b.ktan bir konu ve bebek sahibi olmak

Hamile kalip kalmamakla alakasi var mi bilmiyorum ama yumurtalık rahimle baglantisi var galiba.Daha evvel,cikolata kistinin makatta ağrı yaptığını okumustum. Bagirsaklara mi ne sicrayabiliyormus(tam emin degilim)
Mesela kilolu olan pco hastaları (sonucta yumurtaliklarda olan birsey) gobek bölgesi erimiyor ve kalinlasiyor. Sanirim o da bagirsak sorunu yapiyor. Bende pcos um ama oyle bir sorunum yok ama.
Bagirsak zaten 2.beyin

Kronik kabizim ben. Bagirsaklarim cook cok tembel. 😁 Bir tane de kizim var. Hatta dogumum cok kolaydi mesela. cok guzel ikindim bir suru ovgu aldim. 😄 Kronik kabiz olmanin faydalari iste. Nasil ikinacagini cok iyi biliyorsun 😄
Sacma sapan seyleri takma ya 😂 Hic olur mi oyle sey 😇

sevgili kadınlar şimdi konu biraz b.ktan ama içimi rahatlatın veya rahatlatmasanız da böyle birşey varsa söyleyin bileyim tedavi olayım.
çocukluktan beri bağırsakları süper çalışan bir bünye olamadım. biraz normal, biraz kabız bugünlere geldik ki son zamanlarda iyice sıkıntı yaşıyorum. şimdi önerileri biliyorum lütfen yorumlarda hiç oraya girmeyelim (lifli ye, incir ye su iç, kuru kayısı vs vs - onlar tamam) benim derdim daha başka, o yüzden beni bu soracağım konuda aydınlatın:
x bir kişi dedi ki bağırsak düzgün çalışmıyorsa kadınların hamile kalması zorlaşıyormuş. bir arkadaşı varmış, bağırsağı çalışmıyormuş ancak bunu düzeltince bebek sahibi olmuş, bir tanıdığı doktor da böyle demiş vs vs. yani biliyorum, 'çok saçma, sonuçta çocuğu k.çımdan çıkarmayacağım lütfen sen de k.çından uydurma' diyip geçmem gerekiyordu ama içime bir korku düştü. yok di mi böyle bişi? ay yani bu konuyu açmak bile saçma geliyor, inanın cahil cühela bi insan değilim, düzgün doktor kontrolüne vs giderim, check up yaptırırım, da görümceden bunları duymak sinirimi bozdu akşam akşam. söyleyin bişiler :KK43:

Kefir inanilmaz etki ediyor benimde bagirsak sistemim vücudumdan bagimsiz calisiyor sanirim 😂 çok şey denedim ama malesef kefir kadar iyisini bulamadim.

Şimdi eger cocugunun olmadigini bilen birileri varsa illaki bu tur yorumlar yapiliyor benimde evcil hayvanim var.
Bana da dediler ki ondan olmuyor 😂

sevgili kadınlar şimdi konu biraz b.ktan ama içimi rahatlatın veya rahatlatmasanız da böyle birşey varsa söyleyin bileyim tedavi olayım.
çocukluktan beri bağırsakları süper çalışan bir bünye olamadım. biraz normal, biraz kabız bugünlere geldik ki son zamanlarda iyice sıkıntı yaşıyorum. şimdi önerileri biliyorum lütfen yorumlarda hiç oraya girmeyelim (lifli ye, incir ye su iç, kuru kayısı vs vs - onlar tamam) benim derdim daha başka, o yüzden beni bu soracağım konuda aydınlatın:
x bir kişi dedi ki bağırsak düzgün çalışmıyorsa kadınların hamile kalması zorlaşıyormuş. bir arkadaşı varmış, bağırsağı çalışmıyormuş ancak bunu düzeltince bebek sahibi olmuş, bir tanıdığı doktor da böyle demiş vs vs. yani biliyorum, 'çok saçma, sonuçta çocuğu k.çımdan çıkarmayacağım lütfen sen de k.çından uydurma' diyip geçmem gerekiyordu ama içime bir korku düştü. yok di mi böyle bişi? ay yani bu konuyu açmak bile saçma geliyor, inanın cahil cühela bi insan değilim, düzgün doktor kontrolüne vs giderim, check up yaptırırım, da görümceden bunları duymak sinirimi bozdu akşam akşam. söyleyin bişiler :KK43:
Bende tarif ettiğiniz durumdayım. Ama hamile kaldım doğum yaptım. Bahsedilen kişi belki öyle denk gelmiştir. Bu zamana kadarda böyle bişey duymadım. Ozaman bütün kabız kadınların çocuğunun olmaması gerekiyo 🤔 bana saçma geldi 🤷🏼‍♀️

Ne alaka bilemedim eğer öyle birşey varsa bile kefir iç bağırsak florasını muhteşem onarıyor düzenli tüketildiğinde kabizlik diye birşey kalmıyor

tam tersini söyleyeyim ishalden hastanede yattığım oldu günlerce 😂 her gün en az mutlaka bir kere çıkarım ama çocuğum olmuyor 😂😂😂😂
bence mevzu insülin direnciyle de alakalı olabilir doğrudan değil ama dolaylı

Kendimi bildim bileli kabizlik cekerim. Daimi sorunumdur. Evliligimin 5. Ayinda hamile kaldim. Sacma sapan konusan insanlardan nefret geldi. Bilgisi yok fikri var. Hayret bisi

Meram etme k.larindan uydurmuşlar. Ben de düzensiz bağırsak sendromu var. Elhamdülillah iki kızım var. Kabızlık hamilelikte öldürüyor o ayrı.

Not: hunharca güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣

Kronik kabızım, ilaçsız wc ye çıkamıyorum 1,5 yılda iki kez hamile kaldım.

Ya şimdi bu bağırsak olayı çok önemli, kabızlık probleminiz bağırsak floraınızın sorunlu olduğunu gösteriyor . Tüm ummi hastalıklar bağırsaklardan başlar ve bu sebeple evet zor olabilir. Probiyotik beslenmeye başlayın bence bir hastalık sahibi olmadan..

Ben sabah sert bi kahve içerim hep bağırsaklarım çalışsın diye. Çok yavaş calisiyo. Bide üstelik dogum kontrol hapı kullanma cocugun olmaz dediler ama bıraktığım ay hamile kaldım . Herkes ne cok biliyo ya valla

Bir tanıdığım da kabızdı zor hamile kaldı sezeryanla Doğum yaptığında doktoru bağırsakları ile rahminin yapışık olduğunu zor hamile kalmasının nedeninin bu olduğunu söylemiş , Doğumdan sonra da kabızlık sorunu büyük oranda düzeldi sanırım benzer bir durum yaşanmış o yüzden böyle bir yorum yapılmış olabilir

Back
X