baba bana tokat attı :(

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
ilk kez babam bana tokat attı . O kadar zoruma gitti ki
çok üzüldüm . kendimi atacak bir yer bulamıyorum . her şey üzerime üzerime geliyor .
ve en kötüsü de sırf dürüst olup , doğruları söylediğim için oldu bunlar.
bundan sonra babama nasıl davranacağım bilmiyorum .
iyi davranmazsam ya bu kez döverse korkusu , iyi davranırsam bu kez tam tepeme çıkarda döver korkusu , yani bildiğiniz sağım , solum , önüm , arkam sobeeeeeeee
ne yapmalıyım , nasıl davranmalıyım siz söyleyin ?

OLAYDA BU
annemi dövüyordu , yeter burada yapma bari dedim . o da bana tokat attı
sırf ben ona bağırıp onu suçlu bulduğum için bana tokat atmış
ne yani kavga anında ağzıma bir sakız alıp sakin sakin mi söyleseymişim Allahım ya
sanki annemi dövdüğü anda onu pohpohlayacağım ya bunu mu bekliyor anlamıyorum ki

Son düzenleme:

neden tokat attı konu neydi

Olay nedir ?

neden tokat attı konu neydi

annemi dövüyordu , yeter burada yapma bari dedim . o da bana tokat attı
sırf ben ona bağırıp onu suçlu bulduğum için bana tokat atmış
ne yani kavga anında ağzıma bir sakız alıp sakin sakin mi söyleseymişim Allahım ya
sanki annemi dövdüğü anda onu pohpohlayacağım ya bunu mu bekliyor anlamıyorum ki

Annen dayak yiyor sen babana bari burda yapma diye kiziyorsun ? Yeri onemli degil hic biyerde yapmasin !!! Arti annene dayak atan adamin yuzune zaten bakma sana tokat atamasa da oyle olmaliydi ama korkunu anlıyorum. Ustundeki baskidan dolayi iyi gorunmeye calisiyorsun yoksa insanın icinden gelir mi. Annenle birbirinize destek olun dicek baska bisey bulamadım. ...

ebeveymler bazen sinirlerini çocuklarından çıkarabiliyorlar.. bunu neredeyse her insan yaşamıştır.. tasvip ediyormuyum asla.. o yüzden çok fazla düşünmemeye çalışın çünkü bence sizin dayak yemenizden daha farklı bir durum dikkatimi çekti; annenize şiddet uygulaması.. bak güzel kardeşim madem babanız siz araya girdiğinde bile laftan anlamıyor ve annenizi dövüyor bir daha ki sefere araya girmek yerine geçin bir odaya ve polisi arayın.bakın o zaman babanız nasıl kuzu oluyor.. çok sinirlendim yaa

bari burda yapma dedim ? ne deseydim o andaaa
ilk aklıma gelen şeyi söyledim
Allah kimseye o anı yaşatmasın
insan ne yapacağını bile bilemiyr korkudan

Annen için çok üzüldüm
Sanırım bu sürekli olan birşey ki annenin dayak yemesi değil, senin bir tokat yemen daha ağır gelmiş sana.
Çalışıyor mu annen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…