşünüyorum gecen yaz dedi önümüzdeki yaz gideriz diye sonra vazgeçti ben baktim olmuyor aileleri araya koyarım

Esim normal muaneye bile gitmek istemedi her gun tartisma kusluk en son annemle konustuk bunda utanulacak bisey yok. Kizimi mahrum edemezsin dedi bunun tedavisi var

Esim normal muaneye bile gitmek istemedi her gun tartisma kusluk en son annemle konustuk bunda utanulacak bisey yok. Kizimi mahrum edemezsin dedi bunun tedavisi var
Ne guzel demis bizimkilerin haberi yok dha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…