"AZRA" diye tanidigi bildigi varmi

zeyno111 merhaba canım. Benim kızımın adı Azra. En yorulduğumuz nokta sabırsız ve çok hareketli olması. Gerçi anne babanın ve hamileliğin de etkisi var. Bizler de ailecek hareketli, tez canlı insanlarız. Kızım da aynı böyle. Hiç mızmız değildir, yere düşse ağlamaz güçlü bir karakteri var diyebilirim. 4 yaşında kıskançlık nedir bilmez. Ama şu aşırı hareketliliği ve sabırsızlığı bizi yoruyor. Anlamı içinse biz Hz. Meryem in lakabı , hayatı boyunca iffetli namuslu olsun düşüncesiyle koyduk.

Öğretmenim tanıdığım birkaç Azra daha var. Ancak hepsi çift isimli. Karakterleri de birbirinden farklı.

Yalnız hepsinin ortak özelliği benim kızım da dahil hem gamzeliler hem de çok güzeller.

Aaaa gamzelimi :) oglumda cok ayva yemistim gamzeli olsun diye sadece 1 yanaginda var.Peygamber efendimiz hamileler bol ayva yesin cocuklari gamzeli olur demis o kadar yedigim halde 1 yanaginda azra ismini tek olarak koymayi dusunuyoruz 2 isim dusunmedik.tesekkurler yorumunuz icin.sizin kizinizin uyku duzeni nasildi peki 2 yasina gelene kadar

Arkadaşlar bir hoca arkaşimdan duymuştum isimlerimiz bize sirayet ettigi için anlami iyi olan seyleri koymak gerrkir azra bekar demek bakire evlenmemiş yani ileride böyle bir durumla karşilaşmasi olasi bir durum yinede siz bilirsiniz lakin yazmadan edemedim hayirlis evlatlar güzel ahlak versn rrabbim

Hic boyle dusunmemistim...evet mantikli olabilir belkide..tekrar bu ismi dusunmeliyim.tesekkurler yorumunuz icin

tesadüfen gördüm yazını, bilmiyorum karar verdiniz mi ama, benim kuzenimin kızının ismi azra şu an 5 yaşında ve sürekli çocuk pedagoğuna gidiyorlar çok hiperaktif ve yaramaz bir çocuk kız çocuğu olmasına rağmen aşırı yaramaz ve zarar vermekten zevk alan bir çocuk. başka varmı bu isimden ve böylelermi bilmyorum. kuzenim sinir kırizleri geçiriyordu artık. şu an biraz daha sakin ama kuzenimin de ömrünü yedi. depresyon ilaçları kullanıyor sürekli

Hala isim konusunda karar vermedik.bu soylediklerinizi dikkate alcaz.tesekkurler yorumunuz icin

Cnm bnm halamin kizinin adi Azra cok fena bi kiz hakikaten yaramaz 2 yasinda ama kok sokturuyor

Benim kızımın adı da azra ama 6 aylık suan... masallah simdilik sakin bir bebek bizi henüz çok yormadı ileride ne olur bilemiyorum ama değişeceğini de sanmıyorum:)

Mrb canim bi tanidigimin kizi var guzel ama huyunu bikemiyorum tabi.sen icinden geldigi gibi davran.rabbim saglik sihat versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…