Senin altınlarını niye alıyorlar ya sana takıldı onlar ay çok sinir oldum kitleyin onlara tüm tedavi masraflarınıBizimkilerdw boş cene agizlarinin payini verdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin altınlarını niye alıyorlar ya sana takıldı onlar ay çok sinir oldum kitleyin onlara tüm tedavi masraflarınıBizimkilerdw boş cene agizlarinin payini verdim![]()
Benimkilerini hiç 1 hafta bile takmadımSenin altınlarını niye alıyorlar ya sana takıldı onlar ay çok sinir oldum kitleyin onlara tüm tedavi masraflarını
Neden ki?Benimkilerini hiç 1 hafta bile takmadım![]()
Şuanki kafam olsaydı verirmiydim hiçNeden ki?
Anladım sizde o zaman kitleyin onlara tedavi masraflarını.... HakkediyorlarŞuanki kafam olsaydı verirmiydim hiç
Kaynimim kumar borcundanSenin altınlarını niye alıyorlar ya sana takıldı onlar ay çok sinir oldum kitleyin onlara tüm tedavi masraflarını
Kaynimim kumar borcundan
Ayrica zaten o altinlari esim almisti. Ayy para vrrin deyince 3 aydir sesleri yoi tedavi bile olun demiyotlar artik
Allah kimseye muhtac etmesin. Insallah allah tarafinda kalirimallah islah etsin
Amin amin en önemlisi o zatenAllah kimseye muhtac etmesin. Insallah allah tarafinda kalirim
Bende aynı durumdayım cnm biz öğreneli 1 yıl olduBizimkiler bilmiyor benden biliniyor sürekli bir baskı kimseye söylemedik henuz
Çok kötü rabbim yardım et bize yardimBende aynı durumdayım cnm biz öğreneli 1 yıl oldu
Amin canimÇok kötü rabbim yardım et bize yardim
İzmir de peki hangi doktoru tavsiye edersiniz kızlar tüp bebek için.. Maddiyat düşünmeyen başarı odaklı var mı?Tedavi ile normal yoldan sperm çıkışı olabilir. Bu çıkan spermlerle de tüp bebek tedavisi yaptırırsınız. Ameliyat şart değil. Ankara'da Kaan Aydos'u tavsiye ederim.
İzmir'de malesef bilgim yok canım. Biz de Manisa'da oturuyoruz ama doğrudan Kaan Aydos'a gittik. Burdaki saçma sapan proflar imkansız, çocuğunuz olmaz diye konuştular çünkü.İzmir de peki hangi doktoru tavsiye edersiniz kızlar tüp bebek için.. Maddiyat düşünmeyen başarı odaklı var mı?