Olsn cnmAtayim cnm ama bigun bekleyince koyulasti..
Canim Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hamile kaldigim gunden beri hep dua ediyorum, herkes dusmanim bile evladiyla sinanmasin. Hayirli gebelikler gecirsin ins. :) Adetten once idrarda gorenler var, bn uc gun sonra keseyi gorucm ins hala silik cikinca moralim bozuldu iste.Canım teste göre hamilesin ki kan sonucuyla bu dogrulanms zaten kafana takma keseyi görünce için rahatlar merak etme ve bizim içinde dua etmeyi unutma hamislern duası kabul olur:))
Bozma moralini rabbimden gelen herseye hamd olsun bak ne mutlu hamilesin bunun tadını çıkarmaya bak ve bol bol dua et bebişin sana iyice tutunsun canım..Canim Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hamile kaldigim gunden beri hep dua ediyorum, herkes dusmanim bile evladiyla sinanmasin. Hayirli gebelikler gecirsin ins. :) Adetten once idrarda gorenler var, bn uc gun sonra keseyi gorucm ins hala silik cikinca moralim bozuldu iste.
Allaha cok sukur, amin cnm. Rabbim hayirlisiyla sizede nasip etsin.Bozma moralini rabbimden gelen herseye hamd olsun bak ne mutlu hamilesin bunun tadını çıkarmaya bak ve bol bol dua et bebişin sana iyice tutunsun canım..
Amin Canım benim kızıma kardeş istiyoruz bizde nasip.. rabbim ne zaman verirse..Allaha cok sukur, amin cnm. Rabbim hayirlisiyla sizede nasip etsin.
İlk gebeliginiz hemen olmusmuydu yoksa oda belli bi suredemi oldu insallah tez zamanda hamis oluruzAmin Canım benim kızıma kardeş istiyoruz bizde nasip.. rabbim ne zaman verirse..
O hemen oldu evlendm 2.ayda hamile kaldm bunu için 6 aydr bekliyorzİlk gebeliginiz hemen olmusmuydu yoksa oda belli bi suredemi oldu insallah tez zamanda hamis oluruz
Bizde 3senelik evliyiz 1.5senedir deniyoruz buay rahim filmi cekildi tuplerdd acik sorunumuz yok sadece allahin nasip edecegi gunu bekliyoz darisi bizlereO hemen oldu evlendm 2.ayda hamile kaldm bunu için 6 aydr bekliyorz
Hayırlısı inşallah...Bizde 3senelik evliyiz 1.5senedir deniyoruz buay rahim filmi cekildi tuplerdd acik sorunumuz yok sadece allahin nasip edecegi gunu bekliyoz darisi bizlere
Allahim ins hayirlisiyla evlat sahibi yapar sizi. Herseyin hayirlisini isteyin. Bunca zaman olmadiysa da vardir Rabbimin bi bildigi deyin, sukredin. İns meleginiz sizinledir hayirlisiyla..benim de testte hiç çizgi çıkmadı. 3 saat sonra silik çizgi belirdi. ben de yarın doktora gidiyorum. inşallah hamileyimdir. bu bebeği o kadar uzun zamandır bekliyorum ki... tam 4 yıl. konu sahibi arkadaş seni okuyunca ümitlendim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?