B.hcg 2.8

xyzme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
136
83
48
merhaba kızlar. ben 1 gün önce rahatsızlığım dolayısıyla acile gitmek zorunda kaldım. doktor b.hcg değerine bakmak istedi ve sonuç 2.8 çıktı. normal deyip geçti. benim değerim gebelik oluşmadığı zamanlarda hep sıfır lı bir rakam çıkardı. daha adet olmaya 11 gün var sizce bu değer artıp gebelik oluşur mu ? hem çok istiyorum hemde korkuyorum :( bana yardımcı olur musunuz?

merhaba kızlar. ben 1 gün önce rahatsızlığım dolayısıyla acile gitmek zorunda kaldım. doktor b.hcg değerine bakmak istedi ve sonuç 2.8 çıktı. normal deyip geçti. benim değerim gebelik oluşmadığı zamanlarda hep sıfır lı bir rakam çıkardı. daha adet olmaya 11 gün var sizce bu değer artıp gebelik oluşur mu ? hem çok istiyorum hemde korkuyorum :KK43: bana yardımcı olur musunuz?
Valla olabilir cnm belki değerin artar daha 11 gün varmış adete inşallah hamilesindir

merhaba kızlar. ben 1 gün önce rahatsızlığım dolayısıyla acile gitmek zorunda kaldım. doktor b.hcg değerine bakmak istedi ve sonuç 2.8 çıktı. normal deyip geçti. benim değerim gebelik oluşmadığı zamanlarda hep sıfır lı bir rakam çıkardı. daha adet olmaya 11 gün var sizce bu değer artıp gebelik oluşur mu ? hem çok istiyorum hemde korkuyorum :KK43: bana yardımcı olur musunuz?
Normalde 5 in altindaki deger anlamsizdir gebeligi ifade etmez ancak yeni döllendiyse degerin yükselebilir benim degerim 0.150 çıkmişti gebeymisim oysa kana yansimamis henuz bhcg üstelik dr adet sökturucu yazdi bana allahtan kullanmamişım.2 gün sonra tekrar kanda baktır yükseliş varsa gebelik var demektir

Normalde 5 in altindaki deger anlamsizdir gebeligi ifade etmez ancak yeni döllendiyse degerin yükselebilir benim degerim 0.150 çıkmişti gebeymisim oysa kana yansimamis henuz bhcg üstelik dr adet sökturucu yazdi bana allahtan kullanmamişım.2 gün sonra tekrar kanda baktır yükseliş varsa gebelik var demektir
Gerçekten mi iyiki de kullanmamissin ilaci insallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur canım pazartesi tekrar baktirayim o zaman bende Allah büyüktür hayırlısı ile vardır insallah

Back
X