- 22 Ocak 2016
- 54
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi derinsular
-
8gün geçmesine göre düşük gözüküyor ama bildiğim kadarıyla geç döllenmede bu değerler normal olabiliyor inşallah yarınki testinde yükselir güzel haberlerini bekliyoruzCanim cok korkuyorum ben idrardada cift cizgi gordum kanda da boyle yarin gidecem doktora adet gectikten sonra 8 gun oluyor boyle dusuk oluyor mu ki gec dollenme olunca beta hgcler su an ne kadarlik oluyor
Canim adet gecince 3. Gun 110.8 cikti 8. Gun yarin oluyor daha yarina yapacam kan testi yine8gün geçmesine göre düşük gözüküyor ama bildiğim kadarıyla geç döllenmede bu değerler normal olabiliyor inşallah yarınki testinde yükselir güzel haberlerini bekliyoruz
Doktor biraz daha bekle oyle gel dedi benimde pazartesi 8 gun olacak yukselmis midir acaba akintim cok yogun mide bulantilarim var bilmiyorum amaCanim adet gecince 3. Gun 110.8 cikti 8. Gun yarin oluyor daha yarina yapacam kan testi yine
Anladım canım ama içini rahat tut benimde adet günümde 106ydı yükselmiştir değerin mutlakaDoktor biraz daha bekle oyle gel dedi benimde pazartesi 8 gun olacak yukselmis midir acaba akintim cok yogun mide bulantilarim var bilmiyorum ama
Yukseldi demek canim allahim insallah yarin yukselmistir dua et bana olur mu cok korkuyorum ya dusus olur diyeAnladım canım ama içini rahat tut benimde adet günümde 106ydı yükselmiştir değerin mutlaka
Canım benim değerim biraz tükselip düşmeye başladı en son çarş günü 150 ydi dr tutunamamış dedi ama senşnkinde düşme yoksa inşallah iyidirCanim cok korkuyorum ben idrardada cift cizgi gordum kanda da boyle yarin gidecem doktora adet gectikten sonra 8 gun oluyor boyle dusuk oluyor mu ki gec dollenme olunca beta hgcler su an ne kadarlik oluyor
Insallah canim benim dusme olmasa sana gebesin dediler miCanım benim değerim biraz tükselip düşmeye başladı en son çarş günü 150 ydi dr tutunamamış dedi ama senşnkinde düşme yoksa inşallah iyidir
Evet 120 ydi 175 oldu 150 ydi en son ama hala kanama yok acaba başka bişeymi korkmaya başladım dış gebelikten falanInsallah canim benim dusme olmasa sana gebesin dediler mi
Hamilesin canimKızlar merhaba adetim 9 gün gecikti idrar testi pozitif çıktı smdi kan testi yaptırdım sonuç 4842 çıktı doktor yoktu gosteremedim
Allah korusun dis gebelik deildir insallah doktor bekle mi dediEvet 120 ydi 175 oldu 150 ydi en son ama hala kanama yok acaba başka bişeymi korkmaya başladım dış gebelikten falan
Kac gun arayla olcturdun canim kac gundur adet olmadinAllah korusun dis gebelik deildir insallah doktor bekle mi dedi
Bende çok korkuyordum ama eğer bebişin dünyada nasibi varsa olur dedim Allah hayırlısını versin diyip rahatlattım kendimi sonra bi baktım değerlerim yükseldi çok şükür.Sen çok dua et rahat ol inşallah bebeğini kucağına alacağın güzel günlerin olurYukseldi demek canim allahim insallah yarin yukselmistir dua et bana olur mu cok korkuyorum ya dusus olur diye
Bende çok korkuyordum ama eğer bebişin dünyada nasibi varsa olur dedim Allah hayırlısını versin diyip rahatlattım kendimi sonra bi baktım değerlerim yükseldi çok şükür.Sen çok dua et rahat ol inşallah bebeğini kucağına alacağın güzel günlerin olurdualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum:)
Cok saol canim benim dua etmekten baska bisi elimden gelmiyor yarin hayirli haberler veririm insallah bu stres de uzerimden kalkmis olur
Kanama adet kanaması gibi mi oluyor acaba çok ağrı sancı yapıyor muDış gebelik olduğunu sanmıyorum ,
kimyasal gebelik bence, bir hafta on gün içinde değer sıfırlanıyor zaten.
Üzülme , kimyasaldan sonra hemen hamile kalınabiliyor çünkü.
24 ünde 26 sında ve en son 27 sinde 150 çıktı bir hafta içinde kanama olmazsa gel demişti drKac gu
Kac gun arayla olcturdun canim kac gundur adet olmadin
8 gün geçti adetiKac gu
Kac gun arayla olcturdun canim kac gundur adet olmadin
Biraz ağrılı oluyor canım ya , birazda uzun sürüyor , parça düşürünce ağrı hafifliyor.Kanama adet kanaması gibi mi oluyor acaba çok ağrı sancı yapıyor mu
Sizin değeriniz kaçlardaydı ağrı kesiciyle geçebilecek bir ağrı o zaman ben baya büyütüyorum sanırım benim kesem falan yok daha en son 150 ydi hcgBiraz ağrılı oluyor canım ya , birazda uzun sürüyor , parça düşürünce ağrı hafifliyor.
Eğer etkilemiyorsa seni ağrı kesici iç bence.
Ben yaşadığımda gebelik kesem vardı, doktor ultrasonda kontrol etmişti, parça kalsaydı kürtaj olacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?