HoşbuldumHoşgeldin canım. Hormonlar normal diye teseye evet demeyin tamam mı. Umarım vArikosel veya tıkanıklıktır.
Tese zormu yumurtalıkları açıp sper arıyorlar dimi bir de maliyetini biliyor musunuz acabaBir kere daha test verir eşiniz , zaten tek testle tanı koymuyor doktorlar .Ultrasonda bakılır , varikosel kist vs. Bakılır.Ama genelde azospermi de varikoselle alakalı olmuyormuş.Elle muayene yapar birde doktor. Birde en önemlisi genetik test yapılır.Ekstra vitamin , antioksidan takviyesi verir zaten doktorunuz .En az 3 ay tedavi sonrası tekrar test verir eşiniz.Sperm çıkarsa tüp bebek yapılır.Çıkmazsa TESE ameliyatı olur en son çare .Orda Çıkar inşallah ..Genelde hormonlar , genetik normalde tese ameliyatında sperm buluyor doktorlar ama belli de olmuyor .Tedavi olmadan TESE ameliyatı olmayın.
Zor bir ameliyat değil ama işinde iyi bir ürologun yapması daha iyi olur , sperm bulunabilmesi açısından .Ama bunun içinde tedavi olmak gerek önce.Hemen TESE olmayın .Rabbim yardımcınız olsun .Tese zormu yumurtalıkları açıp sper arıyorlar dimi bir de maliyetini biliyor musunuz acaba
Allah razı olsun inşallah tıkanıklık vardırda tese ye gerek aklmazZor bir ameliyat değil ama işinde iyi bir ürologun yapması daha iyi olur , sperm bulunabilmesi açısından .Ama bunun içinde tedavi olmak gerek önce.Hemen TESE olmayın .Rabbim yardımcınız olsun .
Basit bir tıkanıklık , iltihap ve damarlarda hareketsizlik varsa bazen ilaçlarla açılıyor .Bazı tıkanıklar da ameliyatla açılıyormuş ama bazıları çok ince damarlarda olduğu için yine TESE gerekiyormuş .Ama TESE de kesin bulunuyor üretim olup tıkanıklık varsa .İnşallah tıkanıklıktan kaynaklıdır .Herşey bir belli olsun bakalım .Sonra bir yol çaresi bulunur inşallahAllah razı olsun inşallah tıkanıklık vardırda tese ye gerek aklmaz
3000 5000 arasında tese tutuyor. Kötü bir ameliyat değil ama en son aşamada yaptırın öncesinde iyice araştırın ve tedavi olun.. Mesela biz tese yaptırdık hıç çıkmadı çünkü üretim yokmuş. Eğer bilseydim imkanların daha geniş olduğunu ve doktoru iyi seçip tedavi olsaydık en azından bunu bilir uzun soluklu tedavi olur öyle girerdik teseye.Tese zormu yumurtalıkları açıp sper arıyorlar dimi bir de maliyetini biliyor musunuz acaba
aa çok teşekkür ederim çok doğru verdiğiniz bilgi üretimin olduğundan emin olupta tese yaptırmak gerekir. tese ameliyatını maliyetini ne oldu size merak ediyorum da. eşinizin hormon değerleriniz normal miydi tese öncesinde3000 5000 arasında tese tutuyor. Kötü bir ameliyat değil ama en son aşamada yaptırın öncesinde iyice araştırın ve tedavi olun.. Mesela biz tese yaptırdık hıç çıkmadı çünkü üretim yokmuş. Eğer bilseydim imkanların daha geniş olduğunu ve doktoru iyi seçip tedavi olsaydık en azından bunu bilir uzun soluklu tedavi olur öyle girerdik teseye.
Bizim hormon değerlerimiz normaldi. Önce tıkanıklık var dediler ki ultrasonla tespit ettiler ameliyat oldu. 8 ay geçti değişen sonuç yoktu bir daha test verdi bu sefer ince kanallar tıkanıktır %80 sperm çıkar dendi ve tese dediler teseye girdi. Üretim olmadığını söylediler sonrada patolojiye sonuç gönderdik. Bizim yaptırdığımız hastane 3.500 fiyatı 3000 e yaptırdık. Ama istanbul ankara gibi özellerde 4500 5000 gibi fiyat veriyorlar ama emin ol daha çok değer. Çünkü doktor kaliteli olsun yol göstersin yeter. Biizm şuan para çöp oldu üstüne manevi çöküş yaşadıkaa çok teşekkür ederim çok doğru verdiğiniz bilgi üretimin olduğundan emin olupta tese yaptırmak gerekir. tese ameliyatını maliyetini ne oldu size merak ediyorum da. eşinizin hormon değerleriniz normal miydi tese öncesinde
3000 5000 arasında tese tutuyor. Kötü bir ameliyat değil ama en son aşamada yaptırın öncesinde iyice araştırın ve tedavi olun.. Mesela biz tese yaptırdık hıç çıkmadı çünkü üretim yokmuş. Eğer bilseydim imkanların daha geniş olduğunu ve doktoru iyi seçip tedavi olsaydık en azından bunu bilir uzun soluklu tedavi olur öyle girerdik teseye.
[/QUOTE
Canım eşim 2. Sperm testinde de azospermi çıktı dr artık kesinleştiğini söyledimikro tese ile tüp bebekten başka çaremiz yokmuş anca tese ameliyatı öncesi tedavi vs. Demiştin bu tedaviyi tüp bebek merkezi mi üroliji doktoru mu uyguluyor acaba önereceğiniz bir doktor varmı araştırma hastanesine mi gitmeliyiz şimdiki testleri özel hastanede yaptırdık
Hormon testi yaptırdık herşey normal çıktı bizim teseden önce bide genetik test yaptırmak gerekiyor sanırım başka ne yapabilirizCanım bizim 5. Testtede sonuç değişmedi. Gerçi bizim durum vahimmiş patoloji sonucunda öğrendim ama hormonal bir sıkıntı yada tıkanıklık varsa mutlaka önceden ayrıntılı test ver direk teseye girme asla hatta hata olur
Hormon testi yaptırdık herşey normal çıktı bizim teseden önce bide genetik test yaptırmak gerekiyor sanırım başka ne yapabiliriz
Biz kromozom testlerini yaptırdık, özellerde çok pahalıHormon testi yaptırdık herşey normal çıktı bizim teseden önce bide genetik test yaptırmak gerekiyor sanırım başka ne yapabiliriz
Kromozom testi hormon testi mi oluyor acabaMerhaba canım eşimin arkadasıda azospermı tese oldu ama koşanıyorum dıyor artık cınsel ılışkıde acı cekıyormus doktor tercıhınızı fıkkatlı yapın Allahın ıznıyle olur ınşaAllah bu arada benım eşimdede 15 adet sperm bulundu sadece doktorlar tup dedıler ben kur verıyorum eşime pazartesı spermıogram testı verıcek eger artış olmuşsa yazacagım Rabbım yardımcımız olsun ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?