"AZRA" diye tanidigi bildigi varmi

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb bayanlar hamileyim ve kizimizin adini AZRA koymayi dusunuyoruz.sizce nasil bi isim.AZRA ismindeki cocuklar huysuz,yaramaz,cirkin oluyomu bilginiz varmi.oglumun adi EMRE coook asiri yaramaz hic laf soz dinlemiyo.emreler yaramaz olur dediler adini koyduktan sonra azralarda boylemi olur yoksa uslu hanim hanimcik bi kiz cocugumu olur

Bir çocuk var tanıdığım, emre.
Çok uslu ve sakin.

Emreler diye bir şey olmadığına göre, azralar diye bir şey de olmaz.

Azra güzel bir isim bu arada.

azra guzel isim ama benim tanidigim emre isminde 3 cocuk var..ucude masallah melek gibi :) ama tabiniciniz rahat olacaksa arastirin. ama isim cok guzel

CNm merhaba bence inanki alakası yok benım küçük oğlunuda adı emre 4 Yaşında ve inan çok uysal kendı halınde bır çocuk kendını oyle şartlama sağlıkla gelsın kuzun

benim kız Azra çift isimli Daha doğrusu Azra Sıla
Ama Azranın anlamı çok daha sevdim
koy derim
Adıyla yaşasın

Azra İsminin Anlamı
1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem’e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı “Vamık”‘ın sevgilisi.

Anlamini okuduk ondan dolayi koymayi dusunduk:) sizin kiz nasil uslumu :)

CNm merhaba bence inanki alakası yok benım küçük oğlunuda adı emre 4 Yaşında ve inan çok uysal kendı halınde bır çocuk kendını oyle şartlama sağlıkla gelsın kuzun
Insallah saglikla gelir sagolun:) bilmem..sanki isim cok etkiliyo insani diye duymustum.bildiginizde varmi AZRA diye

azra guzel isim ama benim tanidigim emre isminde 3 cocuk var..ucude masallah melek gibi :) ama tabiniciniz rahat olacaksa arastirin. ama isim cok guzel
4. Emre bizimki oda yaramaz cikmis :) yorumunuz icin tesekkurler ben biraz arastiriim bakalim.baska biken varmi diye

Bir çocuk var tanıdığım, emre.
Çok uslu ve sakin.

Emreler diye bir şey olmadığına göre, azralar diye bir şey de olmaz.

Azra güzel bir isim bu arada.
Isim benimde cok hosuma gidiyo anlamida cok guzel ama gelgelelim soylemeside zor diyorum "Z ve R" harfleri keskin diye hem soylemesi zor hemde cocuk cokmu yaramaz sinirli olur diye dusunuyorum

Insallah saglikla gelir sagolun:) bilmem..sanki isim cok etkiliyo insani diye duymustum.bildiginizde varmi AZRA diye
Iki ark kızı var adı Azra Hiçte yaramaz değiller hatta ıkıncı oğlum kız olsa bende çok Azra istedim ama Allah nasip ederde 3.cocugum kız olursa ismi belli MİRA olucak

Canım benim öğrencim var Asya. Cok sessiz sakin bir kız. Hatta o kadar sessiz ki sesini zor duyuyorum soru sorduğumda.

Iki ark kızı var adı Azra Hiçte yaramaz değiller hatta ıkıncı oğlum kız olsa bende çok Azra istedim ama Allah nasip ederde 3.cocugum kız olursa ismi belli MİRA olucak
Mira ne demek anlamini bilmiyorum ama soylemesi cok guzel.bende ilk oglum kiz olsaydi azra koycaktim erkek olunca ikinci cocuguma kismet dedim.ama bu seferde azralar sanki yaramaz olur diye kendi kendime bi kani olustu kafamda

Mira ne demek anlamini bilmiyorum ama soylemesi cok guzel.bende ilk oglum kiz olsaydi azra koycaktim erkek olunca ikinci cocuguma kismet dedim.ama bu seferde azralar sanki yaramaz olur diye kendi kendime bi kani olustu kafamda
Mira bir Kuyruklu Yıldız adi

Merhaba azrasıla. Beni hatırladın mı bilmiyorum zayıflama grubundan. Ben senin ameliyat filan olduğunu okudum. Bebek mi bekliyorsun ne zaman evlendin bide kaç kiloya kadar düştün çok merak ettim. Ay ne çok sordum kusura bakma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…