Azospermi Umut Dolu Hikayem

Yumurtaları nasıl topladınız? Benm toplanmadı yapamıyoruz dendi tedaviyi burda bırakıyoruz dendi eşim azospermi aynınsekılde tese oldu sperm cıkmadı

Yumurtaları nasıl topladınız? Benm toplanmadı yapamıyoruz dendi tedaviyi burda bırakıyoruz dendi eşim azospermi aynınsekılde tese oldu sperm cıkmadı
Devlet hastaneleri kesinlikle toplamaz zaten özel hastanelerde rapor düzenleniyor ne sebeple dondurulduğuna dair yoksa ne dondurma yapıyor ne dondursada siz taşıma yapabilirsiniz

Devlet hastaneleri kesinlikle toplamaz zaten özel hastanelerde rapor düzenleniyor ne sebeple dondurulduğuna dair yoksa ne dondurma yapıyor ne dondursada siz taşıma yapabilirsiniz
Bahcecide yaptım ben de zaten toplayamıyoruz dedi acaba yaş faktörü olablir mi 32 yasındayım

benimde eşim azospermi hastası lütfen kimse umudumu kaybetmesin değerleinde hiç bir sorun yoktu mikrotese olduk ve tüp bebek denedm cok sükür hamileym rabbim devamını da nasip etsin ama nasip olacaksa hiç bir sart engel olamıyor biz özelde yaptrmadık arastırma hastanesinde olduk ama lütfen en önemlisi çok içten yalvararak ağlayarak secdeye kapanıp dua edim teheccüd namazları kılın allahın katında hiçbirsey imkansız değil

Merhaba teşekkür ederim Allah razı olsun doğuma son 8 gün kaldı
Bu iletinize göre evladınızı sağlıkla kucağınıza aldığınızı tahmin ediyorum, Allah analı babalı büyütsün
Güzel bir ömrü olsun
Beraber nice güzel zamanlarınız anılarınız olsun
Allahım bizler gibi bu haberi bekleyen hepimize umut vesilesi kılsın

Merhaba ben bu konuyu görerek A life’ta tedaviye başladım. Çok şükür kısa sürede olumlu sonuçlar aldık. Kısa süre önce yumurta toplama işlemim yapıldı. Açıkçası hastanenin kadın doğum kısmının biraz zayıf kaldığını düşünüyorum ama laboratuvar kısmına güveniyorum. Soru sormak isteyen varsa konuşalım burada birilerinin destek olması çok önemli ben çoğu şeyi kendim halletmek öğrenmek durumunda kaldım.

Teşekkür ederim evet dün saat 10.47 de doğduk çok şükür. İnşallah tüm isteyen herkese nasip olsun tez vakitte kolayından sağlıcakla inşallah

Hayırlı olsun çok sevindim inşallah pozitif haberlerini vermek de nasip olsun kadın doğumcu tek kişi var ne yazık ki ama Osman hocaya güvenin inşallah ilk denemede pozitif haberini verirsin

Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıklı büyütün inşallah Benim eşimde mikro tese ameliyatı oldu ama maalesef sonuç negatif. Siz ameliyattan ne kadar süre sonra a life hastanesinde tedaviye başlamıştınız ?

Merhaba teşekkür ederim amin inşallah inşallah isteyen emek veren herkese nasip olsun tez vakitte kolayından sağlıcakla 7 ay sonra alife hastanesine gittik 6 ay iyileşme süreci var zaten hızlı iyileşmesi için buz aküsü koyun tülbente sarıp

Amin inşallah Alife hastanesinde nasıl bir tedavi gördünüz acaba ?

Merhabalar öncelikle benim eşimde 7 ay önce azosperm teşhisi konuldu bahçeci de tedaviye başladık 6 ay ilaç tedavisi gördü Bülent hoca mikro tese yaptı fakat sperm bulunmadı patoloji sonucu sertoli cell olarak geldi çok umutlu konuşmadı 22 Nisan'da mikro tese olmuştu şuan yeniden denemek istiyoruz celalettin Peru ve mesut tül önerdiler mesut hoca a life da sanırım sizce hangi tercih etmeliyiz

A Adınıza çok sevindim hikayenizi okudum bana umut oldunuz resmen benim eşim de azosperm mikro tese oldu fakat sperm bulunmadı sertoli cell geldi sonuç Bülent hoca hiç umutlu konuşmadı 22 Nisan'da oldu şuan yeniden arayışa girdim celalettin Peru ve Mesut hoca arasında kararsızim asırda celalettin Peru biraz maddi yönden zor diyorlar şuan mesut hoca daha mantıklı geldi fakat hangisi tercih etmeliyiz bilmiyorum

Amin inşallah Alife hastanesinde nasıl bir tedavi gördünüz acaba ?
Eşimin hormonlarına bakıldı fsh lh prolaktin testosteron E2 bunlara göre hormon ilaçları verdi sperm testi verdik seviye bakıldı ona göre ilaç başlandı hemen herkese farklı yazıyor reçeteyi mesut hoca kişiye özel çalışıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…