B-hcg'nin 6 kat artması

Mayamam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
20
30
38
Herkese merhabalar.
Sevinsem mi üzülsem mi ne yapsam bilemiyorum çünkü değerim bir anda 6 kat arttı.
Hamileliğimi adetimden 4 gün önce öğrendim. 2 gün arayla tahlillerimi yaptırdım. Ve bugün adet günümde 6 kat artış gördüm. Şöyle ki;
5 Nisan: 19,23
7 Nisan: 39,1
9 Nisan: 262,04 (adet günü)
Sizce bu şekilde artması normal mi

Çoğul gebelik olmasın canım şuanlık sorun gibi durmuyor

Teşekkür ederim cevabın için, sağlıklı olsun bir sorun çıkmasın başka hiçbirşey istemiyorum. Bir anda böyle absürt bir artış olunca korktum. Çoğul için de düşük bir değer sanki.
Acaba böyle bir şey yaşayan var mı. Keşke birileri çıksa da rahatlasam.

bence cok bir artıs yok normal bende 363 du en son 4 gun sonra keseyi gormustum ama ikiz degildi

Doktoruna danış tekrar kan verince bak bakalım artış nasıl olacak dahada katlanır normalin üstünde olursa kesinleşir zaten ne olduğu.

Şimdiden h.olsun

Canm meraba benimde adet gunum bugun 7 nisanda kan verdim 12.39 cokti degerim...bugunde acile gideceim kan vermek icin..sanirim adet gunune kadar dengesiz cogaliyormus..adet gununden itibaren normale donuyormus...senin ilk olarak degerin 19 cikmis..benimde 12 cikti ve benim moralim bozuk acikcasi cok duauk bi deger diye...

Canım bence de söylediklerin mantıklı. Ben de sana örnek oldum. Belki de bir sorun olmadığında adet günü ve sonrası olması gereken değerlere ulaşıyoruz. İnşallah senin de normal değerlere ulaşmıştır.

Hepinize teşekkürler, gerçekten rahatladım biraz. İnşallah bundan sonra düzenli artar. Hamile kalmak bi dert hamilelik ayrı dert. stres, stres...

Evet cnm acikcasi sende bana umut oldun benim umudum yoktu acikcasi cok dusuk diye..sen 19 olan sonuvunu doktora gostermismiydin peki ben gosteremedimde detayli bilgi alamadim o yuzden

19 göstermedim 2 gün sonra 39 u gösterdim ve 19 u söyledim normal dedi. Çünkü 2 katı artmıştı.sen de önemli olan 12 olması değil 2 katı artması bence. Belki geç döllenme oldu. 12 de çok düşük bir rakam değil gibi geç döllenme olabilir. Ahh içimizi bir rahat tutabilsek de keyfine varabilsek bu kadar çok istediğimiz şeyin.
Bence bugün baktır kanına ve rahatla. Ben dayanamadım gittim özelde yaptırdım.

Ben adetten 3 gün önce 65 adet günü 450 adet 3. Günü 1800 çıktı normal canım sorun etme çok şükür :) keseyi ve kalp atışını gördük duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin 7. Haftanın içindeyiz :)

Benimde sansim varmi sence adetten 2 gun once 13 cikti..bugun adet gunum yarin tekrar kan vereceim

Benimde sansim varmi sence adetten 2 gun once 13 cikti..bugun adet gunum yarin tekrar kan vereceim
Nasipte varsa, olur canım gönlünü ferah tut benim ilk hamileliğim düşükle sonuclanmıştı. Allahın her günü kan verdim artıyo mu artmıyo mu diye, sağlıksız gebelikmiş 900 de kaldı beta hcg sonrası artmadı nasip değilmiş düştü. Bunun üstüne düşmüyorum hatta forumlara bile cok sık girmiyorum Rabbim nadip ettikten sonra her sey olacağına varacak strese gerek yok bol dua inş rabbim gönlüne göre nasip etsin habersiz bırakma :) iyi düşün iyi olsun

Farz et ki ilk testi adet günü yaptin :)

Adet günü 262 gbi bir değer çok normal bence. Hızlı artış oluyor 6.haftaya kadr sonra yavaşlıyor . Hc merk etme sen br sorun yoktr inslh

5 Nisan: 19,23
7 Nisan: 39,1
9 Nisan: 262,04 (adet günü)
11 Nisan: 680,8o
16 Nisan: 8003
Artış çok hızlı kafamı karıştırıyor Allah korusun mol gebelik geliyor aklıma, bir de ikiz ya da erkek. Ama Bugün keseye bakıldı tek kese idi. Tek kese göründüğüne göre mol gebelik olmaz heralde artık dimi kızlar bir de küçük nokta şeklinde yolk kesesi de var gibiydi. Bu kadar yüksek artış yaşayanlar lütfen yazsın. 5. Haftamdayım.

ben en son 4900 de bıraktım artık ölçtürmeyi. bu kadar takmayın her sey normal gorunuyor , doktorunuz soylerdi zaten sıkıntılı durum olsaydı . keyfini sürün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…