Erkek İnfertilitesi Azosprem tup bebek

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben kaldim tese ameliyatiyla sperm bulundu tup bebek yaptirdik
Merhaba ilk denemenizde mi hamile kaldınız. Tese ile sperm bulundu bizde de ilk denemede embriyo oluşmadı tedavi yarım kaldı ama 4 yıldır donmuş durumdalar acaba ondan mı olmadı diyorum biraz geç başladık tedaviye. sizin durum nasıldı tese den nekadar sonra denediniz tüp bebek

Donmasinin yuzunden kesinlikle degildir.
Oncelikle ben 2 yildir tup bebek surecindeyim tese olduktan 1 ay sonra transfer oldum 4 tane 5. Gun embriyosu olusmustu ilk deneme negatif oldu bazi kan tahlilleri histereskopi filan oldum 8 ay sonra 2. Yi denedik tuttu ama bos gebelik oldu kurtaj oldum. Bi 6 ay sonrada 3. Denemeyi yaptik oda tuttu hersey yolundaydi taki 3 aylik olana kadar bebegimin yasama sansi yoktu anensefali sendromluydu gebeligi sonlandirmak durumunda kaldik.
Baska embriyomuz kalmadi ama spermlerimiz var donmus onlarla tekrar baslicaz.

Teşekkür ederim cevabınız için yaşadıklarıniza üzüldüm umarım mükâfatını alırsınız Spermlerinizin olması umut verici ve hamile kaldığınız için tekrar kalmamanız için bir sebep yok. Bizim için doktor da öyle söyledi dondurma süresiyle alakalı olduğunu düşünmüyomuş normal bir sperm olmadığından başarisiz olması daha yüksek ihtimal dedi. Bilmiyorum hiç döllenme kıpırtısı bile olmadı dediler ikinci denemede de aynısı olacak diye korkuyorum sonuçta spermlerin hepsi aynı anda tese ile alındı . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cok sagolun..
Evet o konuda haklisiniz.
Dollenme olmamasinin sebebi spermse bu gebelik olusturabilecek spermleri toplamadiklari anlamina gelir kalitesiz sperm topladilarsa dollenme gerceklesmez. Bende sizin yerinizde olsam geride kalan spermlerle denemeye cekinirdim. Hangi merkezde tedavi oluyosunuz? Bu konuda labaratuar embriyologlar cok onemli

İzmir Ege üniversitesi Hastanesinde tedavi oluyoruz. Eşime tese yi Kaan Aydos yapmıştı Ankara'dan buraya taşıdık spermleri falan bu da bı etken mi bilmiyorum.

Siz nerde tedavi oldunuz

İzmir Ege üniversitesi Hastanesinde tedavi oluyoruz. Eşime tese yi Kaan Aydos yapmıştı Ankara'dan buraya taşıdık spermleri falan bu da bı etken mi bilmiyorum.
Kaan Aydos iyi bir doktordur sağlıklı spermleri aldığını düşünüyorum.
Döllenme problemi sizin yumurtalarınızlada alakalı olabilir kalitesiz boş yumurtalar döllenmez. Bu erkek faktörü olmayan kişilerde de olabiliyor tekrar deneyin diğer spermlerin ile vazgeçmeyin

Teşekkür ederim bir deneme daha yapmak mantıklı sanırım elimizdekilerle. Hakkımızda hayırlısı olsun

Mrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun
Merhaba kader arkadaşım 2 yilkik evliyim eşim azosperm hastası .İzmir Ege üniversitesi Hastanesi'ne gidiyoruz devlet destekli gidiyoruz .eşim tese oldu 1 yıl a kadar hastaneye git gel yaptik bu süreçte .testler şunlar bunlar herşey normal çıkınca tese oldu 5 tane sperm bulundu şimdide benden tahliller isteniyor yapıyorum nisan mayıs gibi transfer olacak artık öyle söylendi .ha sunuda soylim sana paran varsa git özele devlette insanı insan yerine bile koymuyorlar itilip kakiluyirsun ilgi 0zaten hassas bir dönemden stres hat safhada oluyor sayelerinde .

Arkadaşlar merhaba,
eşime 3-4 ay önce azospermi teşhisi konmuştu. Biz tese mi olacak ne olacak vs diye doktor araştırırken bu hafta yeni testi yukardaki gibi çıktı.
Buradaki pek çok kişinin çok araştırıp okuduğunu, bilgi sahibi olduğunu biliyorum Sizlere danışmak istedim.Ne dersiniz sonuç hakkında ?
fikirlerinizi yazarsanız çokkkk sevinirim, çokk teşekkür ederim.

Harika sonuçlarınız.
Azospermi çıkması canlı cansız sperm olmaması demek ve sizde şuan sperm var.
açıkcası size Azospermi tanısı koyduran labaratuarı çok merak ediyorum.
Sonrasında neler yaptınızda böyle yükseldi acaba.

Merhabalar canım.Anlamadığım bir nokta var sıfır sperm ve ilaçla o sperm sayısına ulaştı doğru mu anladım ve varikosel falan da yoktu ?

Mrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun
Merhaba Bizde pazartesi başlayacağız inşallah burayı canlı tutalım tecrübelerimizi yazalım. Özellikle eşim için çok endişeliyim nasıl olacak ağır bi ameliyat mı zarar gelir mi ya sperm bulunmazsa psikolojisi ne olur

Canım çok şaşırdım azospremiden sonra böyle çıkması. Ama kaç doktordan şunu da duydum her verilen sperm örneği farkli olmaz diye bi sey yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…