B hcg 120,8 hamilelik kaç haftalık?

Sizin değeriniz kaçlardaydı ağrı kesiciyle geçebilecek bir ağrı o zaman ben baya büyütüyorum sanırım benim kesem falan yok daha en son 150 ydi hcg
İki binlerde filandı yanlış hatırlamıyorsam, o zaman daha rahat atlatırsın merak etme.
Dayanılmayacak bir ağrı değil zaten, büyütme kafanda.
Bir ay ara vermiş , tekrar hamile kalmıştım ben , bol şans.

Bugün 2. Gün ben idrar testinde gecikmeden gördüm çizgiyi o yüzden bugüm de testte çizgi koyulaşınca kan verdim ama dr olmadığı için soramadım sonucumu teşekkür ederim ilginzie

Ayni sekilde oldu benimkisi de 127 cikti, dr hamilelik var ama cok yeni 10 gun sonra falan gel dedi, suan bisey goremezmis

Bende çok korkuyordum ama eğer bebişin dünyada nasibi varsa olur dedim Allah hayırlısını versin diyip rahatlattım kendimi sonra bi baktım değerlerim yükseldi çok şükür.Sen çok dua et rahat ol inşallah bebeğini kucağına alacağın güzel günlerin olur:KK200:dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum:)[ canim degerim yukselmis uc sonra 110 dan 975 oldu artis guzel yani hamileyim simdide doktor keseyi goremedi onu da sabirla beklememiz lazim

iizlar benmde beta hcg 89.3 cikti doktor iki haftalik dedi uc gun sonra kanamam oldu bel agrilarim artti doktora gittim kimyasal genelikten suohelendi tekrardan kan testi yapmami istedi yukselirse normalmis 100 de kalirsa kurtaj yapicaz dedicok korkuyorum eger 89 dan asagiya dserse normal adet gorerek atiyomusum cokendiseleniyorum boyle olan varmi

iizlar benmde beta hcg 89.3 cikti doktor iki haftalik dedi uc gun sonra kanamam oldu bel agrilarim artti doktora gittim kimyasal genelikten suohelendi tekrardan kan testi yapmami istedi yukselirse normalmis 100 de kalirsa kurtaj yapicaz dedicok korkuyorum eger 89 dan asagiya dserse normal adet gorerek atiyomusum cokendiseleniyorum boyle olan varmi

Merhabalar daha önce yaptırdıgım beta hcg degerleri hep 0.100 cıkmıstı ama bu hafta yani adetime on gün kala pembe lekelenmeler görüp umutlanıp tahlil yaptırdım 0.244 cıktı bu degerler değişebiliyor mu bunu yaşayan varmı sonucun negatif oldugunu düsünüyorum ama umut varmı

Benim 150 den şağı düşmeye başladı adet olursun dedi dr

Merhabalar daha önce yaptırdıgım beta hcg degerleri hep 0.100 cıkmıstı ama bu hafta yani adetime on gün kala pembe lekelenmeler görüp umutlanıp tahlil yaptırdım 0.244 cıktı bu degerler değişebiliyor mu bunu yaşayan varmı sonucun negatif oldugunu düsünüyorum ama umut varmı
Üzgünüm ama sanmıyorum

Back
X