b.ktan bir konu ve bebek sahibi olmak

northernlight

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
1.184
2.168
133
40
sevgili kadınlar şimdi konu biraz b.ktan ama içimi rahatlatın veya rahatlatmasanız da böyle birşey varsa söyleyin bileyim tedavi olayım.
çocukluktan beri bağırsakları süper çalışan bir bünye olamadım. biraz normal, biraz kabız bugünlere geldik ki son zamanlarda iyice sıkıntı yaşıyorum. şimdi önerileri biliyorum lütfen yorumlarda hiç oraya girmeyelim (lifli ye, incir ye su iç, kuru kayısı vs vs - onlar tamam) benim derdim daha başka, o yüzden beni bu soracağım konuda aydınlatın:
x bir kişi dedi ki bağırsak düzgün çalışmıyorsa kadınların hamile kalması zorlaşıyormuş. bir arkadaşı varmış, bağırsağı çalışmıyormuş ancak bunu düzeltince bebek sahibi olmuş, bir tanıdığı doktor da böyle demiş vs vs. yani biliyorum, 'çok saçma, sonuçta çocuğu k.çımdan çıkarmayacağım lütfen sen de k.çından uydurma' diyip geçmem gerekiyordu ama içime bir korku düştü. yok di mi böyle bişi? ay yani bu konuyu açmak bile saçma geliyor, inanın cahil cühela bi insan değilim, düzgün doktor kontrolüne vs giderim, check up yaptırırım, da görümceden bunları duymak sinirimi bozdu akşam akşam. söyleyin bişiler :(

Hiç böyle bisey duymadım gerçekten bir yerlerinden uydurmus görümce. Birde herseyinizi herkes e neden anlatıyorsunuz ki benim 1 yıl çocuğum olMadi hiç kimse bilmiyordu düşünmüyoruz diyordum herkese o tarifsiz acıyı çekiyorduk ama yine de kimseye söylemedik.
ya haklısınz ben de çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz deniyoruz fln demedim ki, gerçekten de öyle gün takibi vs bir hazırlığımız yok. sadece bir iki kez üst üste bağırsağım sıkıntılı sebze yemeye lifli yemeye dikkat edeyim dedim. hoop çocuğa bağladı. :(

Yeni bir ekol var, duymuşsunuzdur belki,
Bağırsak ikinci beyin.
Hastalıkların bir çoğunun sebebinin sindirim sistemi bozuklukları olduğunu söylüyorlar.
Bağırsak tedavi edilirse insanlar daha az hasta oluyor yada vücut daha az alarm veriyor gibi düşünün
Doğrudan alakası var mıdır bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ama sindirim sisteminin düzenlenmesi ile iyilesen fibromiyalji gördüm :)

Ne alaka ya biri dışkılama sistemi diğeri üreme birbiriyle bağlantısı ne de böyle demişler sana? Hani ameliyat geçirip enfeksiyondan yapışıklık olanı falan duydum etkileyebiliyomuş ama bu çok saçma 🤔

sevgili kadınlar şimdi konu biraz b.ktan ama içimi rahatlatın veya rahatlatmasanız da böyle birşey varsa söyleyin bileyim tedavi olayım.
çocukluktan beri bağırsakları süper çalışan bir bünye olamadım. biraz normal, biraz kabız bugünlere geldik ki son zamanlarda iyice sıkıntı yaşıyorum. şimdi önerileri biliyorum lütfen yorumlarda hiç oraya girmeyelim (lifli ye, incir ye su iç, kuru kayısı vs vs - onlar tamam) benim derdim daha başka, o yüzden beni bu soracağım konuda aydınlatın:
x bir kişi dedi ki bağırsak düzgün çalışmıyorsa kadınların hamile kalması zorlaşıyormuş. bir arkadaşı varmış, bağırsağı çalışmıyormuş ancak bunu düzeltince bebek sahibi olmuş, bir tanıdığı doktor da böyle demiş vs vs. yani biliyorum, 'çok saçma, sonuçta çocuğu k.çımdan çıkarmayacağım lütfen sen de k.çından uydurma' diyip geçmem gerekiyordu ama içime bir korku düştü. yok di mi böyle bişi? ay yani bu konuyu açmak bile saçma geliyor, inanın cahil cühela bi insan değilim, düzgün doktor kontrolüne vs giderim, check up yaptırırım, da görümceden bunları duymak sinirimi bozdu akşam akşam. söyleyin bişiler :KK43:
Şimdii
Benim bağırsaklarım doğdum doğalı süper çalışır. Hayatımda kabız da neymiş bilmem.
Ama benim ilk çocuguma kavuşmam bi sene sürdü
Son bi senedir de ikinci için uğraşıyoruz. Bağırsaklarım hep bıcır bıcır ama çocuk yok 💆‍♀️💆‍♀️
Bu da benden

ya haklısınz ben de çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz deniyoruz fln demedim ki, gerçekten de öyle gün takibi vs bir hazırlığımız yok. sadece bir iki kez üst üste bağırsağım sıkıntılı sebze yemeye lifli yemeye dikkat edeyim dedim. hoop çocuğa bağladı. :KK43:

Direk bir ilişki yok bildiğim kadarıyla
Ancak şu var barsak vücudun ikinci beynidir, düzenli çalışmadığında vücudunuzda başka yerler aksar hormonlar vitaminler değişir bu yüzden önemi olabilir.
Bu arada barsağın tek ilacı yürümektir, beslenm şekli sonra gelir. Yürüyüş ayakkabılarınızı giyip her gün en az yarım saat yürüyün kronik bir hastalığınız yoksa düzene girer, geçmiş olsun

Back
X