- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
- Konu Sahibi ReyhanDemir
-
Anladım, 4 yıldır yenimi Azospermiyi öğrendinizİstanbul yaşıyoruz dr Ali Rüştü ergür ondan sonra develte ismini hatırlayamadığım onlarca doktora gittik tam 5 yıldır evliyim ve 4 yıldır hastane hastane geziyiruz
Azospermi öğreneli 2020 nin ilk aylarında öğrendikAnladım, 4 yıldır yenimi Azospermiyi öğrendiniz
Anladım.Azospermi öğreneli 2020 nin ilk aylarında öğrendik
Azospermi öğreneli 2020 nin ilk aylarında ogrendukAnladım, 4 yıldır yenimi Azospermiyi öğrendiniz
Aynen öyle cnm Allahtan umut kesilmez sizin esinizdemi azosprm?Anladım.
Dediğim gibi, iyi bi isim araştırmanızı öneririm. Bizim durumda maalesef kendimizi işin ehli insanlara emanet etmemiz lazım.
Evet zor süreç, ne olacağı belli değil hiçbir şekilde garantisi yok. Ama genede umud edip , Mücadele edip ve dua etmekten başka çaremiz yok
Evet, bizim genetik kaynaklıAzospermi öğreneli 2020 nin ilk aylarında ogrenduk
Aynen öyle cnm Allahtan umut kesilmez sizin esinizdemi azosprm?
Yok. Azosprem olduğundan direk tüp bebek uygulaması. Hiç kendinizi sıkmayın Dr nuza aklınızdaki herşeyi sorun.İnşallah cnm peki esin herhangi bi amliyat falan oldumu veya tüp bebek için ilk eşinmi tedavi oldu yoksa senmi bizde Şubat ayında gidicez işte kafam çok karişık gerçekten sürekli bü konuyla alakalı rüyalar görüyorum
Benimde eşim azospermi ve banada tedavi uygulanıp es zamanli tese dediler suan gonal f 450 kullaniyorum bende WhatsApp grubunuza dahil olup bilgi almak isterim biz bu yolda cok yeniyiz ve ne yapacağımızı hic bilmiyoruzBakın siz adet olunca size tedaviye başlanıcak, işin sonunda yumurtalarınız toplanacak ve eş zamanlı eşinizi ameliyat edecekler.
Sıfır tedavi ve kötü hormonlar ile ameliyat olmak çok çok düşük şans getirir. Bodoslama tese olmamalı, gerçekten bu konuda çok pişman olan arkadaşlarım var. Biz 7-8 aydır tanışıyoruz Azospermi ile, Whatsapp grubumuz var 300 küsür kişi var ve eşleri Azolu. Her birinin ayrı ayrı sebepleri var.
Kimi defalarca olumsuz Tese olmuş, kimi tedavide kimi bebek bekliyor kiminde sperm bulunmu.. ama hiç tedavi olmadan direk tüp bebeğe alınanlar cok pişman, cünkü yüksek ihtimalle bulunmuyor
Merhabalar, Whatsapp grubuna bikaç kişi daha dahil olmak istedi ama dolu oldugunda Telegrama yönlendirdi yönetici kızlar. İstiyorsanız numaranızı atın bana özelden Telegram kullanıyosanız ekleteyim.Benimde eşim azospermi ve banada tedavi uygulanıp es zamanli tese dediler suan gonal f 450 kullaniyorum bende WhatsApp grubunuza dahil olup bilgi almak isterim biz bu yolda cok yeniyiz ve ne yapacağımızı hic bilmiyoruz
Ben yaptrdim 5gun oluyor sonuç 6 şubatta cikacakMrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun
Beni de gruba alır mısınızBenimde eşim azospermi ve banada tedavi uygulanıp es zamanli tese dediler suan gonal f 450 kullaniyorum bende WhatsApp grubunuza dahil olup bilgi almak isterim biz bu yolda cok yeniyiz ve ne yapacağımızı hic bilmiyoruz
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ama size özelden mesaj yazamıyorum izin vermiyor sebeb ne anlayamadımMerhabalar, Whatsapp grubuna bikaç kişi daha dahil olmak istedi ama dolu oldugunda Telegrama yönlendirdi yönetici kızlar. İstiyorsanız numaranızı atın bana özelden Telegram kullanıyosanız ekleteyim.
Bakın elinizden geldiğince araştırın nolur, tedavi olmadan ameliyata girme kararını vermek kolay.. peki ya sonrası? Bu bir kumar olur işi tedavisiz teseye bırakırsak ve sperm beklersek. Çıkmaz garantisini vermiyorum ama çıkmama ihtimali var ve bunu neden göz ardı edelimki?
Rabbim belki nasip etmeyecektir bizlere , belki bekletecek güzelleştirecektir. Bu ihtimaller doğrultusunda neden elimizden geleni yapmayalımki..
elimizden geleni yaparsak ameliyat olumsuzda olsa onun pişmanlığı ile yaşamayız. Bakın Allah korusun olumsuz bi durum yaşarsanız zaten yükünüz ağırlaşacak, bide kendinizi suçlama duygusu pişmanlık vicdan azabı niye eklensnki.
Bilinçli hareket edin, evet Azospermi çok zor. Bazı Doktorlar bile tedavisine sıcak bakmıyor. Ama siz lütfen tedavi yanlısı doktorlara gidin, hemen kesip biçip parasını aldıktan sonra arkasına bakmayacak doktorlara gitmeyin
Beni de gruba alirmisinizBakın siz adet olunca size tedaviye başlanıcak, işin sonunda yumurtalarınız toplanacak ve eş zamanlı eşinizi ameliyat edecekler.
Sıfır tedavi ve kötü hormonlar ile ameliyat olmak çok çok düşük şans getirir. Bodoslama tese olmamalı, gerçekten bu konuda çok pişman olan arkadaşlarım var. Biz 7-8 aydır tanışıyoruz Azospermi ile, Whatsapp grubumuz var 300 küsür kişi var ve eşleri Azolu. Her birinin ayrı ayrı sebepleri var.
Kimi defalarca olumsuz Tese olmuş, kimi tedavide kimi bebek bekliyor kiminde sperm bulunmu.. ama hiç tedavi olmadan direk tüp bebeğe alınanlar cok pişman, cünkü yüksek ihtimalle bulunmuyor
Merhabalar yazdıklarınızı okudum genel itibariyle.Bizde de aynı sıkıntı söz konusu azospermi.Süreci devlet hastanesinde yürütüyoruz ve eşimin de ameliyat olması gerektiğini söyledi doktoru.Sizin grubunuzdaki arkadaşlar tedavilerini hangi hastanelerde yürütüyorlar ?Ayrıca TESE olsa da daha sonrasında herhangi bir zararı oluyor mu?Yazdıklarınızı okuyunca baya panikledim ben deO sperm çıkarsa anca %30/ 40
Eğer genetiğiniz temizse, eşinizin yaşı gençse temkinli ilerleyip iyi bi tedaviden sperm çıkışınız bile olabilir.
Bu durumda ameliyatı asla kabul etmeyin
Merhaba,Merhabalar yazdıklarınızı okudum genel itibariyle.Bizde de aynı sıkıntı söz konusu azospermi.Süreci devlet hastanesinde yürütüyoruz ve eşimin de ameliyat olması gerektiğini söyledi doktoru.Sizin grubunuzdaki arkadaşlar tedavilerini hangi hastanelerde yürütüyorlar ?Ayrıca TESE olsa da daha sonrasında herhangi bir zararı oluyor mu?Yazdıklarınızı okuyunca baya panikledim ben de
Benimde eşim azospermi ben daha hamile kalmadım bir tüp bebek denemesi yaptık negatif tiMrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun
Maşallah sımsıkı tutunmuştur inşallahBen yaptrdim 5gun oluyor sonuç 6 şubatta cikacak
Sonuç ne oldu pozitiftir inşallahBen yaptrdim 5gun oluyor sonuç 6 şubatta cikacak
Ilacla azosperm tedavisi yani normal yoldan sperm cikisi saglamak cok zor ve cok zaman alıcı bi sureçPeki ameliyat olmdan olurmu ki ilaçlamı tedavi oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?