B hcg 500 idrar testi silik

4 gün varsa erken gebelik testi alsana cnm

Bu test markasi boyle canim bende adetimi 1 hafta gece yaptim silik cikti hayirli olsun

4 gün varsa erken gebelik testi alsana cnm
Yarin adet gunum dort gun once normal test yaptim negatifti 1haftadir ara ara sancilarim oldu hafif bulanti ve akintim var kokusuz beyaz bakalim artik esim erkwn yaptin dedi gecsin oyle yapacam zaten 1hafta gecerse yapicam erken yapinca yanlis sonuc veriyor erken gebelik testi yaptim gecen ay ikinci cizgi silik cikti ve gebelik yoktu hemen dr gitmistim test bizi cok yaniltti yani hayirlisi hakkimizda

Benimde boyle silik cikmisti heralde yanlistir ama bi kanimda baktiriyim yinede demistim ve 1000 cikmisti :)

Kan testinde çıkmış zaten idrar testi koyu mu silik mi artık sizi ilgilendirmiyor 2 günde ikiye katlamalı kan değeri 5 liralık test sonuçta

Predictor early DİE bi test var doktorlar onu onerio bnce yap

Adet gunum bugun test var evde yapicam biraz daha gecsinde ama adetimden 4gun once yaptim olsaydi cikardi demi erken gebelik testi degil normal

İdrar testine çok takılma bana kalırsa BETA HCG ile doğrulamışsınız zaten hayırlı olsun bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…