B hcg 120,8 hamilelik kaç haftalık?

Canim cok korkuyorum ben idrardada cift cizgi gordum kanda da boyle yarin gidecem doktora adet gectikten sonra 8 gun oluyor boyle dusuk oluyor mu ki gec dollenme olunca beta hgcler su an ne kadarlik oluyor
8gün geçmesine göre düşük gözüküyor ama bildiğim kadarıyla geç döllenmede bu değerler normal olabiliyor inşallah yarınki testinde yükselir güzel haberlerini bekliyoruz :KK66:

Kızlar merhaba adetim 9 gün gecikti idrar testi pozitif çıktı smdi kan testi yaptırdım sonuç 4842 çıktı doktor yoktu gosteremedim

Canim cok korkuyorum ben idrardada cift cizgi gordum kanda da boyle yarin gidecem doktora adet gectikten sonra 8 gun oluyor boyle dusuk oluyor mu ki gec dollenme olunca beta hgcler su an ne kadarlik oluyor
Canım benim değerim biraz tükselip düşmeye başladı en son çarş günü 150 ydi dr tutunamamış dedi ama senşnkinde düşme yoksa inşallah iyidir

Yukseldi demek canim allahim insallah yarin yukselmistir dua et bana olur mu cok korkuyorum ya dusus olur diye
Bende çok korkuyordum ama eğer bebişin dünyada nasibi varsa olur dedim Allah hayırlısını versin diyip rahatlattım kendimi sonra bi baktım değerlerim yükseldi çok şükür.Sen çok dua et rahat ol inşallah bebeğini kucağına alacağın güzel günlerin olur:KK200:dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum:)

Dış gebelik olduğunu sanmıyorum ,
kimyasal gebelik bence, bir hafta on gün içinde değer sıfırlanıyor zaten.
Üzülme , kimyasaldan sonra hemen hamile kalınabiliyor çünkü.

Allahim
Bende çok korkuyordum ama eğer bebişin dünyada nasibi varsa olur dedim Allah hayırlısını versin diyip rahatlattım kendimi sonra bi baktım değerlerim yükseldi çok şükür.Sen çok dua et rahat ol inşallah bebeğini kucağına alacağın güzel günlerin olur:KK200:dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum:)
Cok saol canim benim dua etmekten baska bisi elimden gelmiyor yarin hayirli haberler veririm insallah bu stres de uzerimden kalkmis olur

Kanama adet kanaması gibi mi oluyor acaba çok ağrı sancı yapıyor mu
Biraz ağrılı oluyor canım ya , birazda uzun sürüyor , parça düşürünce ağrı hafifliyor.
Eğer etkilemiyorsa seni ağrı kesici iç bence.
Ben yaşadığımda gebelik kesem vardı, doktor ultrasonda kontrol etmişti, parça kalsaydı kürtaj olacaktım.

Biraz ağrılı oluyor canım ya , birazda uzun sürüyor , parça düşürünce ağrı hafifliyor.
Eğer etkilemiyorsa seni ağrı kesici iç bence.
Ben yaşadığımda gebelik kesem vardı, doktor ultrasonda kontrol etmişti, parça kalsaydı kürtaj olacaktım.
Sizin değeriniz kaçlardaydı ağrı kesiciyle geçebilecek bir ağrı o zaman ben baya büyütüyorum sanırım benim kesem falan yok daha en son 150 ydi hcg

Back
X