- 11 Mart 2020
- 158
- 71
- 48
- 25
- Konu Sahibi ReyhanDemir
Mrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek zaten sperm sorunlarında daha çok çare oluyor diye biliyorum. Yine de yorum yapıyorum ki konu görünsün deneyimli arkadaşlar yardımcı olsun. İyi düşünelim iyi olsun inşallah bebek gelecekMrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun![]()
Mrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun![]()
Bizde de aynı sorun var. Geçen hafta başladık tedaviye . İnşallah sonuçlar inşallah
Bizde de aynı sorun var. Geçen hafta başladık tedaviye . İnşallah
Tsk ederim ❤Tüp bebek zaten sperm sorunlarında daha çok çare oluyor diye biliyorum. Yine de yorum yapıyorum ki konu görünsün deneyimli arkadaşlar yardımcı olsun. İyi düşünelim iyi olsun inşallah bebek gelecek![]()
Tabiki var ama öncelikle eşinizin Azospermi oldugunu öğrenir öğrenmez tüp bebek tedavisine mi başladınız? Direk ameliyata mı alıcaklar eşiniziMrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun![]()
Bilmiyoruz ki bize Şubat ayında adet olunca gelin dediler tüp bebeğe başlıcaz dediler bize herhangi bi ameliyatan bahsetmedilrrTabiki var ama öncelikle eşinizin Azospermi oldugunu öğrenir öğrenmez tüp bebek tedavisine mi başladınız? Direk ameliyata mı alıcaklar eşinizi
Zaten doktor eşimin azosprem olduğunu söylediği andan beri direk tüp bebek dediler yani ne normal nede aşılmaya olur oda tüp bebek %30 % 40 anca olur diyorlarTabiki var ama öncelikle eşinizin Azospermi oldugunu öğrenir öğrenmez tüp bebek tedavisine mi başladınız? Direk ameliyata mı alıcaklar eşinizi
Aaa bi saniye.Bilmiyoruz ki bize Şubat ayında adet olunca gelin dediler tüp bebeğe başlıcaz dediler bize herhangi bi ameliyatan bahsetmedilrr
Bize sadece özel hastane tese ameliyatı istedi çok yüksek bi fiyat istediler 40 milyara yakın para istediler bizden bizim de okadar çok gelirimiz olmadığı için devlet hastanesine gittik ordada direk tüp bebek dediler bize eşim için herkangi bi ameliyat ve tedavi olucagini soylemediler biz sorduk sizi aricaz bu konuyla ilgili dediler daha aramadilar adet olmayı bekliyorum olunca gidicem işte hersey orda beli olucakAaa bi saniye.
Sakın, diyorum öncelikle.
Bakın önce sizi anlamam lazım, siz sıfır spermsiniz. Azospermi, yani Canlı cansız hiçbir şekilde bir sperm hücresi yok demek.
Bunda hem fikirsek;
Siz bunu öğrenir öğrenmez sizi direk teseye çağırmışlar bu tamamen ticaret odaklı bi yaklaşım. Asla eşinizi tedavi ettirmeden ameliyat ettirmeyin, çok pişman olursunuz.
Eşinizin Azospermi sebebini biliyor musunuz?
Hormonlar kaç, ultrason, detaylı sperm testleri?
Eşim azosperm sebebi ya doğuştan yada küçükken gecirdigi ateşli havalden dolayı olduğunu soyledilerAaa bi saniye.
Sakın, diyorum öncelikle.
Bakın önce sizi anlamam lazım, siz sıfır spermsiniz. Azospermi, yani Canlı cansız hiçbir şekilde bir sperm hücresi yok demek.
Bunda hem fikirsek;
Siz bunu öğrenir öğrenmez sizi direk teseye çağırmışlar bu tamamen ticaret odaklı bi yaklaşım. Asla eşinizi tedavi ettirmeden ameliyat ettirmeyin, çok pişman olursunuz.
Eşinizin Azospermi sebebini biliyor musunuz?
Hormonlar kaç, ultrason, detaylı sperm testleri?
Bakın siz adet olunca size tedaviye başlanıcak, işin sonunda yumurtalarınız toplanacak ve eş zamanlı eşinizi ameliyat edecekler.Eşim azosperm sebebi ya doğuştan yada küçükken gecirdigi ateşli havalden dolayı olduğunu soylediler
O sperm çıkarsa anca %30/ 40Zaten doktor eşimin azosprem olduğunu söylediği andan beri direk tüp bebek dediler yani ne normal nede aşılmaya olur oda tüp bebek %30 % 40 anca olur diyorlar![]()
Peki ameliyat olmdan olurmu ki ilaçlamı tedavi oluyorlarO sperm çıkarsa anca %30/ 40
Eğer genetiğiniz temizse, eşinizin yaşı gençse temkinli ilerleyip iyi bi tedaviden sperm çıkışınız bile olabilir.
Bu durumda ameliyatı asla kabul etmeyin
Eşimhangi doktora gitiyse hepsi de tese dedi hiç biride ilaç demedi offf Allâh m sen yardım etBakın siz adet olunca size tedaviye başlanıcak, işin sonunda yumurtalarınız toplanacak ve eş zamanlı eşinizi ameliyat edecekler.
Sıfır tedavi ve kötü hormonlar ile ameliyat olmak çok çok düşük şans getirir. Bodoslama tese olmamalı, gerçekten bu konuda çok pişman olan arkadaşlarım var. Biz 7-8 aydır tanışıyoruz Azospermi ile, Whatsapp grubumuz var 300 küsür kişi var ve eşleri Azolu. Her birinin ayrı ayrı sebepleri var.
Kimi defalarca olumsuz Tese olmuş, kimi tedavide kimi bebek bekliyor kiminde sperm bulunmu.. ama hiç tedavi olmadan direk tüp bebeğe alınanlar cok pişman, cünkü yüksek ihtimalle bulunmuyor
Kime gittiniz?Eşimhangi doktora gitiyse hepsi de tese dedi hiç biride ilaç demedi offf Allâh m sen yardım et
Ha bu arada, Teseden önce daha bir sürü işlem var. Mesa, pesa, tesa. Bunlar ameliyat etmeden sadece iğneyle sperm alınma yöntemleri.Eşimhangi doktora gitiyse hepsi de tese dedi hiç biride ilaç demedi offf Allâh m sen yardım et
Kime gittiniz?
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Bakın evet sonu Tese olabilir, ama öncesinde en en en az 3 ay bi hormon düzenleme veya içerde varsa sperm kalitesini artırmak adına biraz vitamin takviyesi vs kullandırıyorlar.
Bunu adı bilinen, cok tercih edilen iyi ürologlar yapıyor. İsimde verebilirim,
Tansel kaplancan, Ahmet Hakan Haliloğlu
Celalettin peru(kendisi ürolog değil) azospermide çok iyi bi doktor, başarısız vakası cok cok a