sevgili kadınlar şimdi konu biraz b.ktan ama içimi rahatlatın veya rahatlatmasanız da böyle birşey varsa söyleyin bileyim tedavi olayım.
çocukluktan beri bağırsakları süper çalışan bir bünye olamadım. biraz normal, biraz kabız bugünlere geldik ki son zamanlarda iyice sıkıntı yaşıyorum. şimdi önerileri biliyorum lütfen yorumlarda hiç oraya girmeyelim (lifli ye, incir ye su iç, kuru kayısı vs vs - onlar tamam) benim derdim daha başka, o yüzden beni bu soracağım konuda aydınlatın:
x bir kişi dedi ki bağırsak düzgün çalışmıyorsa kadınların hamile kalması zorlaşıyormuş. bir arkadaşı varmış, bağırsağı çalışmıyormuş ancak bunu düzeltince bebek sahibi olmuş, bir tanıdığı doktor da böyle demiş vs vs. yani biliyorum, 'çok saçma, sonuçta çocuğu k.çımdan çıkarmayacağım lütfen sen de k.çından uydurma' diyip geçmem gerekiyordu ama içime bir korku düştü. yok di mi böyle bişi? ay yani bu konuyu açmak bile saçma geliyor, inanın cahil cühela bi insan değilim, düzgün doktor kontrolüne vs giderim, check up yaptırırım, da görümceden bunları duymak sinirimi bozdu akşam akşam. söyleyin bişiler