Ba bels kaynpederim ve kaynvalidem..

pinksandoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
95
0
86
Diğer
Mrb arkadaşlar,
Daha öncedende eşimle sorunlarım olduğundan bahsetmiştim boşanma noktasına geldik diye..
Şimdi az buçuk aramız düzeldi gibi ama şimdide ailesi sorun...Eşimin ailesi 4,5 aydır yanımızdalar ve hala gitmediler...Belki yazın gidecekler..Ama malesef kışa tekrar geleceklermiş..
Ya ben zaten ha gecer diye bekledim şimdi böyle birseyi eşimden duyunca dünya başıma yıkıldı rahat hareket edemiyorum evde,sonra kayınvalidem herseye karısıyor ve hiçbir işimi bırakmıyor hep kendi yapsın kendi etsin istiyor kısacası evimi eline gecirdi e bende belli ediyorum istemediğimi anlıyor anlayınca dahada inat yapıyor hiçbir sey anlamıyormus gibi dahada üzerime geliyor..Zaten eşimle sorunluyuz bu durumda eşimde annesine laf etmiyor o ne yapsa haklı ben ne yapsam zaten suc oluyor..Bu sartlarda aylarca yasadım giderler diye sabrettim ama öğrendim ki kışa yine geleceklermiş..
Ben ne yapıcam şimdi kızlar kara kara düsünüyorum gidecek olamalarına bile sevinemiyorum...Ya suratım iki karıs geziyorum ama beni kimse takmıyor bile lütfen birsey söyleyin sinirden mideme kramplar girdi

4,5 ay sizde mi kaLdılar..:1shok: Aman Tanrım !.. Eee sen eşinle yaLnız kaLmazsan sorunu düzeLtemessin ki zaten.. ßence aciLen ßu durumu eşinLe konuş.. ßu ne rahatLık ya....

Sorununuz varmış zaten onlarda evde olunca herşey çok zor olur.Eşinlede konuşsan belk aranız iyice bozulacak.Ne kadar düşüncesizlik Bari eşini de rahatsız eden birşeyler olsa belki birşeyler yapabilir.

4,5 ay sizde mi kaLdılar..:1shok: Aman Tanrım !.. Eee sen eşinle yaLnız kaLmazsan sorunu düzeLtemessin ki zaten.. ßence aciLen ßu durumu eşinLe konuş.. ßu ne rahatLık ya....

Eşim zaten kalacaklar diyor bir dahaki kışa yine gelecekler sakın ağzını acıp birsey söylemeye zahmet etme diyor..

ınanın suan varya yazıları bile zor okuyorum sinirden ya ben cıldırmak üzereyim ne yapıcam bilmiyorum bu kadar olmaz...Ne yapsamda bunlar gelmeseler diye düsünüyorum ama yok eşim kalın dedikce gitmiyorlar ve kesin 3 4 ay sonra yine gelecekler...Ben sanırım sinir krizi gecireceğim ayrıca kayınvalidem cok pis inanılmaz anlatılacak gibi değil evi toplasamda dağıtıyor asla birsey katlama kaldırma huyu yok herseyi ortalıkta bırakır sadece onu oraya bunu buraya herseyime karısmaya bayılıyor onun dısında temizlikle alakası yok e bende cok rahatsız oluyorum ev koktu artık...temizlik anlayısımız hiç uymuyor,ooofff offf..

canim hadi oglu ev sahibi sen gelinsin bir sey diyemiyorsunuz... cevredekiler de mi uyarmiyor?? sastim kaldim. hayir sizi gectim onlar da mi rahatsiz olmuyorlar. benim ananem-babanem ve dedelerim asla bir haftadan fazla kalamamislardir burda. bizim icin deil sadece kendileri de rahat edemez. terbiyesizlik vallahi. genc bir ciftin yaninda bu kadar kalinir mi? hadi evleri olmasa ortak oturmaya anlasmis olsaniz neyse. sirf seni sinir etmek icin kaldiklari o kadar belli ki...

uzun süreli misafirlikler gerçekten insanı bunaltıyor.
keşke evlenmeden önce konuşsaydınız bunları.
aynı şeyi, eşimin ailesi bekarken dile getirirdi hep; ben o zaman istemediğimi açık açık söyledim. eşim ailesinin fikrini destekleseydi, evlilikten vazgeçecektim. kararım çok netti bu konuda.
bana bayağı tavır yapmıştılar bu yüzden ama en azından engellemeyi başardım. evlenince de senede birkaç kez gelip 8-10 gün kaldılar. onlara kalsaydı yazdan yaza memleketlerine gitmeyi düşünüyorlardı...
tadında kalsın birşeyler... yasakkelime

sen de eşinle konuş canım. aile yaşantılarınız, gelenek, göreneklerinizi bilemiyorum ama bana hiç normal gelmiyor uzun süreli birlikte yaşamlar... kendi ailenden örnekler verebilirsin...
daha gençsiniz, ilerde çoluk çocuğa karışınca evde kalabalık hep olacak.
şimdi başbaşayken bu günleri değerlendirmeye bakın. sorunlarınızı çözün.
bence bu da büyük bir sorun.
ilerde torun sevecekler diye kalma süresi iyice uzar gibi geliyor bana...

eşin annesine birşey demeye çekinebilir. kayınvaliden inadına iş yapıyor, belli. kayınpederin memnun mu bu durumdan? eşin babasıyla konuşarak süreyi kısaltabilir belki...

napabilirim diye sormussun ama sen birsey desen mazallah yaza da gitmezler. biraz esin ustelemezse belki kisin havalar cok soguyuncaya kadar gelmezler. ama esinde o cesareti goremedim malesef.

ya da yazin esini kendine baglamak icin ne gerekiorsa yapicaksin ve onlari cagirmamasini istiyceksin. baska birsey gelmior aklima . cunku kaynanaya yeter artik bu ne desen, burasi benim oglumun evi sana mi sorcam der iice inada biner hic gitmez. isin zor. yazin tadini cikar....:a015:

Öyle mi diyorsun canım gercekten bende anlıyorum ama inan suratım gülmüyor ilk gekdikleri 1.5 2 ay iyiydim birlikte sohbet ettik cay içtik vs. Ama sonradan artık o kadar bunaldımki istesemde gülemiyorum kayınvalideme tepkiler vermeye basladım sonucta artık evimdeki esyaların bile yerini değiştiriyor bana sormadan bazı seyleri döküp atıyor falan iyice bunaldım bi bakıyorum koyduğum yerinde yok artık cok sıkıldım...Cevreden komsularda evet diyorlar niye kalıyorlar falan diye ama diyorum ya kimseyi takmıyorlar bile...Ne diyim ki...

OOff evet kayınvalidem inat yapıyor resmen eşime bile benden önce kalkıp kahvaltı hazırlıyor...Baş edemiyorum benim sinirlerim dayanmıyor eşimle aram iyi olsa bunları asla yapamazlar ama eşimlede sorunluyuz onlar gelmeden önce bosanma noktasına geldik onlar burdaykende bosanalım diye karar aldık cünkü ben artık dayanamıyorum dedim..BU arada kayınpederim zaten eşimin bosanmasını istiyor kayınvalidemde aynı sekilde kısacası evde zaten istenmiyorum birde eşime desemki gitsinler eşim kesin beni yollar...Ooofff işim cok zor işte...

Kocan konuşamıyor ve laf geciremiyor mu ailesine ? Eger geciremiyorsa, sen de söyLe eşine, ya oNLar gider ya ßen giderim de.. TopLa bavuLunu.... Cunku sırf senin istemenLe oLmaz ki...............Onlar özellikle kaLıyor ki ßoşanın diye zaten.... Cocuk faLan var mı??

eşinizle boşanma noktasına gelmenize neden olan şeyler ne?sorunlarınız neydi?ailesi neden istemiyor?
yanlış ankamayın soruyorum çünkü belki onlarda bir fikir verebiliriz nedenleri kaldırabilirseniz durum düzelebilir?
iş eşinizde bitiyor ilk önce onunla sorunlarınızı halledebilseniz.............

canım senin adına çok üzüldüm.daha önceki konunu hatırlamıyorum.yani eşinle ne gibi problemlerin var bilmiyorum ama sanırım önce eşinle aranı düzeltsen daha iyi olur senin için
sonra anne babasının sizde kalma olayını eşinle güzel bir şekilde konuşup belki eşini ikna edebilirsin
ama şimdi sen ne desen eşin tam tersini yapacaktır.kaynananda sanki inadına bunu yapıyor seni bıktırmak istiyo gibime geldi
allah yardımcın olsun.çok zor bir durum

Cocuk yok canım..Ben bavulumu toplamaya kalksam eşim basta olmak üzere hepsi bayram yapar cünkü eşimde onların etkisinde zaten sorunlar bir yandan o da zaten bosanma konusunda gidip geliyor...

Cocuk yok canım..Ben bavulumu toplamaya kalksam eşim basta olmak üzere hepsi bayram yapar cünkü eşimde onların etkisinde zaten sorunlar bir yandan o da zaten bosanma konusunda gidip geliyor...

Kac yıLLık evLisiniz..?

Şuan eşin onLarın himayesinde.. Doldurup duruyorLardır adamı tabii..

Madem bayram ederLer diye düşünüyorsun, al ßavuLunu cık git o zaman.

walla canim madem seni kimse istemiyor ben bu durumun altinda baska birsey ariyorum artik. acaba ailecek bir olup seni kacirmaya mi calisiorlar. hani biz gondermedik kendi gitti demek icin. tuhaf yani. gerci ne olursa olsun. ortada seni gozden cikarmis bir koca dururken sen burda kaynanandan kayinbabandan dert yaniyorsun. SALLA hepsini. yol ver gitsinler. hicbirseyden korkma. kendine deger ver biraz. boyle omur gecmez. anasi babasi gitse bu adamdan sana koca olcak mi? bu sorunun cevabini ara once...

allah yardimcin olsun....

Canım eşimle aramızda kişilik catısması var fazla tartısıyoruz birde üstüne geldiler...Ailesinin istememe nedeni de zaten en bastan öyle istemediler severek evlendik diye mecbur evet dediler şimdide fırsat buldurlar sanırım

cnm.annemiz,babamız hepsinin başımızın üzerinde yeri var ama evlilik dedinmi ayni evin içinde kesinlikle olmayacaksın,eşinin yahut senin farketmez,sevgi,saygı tamam yalnız kesinlikle ayrı evlerde,istisnalar belki kaideyi bozmaz ama,genelde kesinlikle sorunlar başgösterir.......

Evet aslında kesinlikle öyle eşimde belki ailesini ben cıkıp gideyim diye yanımıza cağırmıs olabilir cok yüksek ihtimal...Ama ben yine sabrettim eşimlede baya düzelttim aslında aramızı ama ailesini cekemiyorum...Tekrar gelirler korkusu yiyip bitiriyor beni..

Madem seni istemiyorlar, hatta en önemlisi esin de istemiyor, sen gidersen bayram edecekler...

Peki neyi bekliyorsun, niye cekiyorsun onlarin kahrini, istenilmeyen yerde bi dakka durmam

Yani sorun nedirki, basdan anlatsana sunu, niye ayriliyodunuz esinle

Bunlar sen gidesin diye belki böyle yapiyolar, bezdirmeye calisiyolar...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…