Herkese merhabalar.
Sevinsem mi üzülsem mi ne yapsam bilemiyorum çünkü değerim bir anda 6 kat arttı.
Hamileliğimi adetimden 4 gün önce öğrendim. 2 gün arayla tahlillerimi yaptırdım. Ve bugün adet günümde 6 kat artış gördüm. Şöyle ki;
5 Nisan: 19,23
7 Nisan: 39,1
9 Nisan: 262,04 (adet günü)
Sizce bu şekilde artması normal mi
Canm meraba benimde adet gunum bugun 7 nisanda kan verdim 12.39 cokti degerim...bugunde acile gideceim kan vermek icin..sanirim adet gunune kadar dengesiz cogaliyormus..adet gununden itibaren normale donuyormus...senin ilk olarak degerin 19 cikmis..benimde 12 cikti ve benim moralim bozuk acikcasi cok duauk bi deger diye...Herkese merhabalar.
Sevinsem mi üzülsem mi ne yapsam bilemiyorum çünkü değerim bir anda 6 kat arttı.
Hamileliğimi adetimden 4 gün önce öğrendim. 2 gün arayla tahlillerimi yaptırdım. Ve bugün adet günümde 6 kat artış gördüm. Şöyle ki;
5 Nisan: 19,23
7 Nisan: 39,1
9 Nisan: 262,04 (adet günü)
Sizce bu şekilde artması normal mi
Canım bence de söylediklerin mantıklı. Ben de sana örnek oldum. Belki de bir sorun olmadığında adet günü ve sonrası olması gereken değerlere ulaşıyoruz. İnşallah senin de normal değerlere ulaşmıştır.Canm meraba benimde adet gunum bugun 7 nisanda kan verdim 12.39 cokti degerim...bugunde acile gideceim kan vermek icin..sanirim adet gunune kadar dengesiz cogaliyormus..adet gununden itibaren normale donuyormus...senin ilk olarak degerin 19 cikmis..benimde 12 cikti ve benim moralim bozuk acikcasi cok duauk bi deger diye...
Evet cnm acikcasi sende bana umut oldun benim umudum yoktu acikcasi cok dusuk diye..sen 19 olan sonuvunu doktora gostermismiydin peki ben gosteremedimde detayli bilgi alamadim o yuzdenCanım bence de söylediklerin mantıklı. Ben de sana örnek oldum. Belki de bir sorun olmadığında adet günü ve sonrası olması gereken değerlere ulaşıyoruz. İnşallah senin de normal değerlere ulaşmıştır.
Hepinize teşekkürler, gerçekten rahatladım biraz.İnşallah bundan sonra düzenli artar. Hamile kalmak bi dert hamilelik ayrı dert. stres, stres...
Hadi inşallah hayırlı haberlerinle gelirsin...Bende sbah baktiracaim insallah canm
Insallah canm yaHadi inşallah hayırlı haberlerinle gelirsin...
Ben adetten 3 gün önce 65 adet günü 450 adet 3. Günü 1800 çıktı normal canım sorun etme çok şükür :) keseyi ve kalp atışını gördük duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin 7. Haftanın içindeyiz :)Teşekkür ederim cevabın için, sağlıklı olsun bir sorun çıkmasın başka hiçbirşey istemiyorum. Bir anda böyle absürt bir artış olunca korktum. Çoğul için de düşük bir değer sanki.
Acaba böyle bir şey yaşayan var mı. Keşke birileri çıksa da rahatlasam.
Benimde sansim varmi sence adetten 2 gun once 13 cikti..bugun adet gunum yarin tekrar kan vereceimBen adetten 3 gün önce 65 adet günü 450 adet 3. Günü 1800 çıktı normal canım sorun etme çok şükür :) keseyi ve kalp atışını gördük duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin 7. Haftanın içindeyiz :)
Nasipte varsa, olur canım gönlünü ferah tut benim ilk hamileliğim düşükle sonuclanmıştı. Allahın her günü kan verdim artıyo mu artmıyo mu diye, sağlıksız gebelikmiş 900 de kaldı beta hcg sonrası artmadı nasip değilmiş düştü. Bunun üstüne düşmüyorum hatta forumlara bile cok sık girmiyorum Rabbim nadip ettikten sonra her sey olacağına varacak strese gerek yok bol dua inş rabbim gönlüne göre nasip etsin habersiz bırakma :) iyi düşün iyi olsunBenimde sansim varmi sence adetten 2 gun once 13 cikti..bugun adet gunum yarin tekrar kan vereceim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?