- Konu Sahibi ReyhanDemir
-
Biz daha tedavi aşamasındayız eşimle ilgili o aşamaya gelmedik ama ilaç değil tesa ameliyatı olacak eşim...Canım hangi ilaçları verdi size o süreçte doktorunuz
Açıkcası bizde çok şaşırdık çünkü şu şekilde oldu,Harika sonuçlarınız.
Azospermi çıkması canlı cansız sperm olmaması demek ve sizde şuan sperm var.
açıkcası size Azospermi tanısı koyduran labaratuarı çok merak ediyorum.
Sonrasında neler yaptınızda böyle yükseldi acaba.
kesinlikle katılıyorum, zaten kendi doktorum daha en başında bizi uyarmıştı. Her laboratuvarın yaptığı test güvenilir sonuç vermez demişti.Canım çok şaşırdım azospremiden sonra böyle çıkması. Ama kaç doktordan şunu da duydum her verilen sperm örneği farkli olmaz diye bi sey yok yani
İyi aksamlar esinizin tesa ameliyatini hangi dr yapicak ve tesa ücreti ne kadar oluyorBiz daha tedavi aşamasındayız eşimle ilgili o aşamaya gelmedik ama ilaç değil tesa ameliyatı olacak eşim...
Biz Zeynep Kamil de olucaz özel hastane değil canım.İyi aksamlar esinizin tesa ameliyatini hangi dr yapicak ve tesa ücreti ne kadar oluyor
varikosel çok az vardı fakat doktor ameliyat olacak kadar değil dedi. bizde 1 yada 2 tane çıkış oluyordu. doktorumuz 6 aylık bir ilaç tedavisi uyguladı. çok şükür sayımız gittikçe arttı. tabi doğal yolla olacak kadar çok değildi, fakat tüp bebek şansımızı arttırdı tabi.Merhabalar canım.Anlamadığım bir nokta var sıfır sperm ve ilaçla o sperm sayısına ulaştı doğru mu anladım ve varikosel falan da yoktu ?
Ben de merak ediyorum eşim de ben de çok endişeliyiz .Bu ameliyat sürecini geçirenler lütfen paylaşabilir mi tecrübelerini...Merhaba Bizde pazartesi başlayacağız inşallah burayı canlı tutalım tecrübelerimizi yazalım. Özellikle eşim için çok endişeliyim nasıl olacak ağır bi ameliyat mı zarar gelir mi ya sperm bulunmazsa psikolojisi ne olur
Whatsap grubunuza beni de almanız mümkün müdür ?Bakın siz adet olunca size tedaviye başlanıcak, işin sonunda yumurtalarınız toplanacak ve eş zamanlı eşinizi ameliyat edecekler.
Sıfır tedavi ve kötü hormonlar ile ameliyat olmak çok çok düşük şans getirir. Bodoslama tese olmamalı, gerçekten bu konuda çok pişman olan arkadaşlarım var. Biz 7-8 aydır tanışıyoruz Azospermi ile, Whatsapp grubumuz var 300 küsür kişi var ve eşleri Azolu. Her birinin ayrı ayrı sebepleri var.
Kimi defalarca olumsuz Tese olmuş, kimi tedavide kimi bebek bekliyor kiminde sperm bulunmu.. ama hiç tedavi olmadan direk tüp bebeğe alınanlar cok pişman, cünkü yüksek ihtimalle bulunmuyor
Siz bu süreçten geçtiniz mi peki ?Sıfır sperm olan bir vücut iğne ilaçla sperm sayısı artırılıyor mu diyorsunuz anlayamadım ...Aaa bi saniye.
Sakın, diyorum öncelikle.
Bakın önce sizi anlamam lazım, siz sıfır spermsiniz. Azospermi, yani Canlı cansız hiçbir şekilde bir sperm hücresi yok demek.
Bunda hem fikirsek;
Siz bunu öğrenir öğrenmez sizi direk teseye çağırmışlar bu tamamen ticaret odaklı bi yaklaşım. Asla eşinizi tedavi ettirmeden ameliyat ettirmeyin, çok pişman olursunuz.
Eşinizin Azospermi sebebini biliyor musunuz?
Hormonlar kaç, ultrason, detaylı sperm testleri?
Grup doluymuş Sadece telegrama alıyorlar ya isterseniz Söyliyim telegrama katılınWhatsap grubunuza beni de almanız mümkün müdür ?
Hayır ben direk bunu savunmadım. Azospermi olduklarını ve şubatta gelip Tüp bebeğe başlamalarını söylemişler.. ben önce azospermiyi bi araştırıp üzerinde durmalarını önerdim.Siz bu süreçten geçtiniz mi peki ?Sıfır sperm olan bir vücut iğne ilaçla sperm sayısı artırılıyor mu diyorsunuz anlayamadım ...
Merhaba,beni de whatsapp grubuna alır mısınız lütfen.Bakın siz adet olunca size tedaviye başlanıcak, işin sonunda yumurtalarınız toplanacak ve eş zamanlı eşinizi ameliyat edecekler.
Sıfır tedavi ve kötü hormonlar ile ameliyat olmak çok çok düşük şans getirir. Bodoslama tese olmamalı, gerçekten bu konuda çok pişman olan arkadaşlarım var. Biz 7-8 aydır tanışıyoruz Azospermi ile, Whatsapp grubumuz var 300 küsür kişi var ve eşleri Azolu. Her birinin ayrı ayrı sebepleri var.
Kimi defalarca olumsuz Tese olmuş, kimi tedavide kimi bebek bekliyor kiminde sperm bulunmu.. ama hiç tedavi olmadan direk tüp bebeğe alınanlar cok pişman, cünkü yüksek ihtimalle bulunmuyor
Grup doluymuş bu yüzden Telegrama alıyorlar isterseniz telegram için söyliyim yöneticiyeMerhaba,beni de whatsapp grubuna alır mısınız lütfen.
Doktorunuz kim acaba?Merhaba Bizde pazartesi başlayacağız inşallah burayı canlı tutalım tecrübelerimizi yazalım. Özellikle eşim için çok endişeliyim nasıl olacak ağır bi ameliyat mı zarar gelir mi ya sperm bulunmazsa psikolojisi ne olur
Yakup hoca doktorum estafurullah. Salı günü opu ve tese var bizim sizde durumlar nasıl siz nerde tedavidesiniz canımDoktorunuz kim acaba?
Diğer konudanda yazdımkusura bakmayın aynı süreçteyiz, ameliyat ve opu eş zamanlı olucakmış sizinde bu yüzden cok sordum
Biz Tansel kaplancanda tedavideyiz. Siz bizden önce olacaksınız. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.Yakup hoca doktorum estafurullah. Salı günü opu ve tese var bizim sizde durumlar nasıl siz nerde tedavidesiniz canım
Allah yardımcımız olsun. Rabbim mutlu haberler vermeyi nasip etsin hepimize. bakalım neler olacak Allahım inşallah işimizi rast getirir. Mesajımı gören herkesten dua beklerimBiz Tansel kaplancanda tedavideyiz. Siz bizden önce olacaksınız. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.
Biz 6 ay tedavinin sonuna geldik. Azospermi sebebi Genetikti. Bakalım Allahın izniyle bizde aşağı yukarı ayın 20/30u arası olucak
Amiin amiinAllah yardımcımız olsun. Rabbim mutlu haberler vermeyi nasip etsin hepimize. bakalım neler olacak Allahım inşallah işimizi rast getirir. Mesajımı gören herkesten dua beklerimAllah hepimize hayırlı güzel evlatlar nasip etsin
Mesaj göndermeye çalıştım ama hata veriyor.Merhabalar, Whatsapp grubuna bikaç kişi daha dahil olmak istedi ama dolu oldugunda Telegrama yönlendirdi yönetici kızlar. İstiyorsanız numaranızı atın bana özelden Telegram kullanıyosanız ekleteyim.
Bakın elinizden geldiğince araştırın nolur, tedavi olmadan ameliyata girme kararını vermek kolay.. peki ya sonrası? Bu bir kumar olur işi tedavisiz teseye bırakırsak ve sperm beklersek. Çıkmaz garantisini vermiyorum ama çıkmama ihtimali var ve bunu neden göz ardı edelimki?
Rabbim belki nasip etmeyecektir bizlere , belki bekletecek güzelleştirecektir. Bu ihtimaller doğrultusunda neden elimizden geleni yapmayalımki..
elimizden geleni yaparsak ameliyat olumsuzda olsa onun pişmanlığı ile yaşamayız. Bakın Allah korusun olumsuz bi durum yaşarsanız zaten yükünüz ağırlaşacak, bide kendinizi suçlama duygusu pişmanlık vicdan azabı niye eklensnki.
Bilinçli hareket edin, evet Azospermi çok zor. Bazı Doktorlar bile tedavisine sıcak bakmıyor. Ama siz lütfen tedavi yanlısı doktorlara gidin, hemen kesip biçip parasını aldıktan sonra arkasına bakmayacak doktorlara gitmeyin
İyi akşamlar, mikrotese oldunuz herhalde sonuç nasıl, umarım sperm bulunmuştutBiz Tansel kaplancanda tedavideyiz. Siz bizden önce olacaksınız. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.
Biz 6 ay tedavinin sonuna geldik. Azospermi sebebi Genetikti. Bakalım Allahın izniyle bizde aşağı yukarı ayın 20/30u arası olucak
Mesaj atabilir misiniz beni de gruba alın rica etsemMerhabalar, Whatsapp grubuna bikaç kişi daha dahil olmak istedi ama dolu oldugunda Telegrama yönlendirdi yönetici kızlar. İstiyorsanız numaranızı atın bana özelden Telegram kullanıyosanız ekleteyim.
Bakın elinizden geldiğince araştırın nolur, tedavi olmadan ameliyata girme kararını vermek kolay.. peki ya sonrası? Bu bir kumar olur işi tedavisiz teseye bırakırsak ve sperm beklersek. Çıkmaz garantisini vermiyorum ama çıkmama ihtimali var ve bunu neden göz ardı edelimki?
Rabbim belki nasip etmeyecektir bizlere , belki bekletecek güzelleştirecektir. Bu ihtimaller doğrultusunda neden elimizden geleni yapmayalımki..
elimizden geleni yaparsak ameliyat olumsuzda olsa onun pişmanlığı ile yaşamayız. Bakın Allah korusun olumsuz bi durum yaşarsanız zaten yükünüz ağırlaşacak, bide kendinizi suçlama duygusu pişmanlık vicdan azabı niye eklensnki.
Bilinçli hareket edin, evet Azospermi çok zor. Bazı Doktorlar bile tedavisine sıcak bakmıyor. Ama siz lütfen tedavi yanlısı doktorlara gidin, hemen kesip biçip parasını aldıktan sonra arkasına bakmayacak doktorlara gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?