Aaaa gamzelimi :) oglumda cok ayva yemistim gamzeli olsun diye sadece 1 yanaginda var.Peygamber efendimiz hamileler bol ayva yesin cocuklari gamzeli olur demis o kadar yedigim halde 1 yanagindazeyno111 merhaba canım. Benim kızımın adı Azra. En yorulduğumuz nokta sabırsız ve çok hareketli olması. Gerçi anne babanın ve hamileliğin de etkisi var. Bizler de ailecek hareketli, tez canlı insanlarız. Kızım da aynı böyle. Hiç mızmız değildir, yere düşse ağlamaz güçlü bir karakteri var diyebilirim. 4 yaşında kıskançlık nedir bilmez. Ama şu aşırı hareketliliği ve sabırsızlığı bizi yoruyor. Anlamı içinse biz Hz. Meryem in lakabı , hayatı boyunca iffetli namuslu olsun düşüncesiyle koyduk.
Öğretmenim tanıdığım birkaç Azra daha var. Ancak hepsi çift isimli. Karakterleri de birbirinden farklı.
Yalnız hepsinin ortak özelliği benim kızım da dahil hem gamzeliler hem de çok güzeller.
Hic boyle dusunmemistim...evet mantikli olabilir belkide..tekrar bu ismi dusunmeliyim.tesekkurler yorumunuz icinArkadaşlar bir hoca arkaşimdan duymuştum isimlerimiz bize sirayet ettigi için anlami iyi olan seyleri koymak gerrkir azra bekar demek bakire evlenmemiş yani ileride böyle bir durumla karşilaşmasi olasi bir durum yinede siz bilirsiniz lakin yazmadan edemedim hayirlis evlatlar güzel ahlak versn rrabbim
tesadüfen gördüm yazını, bilmiyorum karar verdiniz mi ama, benim kuzenimin kızının ismi azra şu an 5 yaşında ve sürekli çocuk pedagoğuna gidiyorlar çok hiperaktif ve yaramaz bir çocuk kız çocuğu olmasına rağmen aşırı yaramaz ve zarar vermekten zevk alan bir çocuk. başka varmı bu isimden ve böylelermi bilmyorum. kuzenim sinir kırizleri geçiriyordu artık. şu an biraz daha sakin ama kuzenimin de ömrünü yedi. depresyon ilaçları kullanıyor sürekliMrb bayanlar hamileyim ve kizimizin adini AZRA koymayi dusunuyoruz.sizce nasil bi isim.AZRA ismindeki cocuklar huysuz,yaramaz,cirkinoluyomu bilginiz varmi.oglumun adi EMRE coook asiri yaramaz hic laf soz dinlemiyo.emreler yaramaz olur dediler adini koyduktan sonra azralarda boylemi olur yoksa uslu hanim hanimcik bi kiz cocugumu olur
Hala isim konusunda karar vermedik.bu soylediklerinizi dikkate alcaz.tesekkurler yorumunuz icintesadüfen gördüm yazını, bilmiyorum karar verdiniz mi ama, benim kuzenimin kızının ismi azra şu an 5 yaşında ve sürekli çocuk pedagoğuna gidiyorlar çok hiperaktif ve yaramaz bir çocuk kız çocuğu olmasına rağmen aşırı yaramaz ve zarar vermekten zevk alan bir çocuk. başka varmı bu isimden ve böylelermi bilmyorum. kuzenim sinir kırizleri geçiriyordu artık. şu an biraz daha sakin ama kuzenimin de ömrünü yedi. depresyon ilaçları kullanıyor sürekli
Cnm bnm halamin kizinin adi Azra cok fena bi kiz hakikaten yaramaz 2 yasinda ama kok sokturuyorMrb bayanlar hamileyim ve kizimizin adini AZRA koymayi dusunuyoruz.sizce nasil bi isim.AZRA ismindeki cocuklar huysuz,yaramaz,cirkinoluyomu bilginiz varmi.oglumun adi EMRE coook asiri yaramaz hic laf soz dinlemiyo.emreler yaramaz olur dediler adini koyduktan sonra azralarda boylemi olur yoksa uslu hanim hanimcik bi kiz cocugumu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?