B hcg anlayanlarr nolur yardím edın

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Kızlar dun b hcg 5.1 cıkmıstı dayanamadım bugun tekrar baktırdım su an 8.5 sızce hamılemıyım bat=08.09.2016 nolur yardım

Evet hamilesin. Beta ya da takilma %60 artmasi yeterli
Kızlar dun b hcg 5.1 cıkmıstı dayanamadım bugun tekrar baktırdım su an 8.5 sızce hamılemıyım bat=08.09.2016 nolur yardım

Merhaba umutlandırmak istemem ama olabilir. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama 2-3 gün sonra tekrarla bence. Yada adet gününü bekle o zaman yaptır. İnşallah hamilesindir

Bir hamilelik söz konusu gibi artmış değerin umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Evet canım 5.0 üzeri çıkan sonuçlarda gebelik var demektir. İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir.

Evet artmasi da onu gösterio hamilesin bence tekrar gitme boşu bosuna kan verme sadece adet gununu bekle gunun gecersede tekrar kan yap sonucu doktora goster o ztn sana degerin nasl ilerledigini soyler cnm suan hamilesn hayirli olsn dikkat et kendine agir fln kaldirma cunku suan tutunabilmesi lazm bebegn tutunamazsa kimyasal oluo ztn

Sımdı dr a sordum cok buyuk ıhtımalle hamılesın kontrol edilmesi lazm dedı cok tesekkr ederım hepınızd cok saolunn umarım saglıklı bı gebelık olurr

5 üstüyse hamilesin.

Değerin git gide 2 katına katlaması gerek sanırım.Ama şuan hamile görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…